• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladim.Dr ile bir konusayim bakarim derse oraya da giderim.Benim gecen hafta rahim endometri cok ince cikti aman devlet hast dr bana sen anne olamazsin cocuk tasiyamazsin imkansiz bu rahim kalinlasmaz demez mi hayir bana ne gicikligin oldu arkadas diycektim ama o uzuntuyle kalakaldim baya uzuldum agla agla perisan oldum halbuki ilaci varmis bir de bir ot ictim sanirim onlar iyi geldi sonra bir ilac verdi dr.onu da icince sonuc icin ultrasona gittim.Sukur kalinlik makul duzeye gelmis dedi dr.Bir adet gor sonra hazirliga baslayalim dedi ama ben buradaki bilgilerle once de yazdigim gibi hic film vs cekilmedigimden kafamda soru isaretleri oldu.Rabbim tum isteyenlerin kucaklarini doldursun dilerim tez zamanda.
Ne ilaci kullandiriniz ve hangi otu ictiniz?
Endo kac iken kac gorundu sonra?

Adete yakın dönem hsg çekmiyorlar bildiğim kadarıyla
Siz bir ay erteleye bilseniz tedaviyi ader görün bitsin ve 2-3 güne hag çektirin
İnşallah oda temiz çıksın,en azından için rahat olsun polişin falan yok
Bunları neden yazıyorum yaşanan geçmişler duydum bu tedavilerde
Arkadaşımın rahimi çok iyi kalınlaştı ve transfere gitti vede ngs yapılan embriyoları koydurdu ve sonuç hüsran
Bir ton para çöp
Sonra histeroskopide kadında bir kaç tane polip çıkartılar,şimdi çok şükür oğlişine hamile
Ama bu hamilelikten önce acele etmesinin faturası ağır oldu
Iyi ki yazdınız.🙏🙏Tamm ben histeroskopi icin goruseyim o zaman.Bir sikinti varsa da orada tedavisi olur degil mi?

Yaa kıyamam bende hep ağlayarak okuyorum buradaki mesajları. Normalde pek duygusal davranmamaya çalışırım ama burayı okumaya başladığımdan beri tam sulugöz oldum. Benim kendime itiraf edemediğim, görmezden geldiğim hisleri bana anlatan bir sürü kafınla katşılaştım burada. Bu da beni çok duygulandırıyor.
Canım burada dertlerimiz ortak hislerimiz ortak özlemlerimiz ortak umutlarımız hayallerimiz hep aynı.Sadece bazı süreçlerimiz farklı.ve gerçekten buradaki herkes gerçek hayatta olayları anlattığımızda bize saçma sapan teselli sözleri vermeye çalışan insanlar değil.hatta bazı teselli sözleri derdimizden daha çok acıtıyor bizi farkında değiller.burda özümüzde bir sözümüzde bir.rahat ol içinde ne varsa gönder gelsin canım ☺️🥰😘

Canım burada dertlerimiz ortak hislerimiz ortak özlemlerimiz ortak umutlarımız hayallerimiz hep aynı.Sadece bazı süreçlerimiz farklı.ve gerçekten buradaki herkes gerçek hayatta olayları anlattığımızda bize saçma sapan teselli sözleri vermeye çalışan insanlar değil.hatta bazı teselli sözleri derdimizden daha çok acıtıyor bizi farkında değiller.burda özümüzde bir sözümüzde bir.rahat ol içinde ne varsa gönder gelsin canım ☺️🥰😘
❤❤❤❤❤❤

Canım benim üzülme yalnız değilsin bu durumda çok insan var bak sırf bu sayfada kaç kişiyiz hepimizin başına geliyor sana denmese bile ortamda çocuk lafı geçtiğinde yada en ufak bir sözde insanın içine dokunuyor hep söylerler ya anne olmadan anlayamazsın diye önceden çok sıradan geliyordu ama şimdi biri Yanımda söylese dokunuyor içim eziliyor bizler çok hassasız karşıdakiler normal konuşurken bile bazı sözler içimize ok gibi işliyor ama hepsi geçecek inş bebeklerimiz olduğunda unutacağız
Aynen öyle gecicek bu gunlerde gecicek anne olunca 💋💋💋

Sakın kendini üzüp eziyet etme, onların cahilliği bilgisizliği.. sen kendini koy verme, bırak. Elimizden geleni maddi manevi yapalım biz, takdir tevekkül yaradanın🙏 Hayırlı olan iyi evlatlar Rabbim bizlere nasip etsin🙏🙏 ne olur üzülme!!!
Canim benim sapasaglam ayakta durmaya calisiyorum iste insan bazen hassas oluyor cok tesekkur ederim amiinn ❤❤❤❤

Ben soyle biliyorum 18 ve 44 yas arasi herkes donor olabiliyor kibrista hatta ilan veriyolar kibristv ve gazetelere ben ilkgittimde ozellikle soyledim dogum yapmis olsun diye keske soylemeseydimde karismasaydimda onlara biraksaydim bu seferkine hic karismadim. Onceki ozelliklere bakarak buldular hatta bana murat bey bu sefer donor konusunda hic sikinti yasamadik genc ve dogum yapmamis olani sectim dedi sormadim bile daha titiz davraniyoruz dedi insallah oyledir ilk donorumden memnun olmadiklarini kendisi yuzume soyledi doktor. Ilkinde okadar az yumurta vardiki canim cok sıkılmisti . Hersey nasip kismet artik🙁🙁
önceki tedaviniz de donörün yaşı kacti?

E Eftalios buradaki hemen hemen herkesin yaşadığı durumlar bunlar. Adeta benim de duygularımı anlatmışsın gibi. Ha birde bu aralar seni rüyamızda gördük bebeğin vardı muhabbetleri çok dönüyor. Bilmeden öyle üzüyorlar ki sırf bu yüzden yakınlarla görüşmemeye çalışıyorum..
Canim benim insanlar kirildigimizin farkina varmiyorlar maalesef bu donemde biz zaten hassas oluyoruz iyi yapiyorsun gorusmemekle. Bende bir cogunu hayatimdan sildim hic yapmadigim biseydi hayatta kimseyi kiramam kusemem ama bazen uzaklasmak lazim üzen insanlardan.

Merhaba,
Ben simdi donup kendi surecimi ve burdaki kizlarin sureclerini dusundukce dondurulmus embriyo transferini dogru buluyorum.
kendi tedavimizde dondurulmus yumurta kullandiklarini dusunuyorum. Kimseye emin olmadan yalan soyluyorlar damgasi vurnak istemitorum ama sizler icinize sinmesi adina embriyolarinizi dondurun ve sonra saglikli olan iki tanesini transfer ettirin derim.
bize soylenen donorle zaman ayarlamasi yapilacak, ondan opu yapilacak bes gun sonrada transfer edilecek denildi. Regl donemlerinizi ayarliyoruz diyorlar biliyorsunuz. Ben bunu cok kurcaladim, dogum kontrol hapiyla yapiyoruz diyorlar biliyorsunuz. Neyse, ben haber verdim bir gun sonra donorde regl oldu dediler. Esim gitti, 16 yunurta toplandi, 15 dollendi dediler, esim dondu, bes hunnsonra ben transfere gittim. Keske dondurun deseydim, ne oldugunu bilmeden gittik, 16 embriyo sonucta, genc kiz, hic dusunmedik. Ben transferi huzurlu huzurlu beklerken gelip bana 1 tane 3 ab 2 tane 1ab embriyo var dediler. Kibrisa kadar gitmisim, bisey diyemedim.
neyse kismet bu isler diyoruz, hersey nasip, zamani var herseyin..
ama yeni tedaviye baslayan arkadaslarima yardimci olur belki, transfere hemen gitmeyin, dondursunlar embriyorlari, iki kere dondurup cozmeyi goze alamaua aklari icin fresh yumurta kullanmak zorunda kalirlar. Bizim
Durumumuzda ellerindeki donmus hazir yumurtalari kullandilar ve o yuzden 16 embriyodan o kadar kayip oldu bence. Esim 35 yasinda, hicbir sperm sorunh yok, benim yumurtalarimla bile besinci gune bes embriyo kaliyordu. Aklima baska mantikli bir aciklama gelmiyor.
dedigim gibi embriyolar olusup dondursunlar, sonra siz kendi uygun zamaninizda gidersiniz, en saglikli embriyo kullanilir. Biz belki ben kibrista olmasaydim gitmezdik transfere, bizim kismetimiz boyleymis, biraz da bilgisizdik. Sikayet etmek veya isyan etmek icin yazmiyorum, Ama siz degerlendirmenizi yaparken dusunun.
simdi hamilesiniz degil mi?saglikla ilerler saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.donörünüzün yasi kacti?

Anladim.Dr ile bir konusayim bakarim derse oraya da giderim.Benim gecen hafta rahim endometri cok ince cikti aman devlet hast dr bana sen anne olamazsin cocuk tasiyamazsin imkansiz bu rahim kalinlasmaz demez mi hayir bana ne gicikligin oldu arkadas diycektim ama o uzuntuyle kalakaldim baya uzuldum agla agla perisan oldum halbuki ilaci varmis bir de bir ot ictim sanirim onlar iyi geldi sonra bir ilac verdi dr.onu da icince sonuc icin ultrasona gittim.Sukur kalinlik makul duzeye gelmis dedi dr.Bir adet gor sonra hazirliga baslayalim dedi ama ben buradaki bilgilerle once de yazdigim gibi hic film vs cekilmedigimden kafamda soru isaretleri oldu.Rabbim tum isteyenlerin kucaklarini doldursun dilerim tez zamanda.
Nakadar bilgisiz ve patavatsız doktorlar var,tabii rahim ince olucak adeten kesilmiş kadınsın
Rahim donasyonda bir sürü ilaçla hazırlanıyor,kalınlaşıyor.

Canım bir
Insallah rabbim banada burdaki arkadaslarimada anneliği nasip eder insallah hergun dua ediyorum rabbim hepimizin yuzu gulsun diye. Ben okadar bunaldimki artik cevremdeki insanlarin bana cocuk baskisindan kendi annem babam karismiyor olursa olur olmazsa olmaz diyorlar fakat en yakin bazi insanlar bizim cektiklerimizi bilmedigi icin ve basit bisey zannettikleri icin surekli kac yasina geldin hala cocugun yok imalarindan yoruldum bıktım hergun agliyorum kimse bilmiyor. Destek olacaklarina kostek oluyorlar.yinede dimdik ayaktayim cok şükür icimden avaz avaz yeter karismayin diye bagirmak istiyorum suratlarina bogazimda kaliyor saygimdam susuyorum hep yillarca imalari cektim guldum gectim ama icimden gülemedim maalesef. Neymis efendim butun herkesin kolayca cocugu oluyormusta senin niye olmuyormus bir sürü ivir zivir yoruldum. Kaldiramiyorum ama kaldirmis gibi yapiyorum. Esim napsin yazik arada kaliyor sirf insanlara akrabalara cevreye onun hatrina susuyorum. Kalbimi kiriyolar cocuk yüzünden onlar farkinda deiller. Kusura bakmayin basinizi agrittim ama bugun yine bu mevzu yuzunden son nokta oldu icimi dokmek istedim. Cunku icime ata ata hergece aglaya aglaya icime akittim hep üzüntümü. Ama rabbim büyüktür herseyi goren bile isiten rabbim bir gun sesimizi duyacak insallah.🙏🙏🙏
kere asla içine atma ister ağla ister buraya yaz hemde her defasında ama sakın içine atma.önceleri cevap veriyordum artık sallamıyorum Hatta bu düşünceyi kafamdan uzaklaştırınca daha rahat oluyorsun.sorana kazandıklarımızı yiyeceğiz artık o sayfayı kapattık diyordum.çok haklısın.hani bir söz varya yaramdan değil sorandan usandım diye.bizimki artık o hesap.anlamıyorlar.nasıl bir hadsizliktir ya sebeplerini sormak , akıl vermek,sorgulamak.utanmasalar yatak odamızı sorup siz bişeyi yanlış yapıyorsunuz diyecekler.Ben herkese cevap veriyorum kim olursa olsun.İçimde kalıp kanser olacağına söylerim konser olsun gitsin.benden çıksında kime dert olursa olsun.bize stres yasak.işte tam bu noktadayken Z Zaza74 ün yazdıklarını okudum.boş vaktimde çok fazla evde boya, badana, makrome,puzzle vs yaptım.gem çalışıyordum hemde boş zamanlarımda sürekli kendimi meşkul ediyordum. Z Zaza74 ün yazdıklarını okuyunca boya badana bitti bari bir kere daha çocuk yapmayı deneyeyim dedim.Koç burcunun inadım inat.Allah’ın izni ile hepimiz anne olacağız.Sadece buna İnan.hepsinin vakti zamanı var.Şer gibi görünen olayların arkasındaki hayrı bilmiyoruz sadece.Bizdeki şer olmaması değil varsın geç olması olsun.bizde olana kadar milletin çocuklarına bakar ağzımızın sularını sileriz.Hemde günden güne daha çok şey öğrenir daha tecrübeli oluruz

E Eftalios buradaki hemen hemen herkesin yaşadığı durumlar bunlar. Adeta benim de duygularımı anlatmışsın gibi. Ha birde bu aralar seni rüyamızda gördük bebeğin vardı muhabbetleri çok dönüyor. Bilmeden öyle üzüyorlar ki sırf bu yüzden yakınlarla görüşmemeye çalışıyorum..
Bende seni cenazede gördüm hayırdır inş de 😂😂

Back