Sorun deil canim benim. Evet canim rahim historoskopiden sonra bakilmamisti sorun varmi yokmu nasil durumu diye kontrolü olacak. Historoskopiden sonra 1 ay diye biliyorum benim oyle olacakti ama olmadi benim suan baya gecti uzerinden canim
Tesekkurler.Hadi guzel haberlerle insallah.1 ay da az degilmis.Kafam cok katisti hemsire arkadasimizin dedigi de kafama cok yatti menopozluyuz biz nede olsa diye Oyyy napacagim ben bilemedim

Canım dondurulup çözülmesi daha kötü anlamadım niye öyle yazdığını,

benimde merkez Dr HİT, herşey taze oldu 2 tane 4AA(transfer edildi) , 2 tane 4AB , 2 tane 4BA 3 tane 3BB donduruldu

Tesekkurler.Hadi guzel haberlerle insallah.1 ay da az degilmis.Kafam cok katisti hemsire arkadasimizin dedigi de kafama cok yatti menopozluyuz biz nede olsa diye Oyyy napacagim ben bilemedim
Amiinnnn insallah canim zaman yaklastikca kalbim kut kut atiyor ilk tedaviye gidecek gibi heyacanliyim ama bu sefer birazdaha tecrübeliyim

Diyemiyorsun ki işte en yakınların olunca
Deyince hemen alineviriyorlar ben denedim onu ruyamda simsiyah giymissin mezar basindaydin dedim yakinima beti benzi atti sen bana ne demek istiyosun diye kirildi oda beni bebekten dolayi cigeri soker gibi laf etmisti ödeştik dedim yüzüne tipis tipis ozur diledi

Canım benim üzülme Mevlam büyük bizlerinde olcak inşallah sadece biraz sabır,zaten elimizden geleni yapiyoruz

Benimde hsg de polip görüldü aldırdım.gecen yıl kendi yumurtamla denedim,toplandıktan sonra yine polip var dediler,kiev e söyledim hsg cektireyim mi diye gerek yok dedi
Çok iyi bi doktora kiev 'in istediği ultrason için gittim.durumumu anlattım, rahimin temiz hsg ye gerek yok dedi,biraz tereddutluyum acokcasi yine de hsg cektirme konusunda,yardimci olur musunuz

Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten bu dondurma çözdürme işleri hiç bi zaman aklıma yatmadı benim. Bu sefer fresh kullanılacak aynı sorunu yaşamayız heralde tekrar

Ah canım benim çok teşekkür ederim Ben üniversiteye başlamadan menopoza girdim yıllardır ilaçla adet oldum o yaştan beride hep bunu stresini çekiyorum. Her adımımda bunu düşünmem gerekti. O hapları alıp herkesten gizli saklı içmeye çalışmakla geçti 12 senem. Erken yaşta yıprandım heralde bu yüzde çevrenin çocuk yap baskısı yeni yeni başlıyo gibi. Umarım çok aksaklık yaşamada bebeğime kavuşurum. Bide çevre baskısı çekemem bütün kalpleri kırabilirim çünkü

Kizlar bir kac kisi sormus, tek tek alintilayamadim. Tekrar kısaca yazayım. Şimdiye kadar bildiğimiz yumurtanın dondurulması kayıplara yol açan biraz sıkıntılı bir durum. Ama embriyonun dondurulmasında yumurtanın aksine bir sakınca olmuyor, çünkü hücre büyümüş, gelişmiş oluyor.

pandemi koşullarının da etkisiyle özellikle kıbrısta öğrenciler de memleketlerinde olduğundan bizim tedavimizde donmuş yumurta kullanmış olabileceklerini düşünüyorum. Bu sadece benim kendi durumum için bulduğum mantıklı açıklamam.
Eğer hemen transfer olsun diye düşünmeseydim, dondurulmuş yumurta kullanmaktan belki de çekinirlerdi. Bu nedenle de benim gibi ne olduğunu anlamdan 4. Gün kıbrısa kalkıp gitmeyin, süpriz bir sonucu kabul etmek zorunda kalmazsınız, hem de gerçekten iyi gitmezse sonuçlar transfere gitmediği için ciddi bir indirim belki alabilirsiniz diye düşünüyorum.
ama dediğim gibi sadece benim başıma gelmiş bişey de olabilir. hepimiz başka süreçlerden geçiyoruz sonuçta. Her hangi bir iddiam yok, sadece benim fikrim.

Kievde

Bak canım buradaki doktor gerek yok demiş, kievde ki gerek yok demiş zaten şüpheli bişey görseler sana yaptır derlerdi.onlar seni böyle bir tedavi aşamasında riske atmazlar. Stres yapma sakin ol.Kiev’e transfer için gidince diyelimki doktor sana acaba yaptırsak mı yada o zaman yok yaptırma dedik ama şimdi en iyisi yaptır d se bile çaresi var.seni bir kilinipe yönlendirirler yaptırırsın.Dünyanın sonu değil ki.doktor zaten gerek yok demiş sakin ol şampiyon buna takılma.stres yaptıkça hormonların oynar bir.şuan sadece tedavi oluyorum Allah’ın izni ile bebeğim olacak moduna gir

Birincisi sen kırılacağına dert edeceğine onları kır onlarda düşünmeden konuşmasınlar ikincisi yıprandık diyoruz ama biz orta derecede eski toprak sayılırız sağ cebimizden 10 tane 15’lik çıtır sol cebimizden 10 tane 18’lik çıtır çıkarırız.Sen rahat ol o iş yüce rabbimde

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim bu ay adetimle british de emriyo donasyonu olacaktım ama bana hiç donör seçeneği sunmuyorlar bugün adet oldum direk test ve ultrason istiyorlar

Kızlar
British mi yoksa Gynolife mı
Embriyo donasyon için hangisini tavsiye edersiniz ya da Kıbrıs’ta başka hangi yeri ?
Firdevs’te geçen ay başarısız yumurta donasyon yaşadım kimyasal oldu
Lütfen yardım edin

Kimyasal gebeliği internetten araştırdım gebelik mi sayılıyor sayılmıyor mu anlamadım
Bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…