N

Neden sunmuyorlar sordunuz mu
Sordum cevap bekliyorum kafayı yiyecem ya ben kaç aydır bekliyorum içim içime sığmıyordu ben mi beceremedim acaba rahatsız etmiteyim sık Boğaz etmiyeyim diye aramadım ondan anlamıyor bu diye sallamadılar mı beni

Canım kesin kararını vermeden direk atlama lütfen araştır içime sinen yere git.ben Kıbrıs’ta netice almadım ama orda tedavi olup bebişleri olanlar var panik yapma bir ay geç olsun içine sinen kendini güvende hissettiğin yerde ol.yoksa emin ol bende isterim hemen olsun getire bebişler koysunlar onlarda canıma yapışsın.Kıbrıs’ta tedavi olanlar var kiev i neden düşünmüyorsun

Kimyasal gebeliği internetten araştırdım gebelik mi sayılıyor sayılmıyor mu anlamadım
Bilen var mı
Kimyasal gebelik özünde gebeliktir çünkü yumurta ve sperm birleşir bebek oluşur ancak bu embriyo gelişmez ve adet dönemine yakın bir iki gün geç yada erken regl olursun bu regl aslında bir çeşit düşüktür çünkü embriyo normal gelişmediği için anneye tutunamaz.adet kanaması ile vücuttan gider canım

@crazgril
ara sor ısrar et en doğal hakkın canım işte Kıbrıs’ı bu yüzden sevmiyorum parayı alana kadar süper ilgi alaka dönüş. aldıktan sonra sen yırtınıyorsun uğraşmaya.bu tedavilerde zamanlama çok önemli bizden iyi biliyorlar. zaten işleri bu.pes etme ara canım başka numaraları varsa ara hoca ile görüşecem de.donör kaç yaşında özellikleri ne? Hepsi hakkın devam et tacize.normal hatlarından ara.Her yoldan ulaş.

Israrla iste canım en doğal hakkın yoksa yaptırmayacağım de
Doktor cevap vermiyor iki saat oldu yaptırmam zaten böyle belirsizlikle ama sabahtan bu yana ağlamaktan içim dışıma çıktı adet oldum şimdi mecbur ertelemek zorundayım gelecek aylara çok heveslenmiştim olmadı bende Kiev’e gidecem Andrey el görüşüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…