akıl paralel çalışıyor gibi.Aynı anda benzer yazmışız.:)Aygünu bak kuzum bu işler aceleyle olmaz,bir ton para harcıyorsun
Birde kiev hastalara çok titiz davranıyor,yemin ederim pazadan çok kalite peşindeler,bunu ben gözümle gördüm ve benimle beraber gidenler gördü.insan hayatına,geçmiş hastalıklara,başarılı sonuca odaklılar
Sen Andreye ilk görüşmeye gelemiyeceğini söyle,ona senden doktorun ilk istediği sonuçları istiyecek.Sonuçlara göre sana özel tedavi planı kuracaklar,yoksa ben bu adetimde istiyorumla iş olumsuz olur Allah korusun
Estağfirullah canım benim hastalığım olduğu için donasyona mecbur kaldım , yoksa 9 kez tüp bebek denedim hepsinde sıfır çektim ve 1 tane de spontane boş gebelik kürtajım varPandaaa çok gençmişim maşallah
Rahmin daha genç
İşlem görmemiş
Bizim gibi bozuk mikser değilsin
benide.Sanki sen hamile kalsan bende kalacam.Ayy heyecan basmaya başladı
Bizim ahi gitmis vahi kalmis son demlerini yasiyorPandaaa çok gençmişim maşallah
Rahmin daha genç
İşlem görmemiş
Bizim gibi bozuk mikser değilsin
Ooo siz baya valizle mi gittinizYolculuk beni mahf etti,hele bu gece uçuşları
Her haşde pegasus gündüz saati uçuşlar başlatmış kieve,onuda araştırın
Eşime kıyamadım iki valizle sortında sırt çantası,bazen el etıyordum
Muhtemelen bızlerde öyle gıdecegız kız 12 gün kalıncak anca yeterOoo siz baya valizle mi gittiniz
12 miiiMuhtemelen bızlerde öyle gıdecegız kız 12 gün kalıncak anca yeterbıde gerı dönenlerın ılaclarını görünce şok olmustum bır bavulun yarısı o yapar
Yok ya öyle demeyin canlarım yaş farketmez hepiniz anne olmayı çok daha fazlasıyla hakediyorsunuzBizim ahi gitmis vahi kalmis son demlerini yasiyorey allahım ya güldürdün benı
Canim insallah bende cok sevincliyim ve cok heyacanliyim bugun murat beyi aradim dedim hersey yolundaymis mis o zaman bu sefer seni anne yapmadan hondermiycem dedi onu allahbilir ama ben bu sefer olacak diye hissediyorum bu sefer icim huzurla transfere gidicem heyacan basiyor
Insallahhh canımmmmCanim insallah bende cok sevincliyim ve cok heyacanliyim bugun murat beyi aradim dedim hersey yolundaymis mis o zaman bu sefer seni anne yapmadan hondermiycem dedi onu allahbilir ama ben bu sefer olacak diye hissediyorum bu sefer icim huzurla transfere gidicem heyacan basiyor
Allah seni güldürsüngaliba bende sazan gibi atladıktan sonra farkettim :))
Canim insallah❤❤❤ hepimizin tedavileri guzel gitsinÇok sevindim zaten bu tedavilerde kilo çok önemli bende üç aydır zayifliyacam diyorum ama maşallah bir iştah var hobi niyetine yemek yiyorum :) :) senin için herşey çok güzel olacak bence inanıyorum ben
Panda kendi arşivimi kaldırsam taş olsa ikiye bölünürEstağfirullah canım benim hastalığım olduğu için donasyona mecbur kaldım , yoksa 9 kez tüp bebek denedim hepsinde sıfır çektim ve 1 tane de spontane boş gebelik kürtajım var
Ben cevap vereyim canim temmuz sonu agustos basi kibrista olucam aksilik cikmazsa benimkine toplanti sikistirmazlarsa yoksa kendim gidicem o sonradan gelecekNe zaman gıtceksıniz canım
Canimsin insallah kalbimden öyle geciyor benimde insallah sende bu sayfamizdaki herkesin yuzunu güldürsün rabbim insallah.Insallahhh canımmmmBende öyle hıssedıyorum bu sefer olacak
Az kalmışBen cevap vereyim canim temmuz sonu agustos basi kibrista olucam aksilik cikmazsa benimkine toplanti sikistirmazlarsa yoksa kendim gidicem o sonradan gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?