herşey yolunda giderse ortalama 2-2,5 ay sürüyor.yaşım 43.yumurta donasyonu.haziran başında gittim.muhtemelen ağustos ortasında çağırılacam.adet sürecime bağlı aslındaNe kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür
donör veritabanının kullanıcı adını ve şifresini veriyorlar.sen seçiyorsun.ben daha uçağa binmeden dönüşte seçmiştim.Doktora söylediler, donör müsaitti, başkasının tedavisinde mi baktılar uygun dediler.istediğin kadar seçiyorsun sıralıyorsun.ben bir tane seçtim.Ne kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür
burada önceden yapılmışlarını yollaman yeter geri kalan herseye konaklama, transfer, ilaçlar aklına ne gelirse hepsini onlar yapıyor.Sen sadece gidiş geliş transfer ve uçak biletini alıyorsun.Transfer sonrası ilaçlarını, vitaminlerinide veriyorlarNe kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür
Adetimle beraber başladı 24 Mayıs’ta , donörü seçmiştim zaten benim adetiminde yaklaşık tahmini tarihi belliydi gelince hemen aradım donörün ilacını kestiler donör 26 Mayıs adet oldu süreç başladı 7 haziran eşimle gittik 8 haziran yumurta toplandı eşim sperm verdi o gün geri döndük, 11 haziran ben tek başıma gittim 12 haziran transfer oldum 2 tane 4AA kalite taze embriyo 13 haziran geri döndüm, 14 yumurta toplanmıştı hepsi döllenmişti 2 transfer yapıldı 7 tane donduruldu 22 haziran kanda gebeliği öğrendim. Yani toplam neredeyse 1 ayNe kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür
Ohh mis bu yeni vücut anneliğe hazırKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Cok şükür canim arkadasim. aynen canim bayadan beri guzel haber duymamistim doktordan insallahh amiiinnnn❤❤❤❤Çok şükür,bin şükür
Canım kardeşim nakadar çok bekledin sende
İnşallah sen taraftanda yüzümüz gülsün
Tamam canım sağlasınbir ilaç veriyorlar ilacın 19.günü bir defa ultrason dedi Andre doktorla görüşürken
Cok saol canim benim cok şükür insallah her sey duzgun gider bu seferGözünaydın canım inşallah kısa sürede su gibi hallolur herşey
Doktorda dedi canim insallah bu sefer hersey iyi dedi hazir cok şükürOhh mis bu yeni vücut anneliğe hazır
Benim ki embriyo donasyonu ya canım ben onun için ön görüşmeye gitmeyecem direk transfere gidecem inş kısmet olursa onun için bu testleri burada yaptırmam gerekiyor Andrey hepatit yazdı hastane hangisi diye soruyor da bende Andrey i çok rahatsız etmeyim diye size de soruyorum yanlış bir şey yapmayayım diye hastaneye dedim zaten hepsini yapın diyeonuda kendileri yaptı kievde
Çok sevindim zaten bu tedavilerde kilo çok önemli bende üç aydır zayifliyacam diyorum ama maşallah bir iştah var hobi niyetine yemek yiyorum :) :) senin için herşey çok güzel olacak bence inanıyorum benDoktorda dedi canim insallah bu sefer hersey iyi dedi hazir cok şükür
Yaşım 28, donör seçeneklerini onlar sunuyorlar evladı olan birini seçtim, onun yaşı 27’ydi, helal olsun rica ederim dualarımdasınızYa çok teşekkür ederim detaylı anlatım için ne çok mutlu oldum bir de yaşınızı merak ettim yani yanlış anlamayın yaşı sorma sebebim yaşda başarı oranı nasıl anlamında merak ediyorum ay allahım ne güzel sizin için dikkat edin kendinize lütfen bu günden sonra herşey çok güzel olacak inşallahbir de dönür seçerken neye dikkat ettiniz dönür yaşı kaçtı ay çok mu sordum hakkınızı helal edin lütfen bana da dua edin olur mu
Çok güzel bir haber şimdi sıra sende canımKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Kıbrıs’da mısın? Herşeyin yolunda olmasına Çok sevindim.Cok şükür canim arkadasim. aynen canim bayadan beri guzel haber duymamistim doktordan insallahh amiiinnnn❤❤❤❤
Zirka arkadaş yeni ve soruları üye sahibinin altına değil ortaya yazıyorburada önceden yapılmışlarını yollaman yeter geri kalan herseye konaklama, transfer, ilaçlar aklına ne gelirse hepsini onlar yapıyor.Sen sadece gidiş geliş transfer ve uçak biletini alıyorsun.Transfer sonrası ilaçlarını, vitaminlerinide veriyorlar
Diyarre aramıza hoş geldinYa çok teşekkür ederim detaylı anlatım için ne çok mutlu oldum bir de yaşınızı merak ettim yani yanlış anlamayın yaşı sorma sebebim yaşda başarı oranı nasıl anlamında merak ediyorum ay allahım ne güzel sizin için dikkat edin kendinize lütfen bu günden sonra herşey çok güzel olacak inşallahbir de dönür seçerken neye dikkat ettiniz dönür yaşı kaçtı ay çok mu sordum hakkınızı helal edin lütfen bana da dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?