• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar bir sorum olacak bilgisi olanlar yardımci olabilir mi?
Dün devlet hastanesinde pcr testi yaptirdik enabizdan sonucu çıkarttım,
Yurt dışı çıkışı için kullanılmaz Yazıyor
Ne yapacagimi bilemedim,sizler nasıl hallettiniz
QR kod şart
Birde ingilis dilindede olmalı
Kızlar benim aşı karnem var iki aşımıda yaptırdım,ama yinede pcr testini hem türkiyede hemde kievde yaptırdım
Sabah kievde valizi verince pcr testi istedi aşı karnemi gösterdim,dedi geçerlidi,yani bildiğiniz pcr testine boşuna parayı çöpe attım

Hoşgeldin canım. Bol bol dinlen kafanı dağıt. İnşallah kuzucukların seninledir. 4 tane transfer olmuştu sana ama ikiz olsunlar inşallah. O kadar emek verdin mücadele ettin. Mükafatını bu sefer almanı canı gönülden dilerim 🥰🥰
Cansın can
İnşallah dilediğin gibi olur❤️💋💋💋💋🤲

184 bi arayın. Ben özelde yaptırdığım da böyle bi sorunla karşılaşıp 184ü aradım onlar hastaneyle ilgili olduğunu söylediler ama siz devlette yaptırdığınız için belki size yardım edebilirler.
Tesekkur ederim,pilot hastaneler seçilmiş,onların birinde yaptırmak gerekiyormus
Tekrar hastaneye gittik🤣🤣

QR kod şart
Birde ingilis dilindede olmalı
Kızlar benim aşı karnem var iki aşımıda yaptırdım,ama yinede pcr testini hem türkiyede hemde kievde yaptırdım
Sabah kievde valizi verince pcr testi istedi aşı karnemi gösterdim,dedi geçerlidi,yani bildiğiniz pcr testine boşuna parayı çöpe attım
Tesekkur ederim, herşey için iyiki varsinizi💙♥️

Merhabalar siteyi takip ediyorum umarım hamile kalırsınız merak ettiğim kaç yaşındasınız donasyon da yaş önemli mi tutması için bende genetik hastalık var ve yumurta rezervi az donasyon düşünüyorum bana biraz açıklar mısınz

Merhabalar siteyi takip ediyorum umarım hamile kalırsınız merak ettiğim kaç yaşındasınız donasyon da yaş önemli mi tutması için bende genetik hastalık var ve yumurta rezervi az donasyon düşünüyorum bana biraz açıklar mısınz
Ayrıca genetik tarama ne kadar Kıbrıs’ta bilenler beni bilgilendirir mi rica etsem

Merhabalar bir sorum olacak bilgisi olanlar yardımci olabilir mi?
Dün devlet hastanesinde pcr testi yaptirdik enabizdan sonucu çıkarttım,
Yurt dışı çıkışı için kullanılmaz Yazıyor
Ne yapacagimi bilemedim,sizler nasıl hallettiniz
Test vermeden önce belirtmeniz gerekiyor mutlaka, yurt dışına çıkışta kullancam diye.. yoksa usulsüz kullanılmasın diye üzerine “yurt dışı çıkış amaçlı kullanılamaz” damgası basıyolar..

Tesekkur ederim,pilot hastaneler seçilmiş,onların birinde yaptırmak gerekiyormus
Tekrar hastaneye gittik🤣🤣
Bir de evet bi çok hastanede yapılıyor ama yine de gönderdikleri listeden hastane seçip yaptırmanızda ve ödemeyi yaparken özellikle yurt dışı çıkış amaçlı demenizde fayda var

Havasına,suyuna,taşına,toprağına😂😂
Ne güzel söylemiş şarkıda😂😂
Kızlar kurban olurum memleketimize
Memleketimizin peğnirine,zeytinine,yumurtasına,tereğağına🤣🤣🤣of bee çok mutluyum döndük vatana
Zirta inşallah reduksiyona gerek kalmaz,ama işti çoğul olursa,ancak Dr Elenaya giderim
Panda kuzum sabah 6.00 döndük,geceyi uykusuz
Geldim direk bir saatlik uyudum,ayaklarım bir donuyordu anlatamam
Acaba benimkilerdemi tutundu🤣🤣🤣
Ama şimdi ısındı ayaklarım
Bugün ilk transferimden sonra 5 gün
Tutundular tabi😍😍😍masallah miniklrrimee 😘 kucagina almayida nasip etsin rabbim😍

Hayırlı olsun size vatana millete hayırlı olsunlar sağlıkla gelsinler bende hit de düşünüyorum ama genetik tarama yaptırmak isterim embriyolara ne kadara mal oldu sizin yaşınz kaç ne kadar sürdü süreç heyecanınızda size de yormak istemem ama cevap verirseniz sevinirim yada bu konu da bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim

Havasına,suyuna,taşına,toprağına😂😂
Ne güzel söylemiş şarkıda😂😂
Kızlar kurban olurum memleketimize
Memleketimizin peğnirine,zeytinine,yumurtasına,tereğağına🤣🤣🤣of bee çok mutluyum döndük vatana
Zirta inşallah reduksiyona gerek kalmaz,ama işti çoğul olursa,ancak Dr Elenaya giderim
Panda kuzum sabah 6.00 döndük,geceyi uykusuz
Geldim direk bir saatlik uyudum,ayaklarım bir donuyordu anlatamam
Acaba benimkilerdemi tutundu🤣🤣🤣
Ama şimdi ısındı ayaklarım
Bugün ilk transferimden sonra 5 gün
Testi ne zaman yapacaksin, tarihler karisik:)

Back