Benim durumumda böyle lazım gördüler
cokmus. surekli 21-29 yas diyorlar oysa donörleri icin. ben de yeni baslayacam. yaşı 27 biraz ona takildim acikcasi biraz endiseliyim bu konuda. hakimizda hayirlisi olur insallah.bu sefer saglikli bir cocugunuz olur insallah.35 mis canim sonradan ogrendim ilk bilgi vermemislerdi
Iste Allah sorsun.Kalinlasmayi gorunce gitsem de gozune soksam dedim sonra dur bakalim insallah anne de olabilirsem o zaman gidip gozune sokayim dedimNakadar bilgisiz ve patavatsız doktorlar var,tabii rahim ince olucak adeten kesilmiş kadınsın
Rahim donasyonda bir sürü ilaçla hazırlanıyor,kalınlaşıyor.
Evet bu işi iyi yapan dontora gidin ilk önce ofis histeroskopi yapsın ardından sorun çokarsa ameliyatıda yaparIyi ki yazdınız.Tamm ben histeroskopi icin goruseyim o zaman.Bir sikinti varsa da orada tedavisi olur degil mi?
Istanbul da takip eden doktorunuzu özelden yazar mısınızGünaydınn
Harika bir pazar oluyor hanımlar bana
embriyolardan haber geldi hepsi 8 hücreli ve iyi kalitedeymiş 3. Günlerinde.
Murat bey bu haliyle bile gebelik getirir ama 5e gidelim demiş. Türkiyedeki doktorumdan haber bekliyorum şimdi o da gidelim 5 e derse 2 günümüz daha olacak
İçini ferah tut güzel olucak,bu kadar spor,bu kadar diyet ve tedavi boşa gitmez korkmaBenim carsamba günü kontrolum var kizlar histoskopinin uzerinden baya gecti kontrolum var insallah bir sorun cikmaz korkuyorum azcik
Canım bizde yumurta toplama vs olmadığı için genelde alttan yapılan ultrason yeterli oluyor.bende menopozdayım bir sene olacak başlayalı.daha doğrusu bir senedir çok düzensiz ve menapoz teşhisi kondu.üstelik şöyle bir durum var zaten bebek tedavisinde istedikleri durum bu aslında kadını geçici menapoza sokmak.adetinde tahlilleri yaptır.alttan ultrasonda şüpheli durumlar olur ise o zaman histereskopi yaptır bence.Menapozlu yumurta donasyonu için tedavi aşamasında olan hemşire tavsiyesiMerhabalar.Ben sessiz ama cok eski bir faniyim bu sayfanin.Donere ve gurcistana karar vermem 50 yasinda bir ablamin tavsiyesiyle oldu.Donasyonu Dogan Birben ile yaptigini anlatti.Ikizleri var simdi.Biri bana biri esime benziyor dedi. Siz de oyle olasiniz insallah.10 Yildir menopozdayim belki bir mucize olur diye yillarca bekledim malesef olmadi.Sonra bu sayfalari okumaya basladim. Simdi ilac almaya basladim bir aya insallah isler yolunda giderse batuma gitmeyi planliyorum. Formu okudukca cok korkuyorum ama bir yandan baya bir bilgi ediniyorum.Canim kizlar iyi ki varsiniz Cok karatsizliklar yasiyorum.Hic rahim filme vs.cektirmedim hep fsh yulsek bisey yapamayiz diyip yolladilar beni.en son ultrasin cektirdim dr rahim kalinligi iyi dedi bisi gorunmuyur dedi.ama histereskopi yaptirmali miyim bilemedim.Ekstra 3500 tl vermesem zaten o kadar cok para harciyoruz ki bu isle alakali bilemedim.Adet olmak icin ilac aliyorum bugunlerde somra dr ilac verecek hazirlama yapacakmis.Buradan ogrendigim kadariyla adetimle tum hormonlarima ve kan degerlerime batıracağım ins.Acaba bir de hisytres.mi yaptirsam ustune...karmasik yazdim ama kusura bakmayin idare edin.
Takilma bosver üzülme. Saglikli embiriyolari olussunda canim sorun olmasinda yumurtasi cok olsun insallah. Saol canim guzel dilegin icin artik bu son olsun istiyorum bende nasip kismetcokmus. surekli 21-29 yas diyorlar oysa donörleri icin. ben de yeni baslayacam. yaşı 27 biraz ona takildim acikcasi biraz endiseliyim bu konuda. hakimizda hayirlisi olur insallah.bu sefer saglikli bir cocugunuz olur insallah.
Daha acemiyim cevaplari yazmada.Insallah cok guzel sonuclar olsun.Rahim histeroskopiden hemen sonra hazir olmuyor da hazir mi diye kontrole mi gidiyorsunuz acaba.Yani ben histr.yaptirinca ins isler duzgun gitse de bir sure bekleyecegim oyle mi?O zaman hsg de daha mi az bekelerim.Is sikintimdan dolayi biraz bu surelere takiliyorum malesef.Benim carsamba günü kontrolum var kizlar histoskopinin uzerinden baya gecti kontrolum var insallah bir sorun cikmaz korkuyorum azcik
Canim zazammm insallahhhh butun kilolari cocuk icin verdim vallahi billahi sirf tedavim rahat olsun diyeİçini ferah tut güzel olucak,bu kadar spor,bu kadar diyet ve tedavi boşa gitmez korkma
Malesefki sağlık durumlarımızdan dolayı …ok atacak yer çokBunu bende bir defa yaşadım
Ama eşimin spermine attılar,kötüdü diye
Sorun deil canim benim. Evet canim rahim historoskopiden sonra bakilmamisti sorun varmi yokmu nasil durumu diye kontrolü olacak. Historoskopiden sonra 1 ay diye biliyorum benim oyle olacakti ama olmadi benim suan baya gecti uzerinden canimDaha acemiyim cevaplari yazmada.Insallah cok guzel sonuclar olsun.Rahim histeroskopiden hemen sonra hazir olmuyor da hazir mi diye kontrole mi gidiyorsunuz acaba.Yani ben histr.yaptirinca ins isler duzgun gitse de bir sure bekleyecegim oyle mi?O zaman hsg de daha mi az bekelerim.Is sikintimdan dolayi biraz bu surelere takiliyorum malesef.
İnsallah yaBenim durumumda böyle lazım gördüler
Şansı artırmak için
Tabii çoğul gebelik riski var
Ama inşallah biri tutar ve sağlıklı ilerler
İnşallah zazanın yazdıklarından yola çıktığına pişman etmesin TabbimCanım bir
kere asla içine atma ister ağla ister buraya yaz hemde her defasında ama sakın içine atma.önceleri cevap veriyordum artık sallamıyorum Hatta bu düşünceyi kafamdan uzaklaştırınca daha rahat oluyorsun.sorana kazandıklarımızı yiyeceğiz artık o sayfayı kapattık diyordum.çok haklısın.hani bir söz varya yaramdan değil sorandan usandım diye.bizimki artık o hesap.anlamıyorlar.nasıl bir hadsizliktir ya sebeplerini sormak , akıl vermek,sorgulamak.utanmasalar yatak odamızı sorup siz bişeyi yanlış yapıyorsunuz diyecekler.Ben herkese cevap veriyorum kim olursa olsun.İçimde kalıp kanser olacağına söylerim konser olsun gitsin.benden çıksında kime dert olursa olsun.bize stres yasak.işte tam bu noktadayken Z Zaza74 ün yazdıklarını okudum.boş vaktimde çok fazla evde boya, badana, makrome,puzzle vs yaptım.gem çalışıyordum hemde boş zamanlarımda sürekli kendimi meşkul ediyordum. Z Zaza74 ün yazdıklarını okuyunca boya badana bitti bari bir kere daha çocuk yapmayı deneyeyim dedim.Koç burcunun inadım inat.Allah’ın izni ile hepimiz anne olacağız.Sadece buna İnan.hepsinin vakti zamanı var.Şer gibi görünen olayların arkasındaki hayrı bilmiyoruz sadece.Bizdeki şer olmaması değil varsın geç olması olsun.bizde olana kadar milletin çocuklarına bakar ağzımızın sularını sileriz.Hemde günden güne daha çok şey öğrenir daha tecrübeli oluruz
Asıl onlar bizim halimizden anlayamazlarCanım benim üzülme yalnız değilsin bu durumda çok insan var bak sırf bu sayfada kaç kişiyiz hepimizin başına geliyor sana denmese bile ortamda çocuk lafı geçtiğinde yada en ufak bir sözde insanın içine dokunuyor hep söylerler ya anne olmadan anlayamazsın diye önceden çok sıradan geliyordu ama şimdi biri Yanımda söylese dokunuyor içim eziliyor bizler çok hassasız karşıdakiler normal konuşurken bile bazı sözler içimize ok gibi işliyor ama hepsi geçecek inş bebeklerimiz olduğunda unutacağız
Oyle mi cok tesekkur ederim.Canım bizde yumurta toplama vs olmadığı için genelde alttan yapılan ultrason yeterli oluyor.bende menopozdayım bir sene olacak başlayalı.daha doğrusu bir senedir çok düzensiz ve menapoz teşhisi kondu.üstelik şöyle bir durum var zaten bebek tedavisinde istedikleri durum bu aslında kadını geçici menapoza sokmak.adetinde tahlilleri yaptır.alttan ultrasonda şüpheli durumlar olur ise o zaman histereskopi yaptır bence.Menapozlu yumurta donasyonu için tedavi aşamasında olan hemşire tavsiyesi
Ahhh canım arkadaşım bilmezmiyim,anlamazmıyım seni,donasyonu zar zor kabul edib ilk defa görüşe gidince sen donasyon değil bu rahimle taşıyıcı anneyi düşün diyenmi,eşimin yanında adam genç burak baba olsun diyenlermiIste Allah sorsun.Kalinlasmayi gorunce gitsem de gozune soksam dedim sonra dur bakalim insallah anne de olabilirsem o zaman gidip gozune sokayim dedimNe agladim o gun sabah gozlerim acilmadi yaa. ..Tabi ins o gunleri görebilirsem anne olabilirsem.Hayirlisi...
Inanin ben de goz yaşımı tutamıyorum,Rabbim kucağınızi doldursunAyyyy Aygün inan şuan göz yaşımı tutamıyorum
Allah rüyanı gerçek etsin
Yemin ederim anne olum saçımı sarıya boyarım
Dün sabah bana serum takan hemşire elinde bana bir bebek çorabı ve eldiveni verdi,uğur getirsin diye
Öp öp ağladım
İnşallah rabbim nasib etsin bunları evladıma giydirmeğe
Aminnn canim benim...Ahhh kelimesinin icerigini biz biliriz.Allah hepsine sorsun acimasizlar.Ahhh canım arkadaşım bilmezmiyim,anlamazmıyım seni,donasyonu zar zor kabul edib ilk defa görüşe gidince sen donasyon değil bu rahimle taşıyıcı anneyi düşün diyenmi,eşimin yanında adam genç burak baba olsun diyenlermi
Allahım nolursun ver evlatlarımızı bu insanların acı dilleri içine girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?