herşey yolunda giderse ortalama 2-2,5 ay sürüyor.yaşım 43.yumurta donasyonu.haziran başında gittim.muhtemelen ağustos ortasında çağırılacam.adet sürecime bağlı aslında
Sizdemi kiev e gittiniz ilk gidişiniz eşiniz ile mi yalniz giden oldumu hic bende yumurta donasyonu istiyorum ikinciye eşimle gideyim diyorum

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Çok sevindim rahimle ilgili sorunlarının ortadan kalkmasına E Eftalios
Hadi güzel haberler verme sıra sendee.. Bundan sonra alacağında vereceğinde tüm haberler çoook güzel olsun

test verirken yurtdışında kullanacağınızı belirtmeniz,uçak biletlerinizi ve yatırdığınız ücret makbuzunu göstermeniz gerekiyor,o zaman yurtdışı işlem olarak giriliyor ve kağıtta da çıkıyor,yurtdışında kullanılabilir diye.çünkü normal pcr ücretsiz,yurtdışı için ise ücretli oluyor.

Evet cnm öleymiş, hallettik,çok teşekkür ederim

Ayy inşallah bütün kalbimle diliyorum, birbirimize umut olalım, uğur getirelim

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Canım cok sevindim,seninde gusel haberlerini bekliyoruz

Yaşım 28, donör seçeneklerini onlar sunuyorlar evladı olan birini seçtim, onun yaşı 27’ydi, helal olsun rica ederim dualarımdasınız
Pandaaa çok gençmişim maşallah
Rahmin daha genç
İşlem görmemiş
Bizim gibi bozuk mikser değilsin

Z Zaza74 Zirkaa hanımlar ben şuanda kievle görüşme aşamasındayım ama iletişim kurmakta çok zorlanıyorum. Çok yoğun oldukları için heralde ama 1 temmuzda adetim başlayacak ondan sonra transferim olsa istiyorum ama yetişmeyecek gibi. Sizce çok mu acale ediyorum. Başka ülkede olduğum için ilk görüşmeye de gidemiyorum. Türkiyede olsam daha kolay olurdu. B bir hayalim var canım sende heralde görüşme aşamasındasın. Nasıl gidiyor sende benim gibi sıkıntı yaşıyor musun iletişim kurmakta

İlk defa olunca öğrenmem gerekecek galiba kusura bakmayın lütfen
Kuzum ne kusuru var
Hoş geldin aramıza
İnşallah burası sana doğru seçeneğini yapmana yardım eder
Ve nerede denersen dene sonun güzel olsun inşallah

Aygünu bak kuzum bu işler aceleyle olmaz,bir ton para harcıyorsun
Birde kiev hastalara çok titiz davranıyor,yemin ederim pazadan çok kalite peşindeler,bunu ben gözümle gördüm ve benimle beraber gidenler gördü.insan hayatına,geçmiş hastalıklara,başarılı sonuca odaklılar
Sen Andreye ilk görüşmeye gelemiyeceğini söyle,ona senden doktorun ilk istediği sonuçları istiyecek.Sonuçlara göre sana özel tedavi planı kuracaklar,yoksa ben bu adetimde istiyorumla iş olumsuz olur Allah korusun

neden zorlanıyorsun, ne zamandır görüşmeye çalışıyorsun.Andre geçde olsa dönüyor çünkü.birde tedavi olma sebebin neydi canım?Ve bu işler aceleye gelmez o kadar emek veriyorsun varsın bir ay geç olsun.Bunu düşünüp stres yapma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…