akıl paralel çalışıyor gibi.Aynı anda benzer yazmışız.:)

Pandaaa çok gençmişim maşallah
Rahmin daha genç
İşlem görmemiş
Bizim gibi bozuk mikser değilsin
Estağfirullah canım benim hastalığım olduğu için donasyona mecbur kaldım , yoksa 9 kez tüp bebek denedim hepsinde sıfır çektim ve 1 tane de spontane boş gebelik kürtajım var

Muhtemelen bızlerde öyle gıdecegız kız 12 gün kalıncak anca yeter bıde gerı dönenlerın ılaclarını görünce şok olmustum bır bavulun yarısı o yapar
12 miii 9 yeter
Evet dogru ilac kismi ben de gormustum Andrey bana 1,5-2 kg demisti, ona gore yer ayirayim diye

Çok sevindim rahimle ilgili sorunlarının ortadan kalkmasına E Eftalios
Hadi güzel haberler verme sıra sendee.. Bundan sonra alacağında vereceğinde tüm haberler çoook güzel olsun
Canim insallah bende cok sevincliyim ve cok heyacanliyim bugun murat beyi aradim dedim hersey yolundaymis mis o zaman bu sefer seni anne yapmadan hondermiycem dedi onu allahbilir ama ben bu sefer olacak diye hissediyorum bu sefer icim huzurla transfere gidicem heyacan basiyor

Insallahhh canımmmm Bende öyle hıssedıyorum bu sefer olacak

Çok sevindim zaten bu tedavilerde kilo çok önemli bende üç aydır zayifliyacam diyorum ama maşallah bir iştah var hobi niyetine yemek yiyorum :) :) senin için herşey çok güzel olacak bence inanıyorum ben
Canim insallah❤❤❤ hepimizin tedavileri guzel gitsin gercekten uzerimden 40 kilo kalkti acim acim diye diye bir baktim 40 kilocuk gitmis doktoru gormeliydin yüzünü hic unutamiyorum kadinkucuk dilini yutacak zannetttim kilo aldin diye kizip duruyordu çünkü

Estağfirullah canım benim hastalığım olduğu için donasyona mecbur kaldım , yoksa 9 kez tüp bebek denedim hepsinde sıfır çektim ve 1 tane de spontane boş gebelik kürtajım var
Panda kendi arşivimi kaldırsam taş olsa ikiye bölünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…