• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarında ozsugoz arkadaşımızın kievde transferi😂
Oda özelde yazıyor bana
Onada bol dua edelim kızlar🤲🤲🤲🤲
İnşallah onunda tedavisi evlatla mükafatlansın
Kızlar inşallah topiğimizde hiç olumsuz sonuç alan olmasın
Burası mutlu son kadınlar sayfası olsun🤣🤣🤣
❤️❤️🤣❤️❤️

Yarında ozsugoz arkadaşımızın kievde transferi😂
Oda özelde yazıyor bana
Onada bol dua edelim kızlar🤲🤲🤲🤲
İnşallah onunda tedavisi evlatla mükafatlansın
Kızlar inşallah topiğimizde hiç olumsuz sonuç alan olmasın
Burası mutlu son kadınlar sayfası olsun🤣🤣🤣
❤️❤️🤣❤️❤️
Insallahhhh zazaa🙏 Hepinize pozitif sonuclar olsun.
Yolculukta birseye dikkat ettin mi zaza bavul kaldirmamak disinda?

Hayırlı olsun size vatana millete hayırlı olsunlar sağlıkla gelsinler bende hit de düşünüyorum ama genetik tarama yaptırmak isterim embriyolara ne kadara mal oldu sizin yaşınz kaç ne kadar sürdü süreç heyecanınızda size de yormak istemem ama cevap verirseniz sevinirim yada bu konu da bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim
Amin canım inşallah teşekkür ederim, ben genetiğe göndermedim, tedavi herşey dahil 5000 euro + 750₺ Otel havalimanı arası transferler ,

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu😁😁😁😁 bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Cooook sevindimmmm😍😍😍 Allaha sükürr bebisin tutunmak icin seni bekliyor😍😍
Transferi yapilan ,transfer hazirliginda olan herkesin rabbim gönlüne göre versin😍😍 Hepimizz yavrularimiza kavusalim insallah🙏🙏

Insallahhhh zazaa🙏 Hepinize pozitif sonuclar olsun.
Yolculukta birseye dikkat ettin mi zaza bavul kaldirmamak disinda?
Yolculuk beni mahf etti,hele bu gece uçuşları
Her haşde pegasus gündüz saati uçuşlar başlatmış kieve,onuda araştırın
Eşime kıyamadım iki valizle sortında sırt çantası,bazen el etıyordum😂

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu😁😁😁😁 bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Çok şükür,bin şükür
Canım kardeşim nakadar çok bekledin sende
İnşallah sen taraftanda yüzümüz gülsün ❤️🤲

Gözünaydın canım inşallah kısa sürede su gibi hallolur herşey 🌹♥️

Ne kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür 🙏

Back