Ben her defa gebelike ayaklarım üşürdü
En büğk belirti bence
Ne zamandan başladı ayağın üşümeye
Zazacım 6. Ve 7. Gün başladı üşümeye sonra sürekli arttı şuan mesela 4 çorap var ayağımda hala buz gibi sıcak su torbası da koymadım korktum , öyle battaniye altında oturuyorum

Masallah kizlar.Ne guzel haberler aliyoruz buralarda❤❤
Bunca guzel olaylarin icinde dertlerimle yormak istememekle birlikte...Size bsey danisacagim.Hani ben rahim filmi cekilsem bakilsam falan diyorum ya donasyon oncesi... E zaman da azaldi histereskopi icin ...onumuzdeki ay senelik iznim varken donasyonu yaptirir yatarim dinlenirim diyordum o surecte (3hafta tatil)
dr diyor ki rahim filmi cekilsen ne olacak sadece bir sey varsa gorunur o kadar.Tedavisi de olmali.Polip falan olsa zaten usg de görünürdü dedi.Dedim tuplerde sorun varsa hsg de gorunmez mi hocam oyle diyince o zaman hemen git tuplerini baglat soru isareti kalmasin kafanda dedi."diyagnostik laparoskopi ile heriki tüpü bağlatın " yazmis bana .Icimden baglatmak da gelmiyorTovbe napayim ben ya...
Batti balik yan gider diyip oylece donasyona mi gideyim.
Yoksa histereskopi yaptirmadan gitmeyeyim mi? Sanirim histroskopide bisey cikarsa korkum var ve narkoz alma sitresim...Aslinda o kadar cok korkum var ki anlatamam..Ucaktan korkuma baska ulkeye bile gidemiyorum batumu da kara yolu diye istedim.Ah benim kendimle cok derdim var

Yumurta donasyonu veya embriyo donasyonu yaptıracaksan tüp meselesi biraz anlamsız geldi bana direk rahim filmi çekilip donasyona gidebilirsin.Uçak korkusu için youtube üzerinden EFT videolarını izleyip kendini sakinleştirebilirsin düşün ki uçak kazası 3-5 yılda 1 kez , karayolu kazası günde yüzbinlerce.

Allah razi olsun.Valla o kadar arada kaldim ki anlatamam.Eft lerin neredeyse hepsini yaptim ama malesef hazir hissedemiyorum ya da ben cok sartlandm yasadigim olaylardan.Rahim filmi mi dersin? Dr ne yapicaksin hsg yi bisi ciksa tedavisiyle de ayrica ugrasacksin o zaman histres.yaptir demisti.

Zazacım 6. Ve 7. Gün başladı üşümeye sonra sürekli arttı şuan mesela 4 çorap var ayağımda hala buz gibi sıcak su torbası da koymadım korktum , öyle battaniye altında oturuyorum
Sakın sıcak su torbası koyma
Rahime bol kan pompalıyor onunçin ayaklar buzluyor
Bebişlere besin gidiyor
İnşallah sağ salim taşı ve doğur kucağına al onları
Darısı şimdide bize

bak canım birincisi ben olsam asla ama asla tüplerimi bağlatmam çünkü daha önce tüpler ipek iplik ile bağlanıyordu ve zamanla bunlar açıldığı için tüplerini bağlatan kadınlar hamile kaldı.Ama yeni uygulamalarda tüpler sadece bağlanmıyor üzerinede kesiliyor.Ve yeni araştırmalarda insan vücudunun yumurta üretebildiği bu sebeple menapoza giren 50 yaş üstü kadınların hamile kaldığı görüldü.doktorlar alışmış menapoza girince yurtta biter demeye.
Anlaşılan o ki sen bu rahim filmi çektirmeden kafan rahat etmeyecek.Bu işlerde şüphe endişe olmamalı bu kadar kafana takacaksan yaptır kafan rahatlasın canım.NArkoz meselesine gelince sedasyon denilen hafif uyku hali yapılıyor derin vede ağızdan boru sokulan bir narkoz verilmez bu işlemde.
Uçak korkusu bende tavan ama birde şöyle düşün "uçağı sürenlerinde canı tatlı onlarda düşmesini ölmeyi istemez" Ben kendimi böyle sakinleştiriyorum ve iniş kalkışlarda bolca dua ediyorum.Diagnostik laparoskopi demekle şunu kastetmiş.Kısa süreli ve tanı amaçlı yapılan işlem demek.Bu arada da hazır karın içine girmişken tüplerinide bağlatırsın demiş.vücuda 3 tane 1 cm ilk kesik açılıyor.İncecik uzun aletlerle girilip bakılıyor kesilip dikiliyor.
Bu işlemlerimiz sırasında en büyük düşmanımız stres nasıl rahat edeceksen öyle karar ver ve hareket et canım.

Ayyy canim benim ne guzel anlatmissin.Allah senden de razi olsun.Ben gideyim rahim filmi cektireyim kafam rahat olsun napalim.Dr da tupleri baglatmak istemiyorum bu sekilde baslayalim deyim napayim.Insallah bir sikinti cikmaz.Bir de Fsh benim yuksek ya normalde benim dinasyon sikintili mi olur dusurmesi mi gerek dr nin onu?Ama dusse zaten yumurtam olurdu ondan donasyona karar verdim.

bak şuda yanlış ne yapacaksın hsg'yi bişey çıkarsa birde tedavisiyle uğraşacaksın.hekim olarak gerek olup olmadığını söylemeli.Ayrıca bişey çıksa tedavisi ile uğraşacaksın ne demek.Tabiki çıkarsa öncelik onu iyileştirmek.İyileşme olmadan yapılacak işlem belkide transfer sonrası sana olumsuz durumlar yaşatacak.Bu yaklaşımı hiç ama hiç onaylamadım..Bence çok yanlış bir yönlendirme.

Yani aslimda belki ben yanlis ifade ettim diyor ki hsg yerine histrosk.yaptir daha iyi olur anlaminda.

fsh olayını araştırmam lazım çok hakim değilim Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar bu konuda daha bilgilidir.Bence sen hekim olayını gözden geçir.Fsh olayını araştıracağım.Her fsh ı normal olanda yumurta olmuyorki bu arada.

Tesekkurler bitanemKizlar ne diyorsunuz Fsh dusurulmeden yumurta donasyonu olmamali mi ?

Canım zirkam fsh hormonu kendi yumurtan kullanınca dikkate çekilir
Yumurta donasyonunda önemli olan rahmin iyi olsun,endometriyum iyi gelişsin,tüplerde sıvı olmasın vede prolaktin,tsh normal olsun

Canım zirkam fsh hormonu kendi yumurtan kullanınca dikkate çekilir
Yumurta donasyonunda önemli olan rahmin iyi olsun,endometriyum iyi gelişsin,tüplerde sıvı olmasın vede prolaktin,tsh normal olsun
bak yetkili merci yine cevapladı valla bende senden öğreniyorum Z Zaza74 :))(eşim yanıma geldi sen zaza ile kesin buluşursun diyor, amma yazdın diyor.O işten geliyor ben hala pc başında yada telefonda buraya bakıyorum.)

Ahhh canım seni nasıl anlıyorum bir bilsen

Canım rahim filmin de sadece tuplere bakılmıyor rabimin şekline falan da bakılıyor bide bildiğim kadarıyla rahim filmi çekildikten sonra bir adet kanaması geçirip öyle tedaviye başlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…