Evet öleymiş, acemilik cikti
Çok teşekkür ederim

Ya ben bu sigarayi nasil tekrar birakcam murat bey birak oyle gel ne guzel birakmistin dedi stresten tekrar ictimde
Offf o dert bende de var banada bırak dendı halen ıcıyom ve kiewden geldıkten sonra daha cok ıcmeye basladım stres yapıyorum bendee

Az kalmış Hayırlısıyla inşallahhh canım bebişlerini al ve dön sende
Insallah canim stres basiyor vallahi beni zaman yaklastikca iste temmuzun ortasinda ilaclara basliycam donor ayarlanmisti xaten yine esim bir aksilik olmazsa 1 gunlugune gidip gelecek ilkinin aynisi olacak yine bu sefer rahatim ben soru isareti yok en azindan tek korkum bu donorde ilki gibi yumurtasi az olursa diye oda nasip kismet yapacak bisey yok bu arada canim 450 euro embriyo glue ucreti alacaklardiya murat bey almayin demis 450 euro ben şok oldum allah razi olsun dedim acaba dedim kafalarina biseymi dusmus bunlarin

Offf o dert bende de var banada bırak dendı halen ıcıyom ve kiewden geldıkten sonra daha cok ıcmeye basladım stres yapıyorum bendee
Bende ayniyim vallahi yemek yemegi biraktim sigarayi birakamadim gunde 5 tane hamburgeri goturen ben bundan vazgectimde sigaradan vazgecemiyorumm yaa

Ayyyy cok sevındımmm vallahıı helal olsun murat beye yapsınlar
Düştü tabı kafalarına
Allah razı olsun murat bey gercekten ıyı bır doktor

Burakta ödesinler
İlk tedavinde çektiklerin hiç bir şeyle kapanamaz
İnşallah anne ol ve her şeyi unut

Ayyyy cok sevındımmm vallahıı helal olsun murat beye yapsınlar
Düştü tabı kafalarına
Allah razı olsun murat bey gercekten ıyı bır doktor
Gercekten iyi bir insan bunu bugun daha iyi anladim buda bedavaya geldi bizden olsun demis enisbeye kekeledim kaldim telefonda bunyem alisik deilde bunlarin boyle olduguna ufak bir şok yasadim vallahi

Benim ki de embriyo donasyonu ama bana illaki ön görüşmeye gel dedi

Zazammmm ikinci iyneyı vurulsun dıyince doktor moralım bozuldu benım. Andrey bırşey yok dedı strese girme dedı ama ben taktım ya doktorum istedıgı gıbi olmasa rahmım
Sen çok emin ellerdesin hiç acale etme
Hayata hep acele davrandım ve bu konuda biliyorsun başım çok ağrıdı
Hata ben bir çok tedavilerimi burda anlatmadan ard arda negativ alınca başladım
Bu hiç iyi bir şey değilmiş

Benim ki de embriyo donasyonu ama bana illaki ön görüşmeye gel dedi
Bildikleri bir şey varki sizin içinde öyle görmüşler
Bazı kızları ilk görüşe almadan başlatmışlar
Benide ilk görmek istediler tedaviye almadan önce
Gülçiçek siz baküdesiniz değilmi
Ordan kiev uçuşları daha kolay

Evet yoğun olduğu için hemen cevap yazamıyor ama muhakkak akşam dönüş yapıyor çok kibar birisi benden istediği testler var onları ayarlamaya çalışıyorum yarın kan ve meme usg yine halledecem pazartesi ultrason için gün aldım sonuçları doktora gösterip bana dönüş yapacaklar inş

Haklısım canım ınsanın modu düşüyor ama sonu ıyı olsun beklemekten başka yapcak bırsey yok, Dogru yerdeyiz bunu tüm kalbımle hıssedıyorum , hıcbır pürüz olmasın ıstıyorlar Rabbım herkesın yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…