Yeni olunca öğrenmem gerekecek galiba kusura bakmayın lütfenDiyarre aramıza hoş geldin
Her üyenin altında çevapla butonu yazıyor
Hangi üyeyle konuşuyorsan o cevap bıtonuna bas ve açılan pencereye yaz
Sizdemi kiev e gittiniz ilk gidişiniz eşiniz ile mi yalniz giden oldumu hic bende yumurta donasyonu istiyorum ikinciye eşimle gideyim diyorumherşey yolunda giderse ortalama 2-2,5 ay sürüyor.yaşım 43.yumurta donasyonu.haziran başında gittim.muhtemelen ağustos ortasında çağırılacam.adet sürecime bağlı aslında
Çok sevindim rahimle ilgili sorunlarının ortadan kalkmasına E EftaliosKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
test verirken yurtdışında kullanacağınızı belirtmeniz,uçak biletlerinizi ve yatırdığınız ücret makbuzunu göstermeniz gerekiyor,o zaman yurtdışı işlem olarak giriliyor ve kağıtta da çıkıyor,yurtdışında kullanılabilir diye.çünkü normal pcr ücretsiz,yurtdışı için ise ücretli oluyor.Merhabalar bir sorum olacak bilgisi olanlar yardımci olabilir mi?
Dün devlet hastanesinde pcr testi yaptirdik enabizdan sonucu çıkarttım,
Yurt dışı çıkışı için kullanılmaz Yazıyor
Ne yapacagimi bilemedim,sizler nasıl hallettiniz
Tesekkur ederim, bu gun biraz aksiyon oldu ama hallettik şükürRica ederim erkenden halledebilmenize sevindim. Bizim son gündü çok sıkıntı yaşamıştık
Evet cnm öleymiş, hallettik,çok teşekkür ederimtest verirken yurtdışında kullanacağınızı belirtmeniz,uçak biletlerinizi ve yatırdığınız ücret makbuzunu göstermeniz gerekiyor,o zaman yurtdışı işlem olarak giriliyor ve kağıtta da çıkıyor,yurtdışında kullanılabilir diye.çünkü normal pcr ücretsiz,yurtdışı için ise ücretli oluyor.
Evet öleymiş, tecrübe ile sabitledikTest vermeden önce belirtmeniz gerekiyor mutlaka, yurt dışına çıkışta kullancam diye.. yoksa usulsüz kullanılmasın diye üzerine “yurt dışı çıkış amaçlı kullanılamaz” damgası basıyolar..
galiba bende sazan gibi atladıktan sonra farkettim :))Zirka arkadaş yeni ve soruları üye sahibinin altına değil ortaya yazıyor
Soru sana değildi her halde melek kalplim
Teşekkür ederimBir de evet bi çok hastanede yapılıyor ama yine de gönderdikleri listeden hastane seçip yaptırmanızda ve ödemeyi yaparken özellikle yurt dışı çıkış amaçlı demenizde fayda var
ilkinde eşimle gittim oda tahlil için örnek verdi.Sizdemi kiev e gittiniz ilk gidişiniz eşiniz ile mi yalniz giden oldumu hic bende yumurta donasyonu istiyorum ikinciye eşimle gideyim diyorum
Bebebkleri sımsıkı tutunsun,annemiz sağlıkla kucağına alsınKızlar bugün sibranın transferi gerçekleşti
Lütfen onada dua edelim
Melek kalpli bir insan
Rabbim onunda yüzünü güldürsün
Ayy inşallah bütün kalbimle diliyorum, birbirimize umut olalım, uğur getirelimYarında ozsugoz arkadaşımızın kievde transferi
Oda özelde yazıyor bana
Onada bol dua edelim kızlar
İnşallah onunda tedavisi evlatla mükafatlansın
Kızlar inşallah topiğimizde hiç olumsuz sonuç alan olmasın
Burası mutlu son kadınlar sayfası olsun
Canım cok sevindim,seninde gusel haberlerini bekliyoruzKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Pandaaa çok gençmişim maşallahYaşım 28, donör seçeneklerini onlar sunuyorlar evladı olan birini seçtim, onun yaşı 27’ydi, helal olsun rica ederim dualarımdasınız
Ayy heyecan basmaya başladı
Kuzum ne kusuru varİlk defa olunca öğrenmem gerekecek galiba kusura bakmayın lütfen
Aygünu bak kuzum bu işler aceleyle olmaz,bir ton para harcıyorsunZ Zaza74Zirkaa hanımlar ben şuanda kievle görüşme aşamasındayım ama iletişim kurmakta çok zorlanıyorum. Çok yoğun oldukları için heralde ama 1 temmuzda adetim başlayacak ondan sonra transferim olsa istiyorum ama yetişmeyecek gibi. Sizce çok mu acale ediyorum. Başka ülkede olduğum için ilk görüşmeye de gidemiyorum. Türkiyede olsam daha kolay olurdu. B bir hayalim var canım sende heralde görüşme aşamasındasın. Nasıl gidiyor sende benim gibi sıkıntı yaşıyor musun iletişim kurmakta
neden zorlanıyorsun, ne zamandır görüşmeye çalışıyorsun.Andre geçde olsa dönüyor çünkü.birde tedavi olma sebebin neydi canım?Ve bu işler aceleye gelmez o kadar emek veriyorsun varsın bir ay geç olsun.Bunu düşünüp stres yapma lütfen.Z Zaza74Zirkaa hanımlar ben şuanda kievle görüşme aşamasındayım ama iletişim kurmakta çok zorlanıyorum. Çok yoğun oldukları için heralde ama 1 temmuzda adetim başlayacak ondan sonra transferim olsa istiyorum ama yetişmeyecek gibi. Sizce çok mu acale ediyorum. Başka ülkede olduğum için ilk görüşmeye de gidemiyorum. Türkiyede olsam daha kolay olurdu. B bir hayalim var canım sende heralde görüşme aşamasındasın. Nasıl gidiyor sende benim gibi sıkıntı yaşıyor musun iletişim kurmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?