Sevgili Z Zaza74
Sana 5.gün 4 tane embriyo transfer etmis olacaklar değil mi, yanlış anlamadım. Batum 5.gün 3 embriyo transferi yasak dedi. En fazla iki tane konuluyormuş.
Benim durumumda böyle lazım gördüler
Şansı artırmak için
Tabii çoğul gebelik riski var
Ama inşallah biri tutar ve sağlıklı ilerler

Nakadar bilgisiz ve patavatsız doktorlar var,tabii rahim ince olucak adeten kesilmiş kadınsın
Rahim donasyonda bir sürü ilaçla hazırlanıyor,kalınlaşıyor.
Iste Allah sorsun.Kalinlasmayi gorunce gitsem de gozune soksam dedim sonra dur bakalim insallah anne de olabilirsem o zaman gidip gozune sokayim dedimNe agladim o gun sabah gozlerim acilmadi yaa...Tabi ins o gunleri görebilirsem anne olabilirsem.Hayirlisi...

Istanbul da takip eden doktorunuzu özelden yazar mısınız

Canım bizde yumurta toplama vs olmadığı için genelde alttan yapılan ultrason yeterli oluyor.bende menopozdayım bir sene olacak başlayalı.daha doğrusu bir senedir çok düzensiz ve menapoz teşhisi kondu.üstelik şöyle bir durum var zaten bebek tedavisinde istedikleri durum bu aslında kadını geçici menapoza sokmak.adetinde tahlilleri yaptır.alttan ultrasonda şüpheli durumlar olur ise o zaman histereskopi yaptır bence.Menapozlu yumurta donasyonu için tedavi aşamasında olan hemşire tavsiyesi

cokmus. surekli 21-29 yas diyorlar oysa donörleri icin. ben de yeni baslayacam. yaşı 27 biraz ona takildim acikcasi biraz endiseliyim bu konuda. hakimizda hayirlisi olur insallah.bu sefer saglikli bir cocugunuz olur insallah.
Takilma bosver üzülme. Saglikli embiriyolari olussunda canim sorun olmasinda yumurtasi cok olsun insallah. Saol canim guzel dilegin icin artik bu son olsun istiyorum bende nasip kismet

Benim carsamba günü kontrolum var kizlar histoskopinin uzerinden baya gecti kontrolum var insallah bir sorun cikmaz korkuyorum azcik
Daha acemiyim cevaplari yazmada.Insallah cok guzel sonuclar olsun.Rahim histeroskopiden hemen sonra hazir olmuyor da hazir mi diye kontrole mi gidiyorsunuz acaba.Yani ben histr.yaptirinca ins isler duzgun gitse de bir sure bekleyecegim oyle mi?O zaman hsg de daha mi az bekelerim.Is sikintimdan dolayi biraz bu surelere takiliyorum malesef.

Sorun deil canim benim. Evet canim rahim historoskopiden sonra bakilmamisti sorun varmi yokmu nasil durumu diye kontrolü olacak. Historoskopiden sonra 1 ay diye biliyorum benim oyle olacakti ama olmadi benim suan baya gecti uzerinden canim

İnşallah zazanın yazdıklarından yola çıktığına pişman etmesin Tabbim
Sonucu güzel olsun

Asıl onlar bizim halimizden anlayamazlar

Oyle mi cok tesekkur ederim.inanin kafam cok karisik...Size de cok guzel sonuclar almayi nasip etsin Rabbim insallah.Bu menopoz isleri siz daha iyi bilirsiniz gecmiyor malesef...Bana da su ana kadar 10 yildir neredeyse hic bir ultrasonda sorun var denmedi cok baktirdim alttan ustten.Hatta dedigim gibi devlette histr.icin gerek yok dendi yapilmadi.Malesef fsh de yuksek olunca hic hsg vs de yaptirmadilar...Siz nerede yaptiriyorsunuz acaba?

Ahhh canım arkadaşım bilmezmiyim,anlamazmıyım seni,donasyonu zar zor kabul edib ilk defa görüşe gidince sen donasyon değil bu rahimle taşıyıcı anneyi düşün diyenmi,eşimin yanında adam genç burak baba olsun diyenlermi
Allahım nolursun ver evlatlarımızı bu insanların acı dilleri içine girsin

Inanin ben de goz yaşımı tutamıyorum,Rabbim kucağınızi doldursun
Maceranız mucize ile söylenip,hepimize umut olsun

Aminnn canim benim...Ahhh kelimesinin icerigini biz biliriz.Allah hepsine sorsun acimasizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…