Zirka ben anne olsam bence bunlar erkeğide gebe burakırbenide.Sanki sen hamile kalsan bende kalacam.
Evet öleymiş, acemilik ciktitest verirken yurtdışında kullanacağınızı belirtmeniz,uçak biletlerinizi ve yatırdığınız ücret makbuzunu göstermeniz gerekiyor,o zaman yurtdışı işlem olarak giriliyor ve kağıtta da çıkıyor,yurtdışında kullanılabilir diye.çünkü normal pcr ücretsiz,yurtdışı için ise ücretli oluyor.
Offf o dert bende de var banada bırak dendı halen ıcıyom ve kiewden geldıkten sonra daha cok ıcmeye basladım stres yapıyorum bendeeYa ben bu sigarayi nasil tekrar birakcam murat bey birak oyle gel ne guzel birakmistin dedi stresten tekrar ictimde
10 günü buldu orda kalmamız elbiseler,içki hediyeler,şeker çikolata ve bir ton ilaçOoo siz baya valizle mi gittiniz
İlacın kilosu değir yer tutması çok12 miii9 yeter
Evet dogru ilac kismi ben de gormustum Andrey bana 1,5-2 kg demisti, ona gore yer ayirayim diye
Insallah canim stres basiyor vallahi beni zaman yaklastikca iste temmuzun ortasinda ilaclara basliycam donor ayarlanmisti xaten yine esim bir aksilik olmazsa 1 gunlugune gidip gelecek ilkinin aynisi olacak yine bu sefer rahatim ben soru isareti yok en azindan tek korkum bu donorde ilki gibi yumurtasi az olursa diye oda nasip kismet yapacak bisey yok bu arada canim 450 euro embriyo glue ucreti alacaklardiya murat bey almayin demis 450 euro ben şok oldum allah razi olsun dedim acaba dedim kafalarina biseymi dusmus bunlarinAz kalmışHayırlısıyla inşallahhh canım bebişlerini al ve dön sende
Bende ayniyim vallahi yemek yemegi biraktim sigarayi birakamadim gunde 5 tane hamburgeri goturen ben bundan vazgectimde sigaradan vazgecemiyorumm yaaOfff o dert bende de var banada bırak dendı halen ıcıyom ve kiewden geldıkten sonra daha cok ıcmeye basladım stres yapıyorum bendee
Ayyyy cok sevındımmm vallahıı helal olsun murat beyeInsallah canim stres basiyor vallahi beni zaman yaklastikca iste temmuzun ortasinda ilaclara basliycam donor ayarlanmisti xaten yine esim bir aksilik olmazsa 1 gunlugune gidip gelecek ilkinin aynisi olacak yine bu sefer rahatim ben soru isareti yok en azindan tek korkum bu donorde ilki gibi yumurtasi az olursa diye oda nasip kismet yapacak bisey yok bu arada canim 450 euro embriyo glue ucreti alacaklardiya murat bey almayin demis 450 euro ben şok oldum allah razi olsun dedim acaba dedim kafalarina biseymi dusmus bunlarin
Burakta ödesinlerInsallah canim stres basiyor vallahi beni zaman yaklastikca iste temmuzun ortasinda ilaclara basliycam donor ayarlanmisti xaten yine esim bir aksilik olmazsa 1 gunlugune gidip gelecek ilkinin aynisi olacak yine bu sefer rahatim ben soru isareti yok en azindan tek korkum bu donorde ilki gibi yumurtasi az olursa diye oda nasip kismet yapacak bisey yok bu arada canim 450 euro embriyo glue ucreti alacaklardiya murat bey almayin demis 450 euro ben şok oldum allah razi olsun dedim acaba dedim kafalarina biseymi dusmus bunlarin
Gercekten iyi bir insan bunu bugun daha iyi anladimAyyyy cok sevındımmm vallahıı helal olsun murat beyeyapsınlar
Düştü tabı kafalarına
Allah razı olsun murat bey gercekten ıyı bır doktor
Amin insallah canim evet haklisin dogru söylüyorsun vallahiBurakta ödesinler
İlk tedavinde çektiklerin hiç bir şeyle kapanamaz
İnşallah anne ol ve her şeyi unut
Gercekten iyi bir insan bunu bugun daha iyi anladimbuda bedavaya geldi bizden olsun demis enisbeye kekeledim kaldim telefonda bunyem alisik deilde bunlarin boyle olduguna ufak bir şok yasadim vallahi
Benim ki de embriyo donasyonu ama bana illaki ön görüşmeye gel dediBenim ki embriyo donasyonu ya canım ben onun için ön görüşmeye gitmeyecem direk transfere gidecem inş kısmet olursa onun için bu testleri burada yaptırmam gerekiyor Andrey hepatit yazdı hastane hangisi diye soruyor da bende Andrey i çok rahatsız etmeyim diye size de soruyorum yanlış bir şey yapmayayım diye hastaneye dedim zaten hepsini yapın diye
Sen çok emin ellerdesin hiç acale etmeZazammmm ikinci iyneyı vurulsun dıyince doktor moralım bozuldu benım. Andrey bırşey yok dedı strese girme dedı ama ben taktım ya doktorum istedıgı gıbi olmasa rahmım
Bildikleri bir şey varki sizin içinde öyle görmüşlerBenim ki de embriyo donasyonu ama bana illaki ön görüşmeye gel dedi
Evet yoğun olduğu için hemen cevap yazamıyor ama muhakkak akşam dönüş yapıyor çok kibar birisi benden istediği testler var onları ayarlamaya çalışıyorum yarın kan ve meme usg yine halledecem pazartesi ultrason için gün aldım sonuçları doktora gösterip bana dönüş yapacaklar inşZ Zaza74 @zirka1301 hanımlar ben şuanda kievle görüşme aşamasındayım ama iletişim kurmakta çok zorlanıyorum.Çok yoğun oldukları için heralde ama 1 temmuzda adetim başlayacak ondan sonra transferim olsa istiyorum ama yetişmeyecek gibi. Sizce çok mu acale ediyorum. Başka ülkede olduğum için ilk görüşmeye de gidemiyorum. Türkiyede olsam daha kolay olurdu. B bir hayalim var canım sende heralde görüşme aşamasındasın. Nasıl gidiyor sende benim gibi sıkıntı yaşıyor musun iletişim kurmakta
Haklısım canım ınsanın modu düşüyor ama sonu ıyı olsun beklemekten başka yapcak bırsey yok, Dogru yerdeyiz bunu tüm kalbımle hıssedıyorum , hıcbır pürüz olmasın ıstıyorlarSen çok emin ellerdesin hiç acale etme
Hayata hep acele davrandım ve bu konuda biliyorsun başım çok ağrıdı
Hata ben bir çok tedavilerimi burda anlatmadan ard arda negativ alınca başladım
Bu hiç iyi bir şey değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?