Benim tedavimi takip ede bilirsinNasıl yani anlamadım
Kuzum çok erken değilmi
Erken zazacım, progestan yeterince ağrı yapıyorKuzum çok erken değilmi
Dün transferim oldu
Nefesimizi tuttuk sizden gelecek haberlerdeyizÇok şükür kuzum her şey yolunda şimdilik
Süper dusuncecanlarım olsun diye verdiğimiz mücadeleden sonra emin olun ikiz olurlarsa birinin altını tek elimizle değiştirir ayağımızda ötekini sallarız.Biz bu işin üstesinden geliriz.Allahım nasip etsin yeterki
evet çok çok erken ama önceki denemelerinden farklı hissettiğin yada sana farklı gelen bişey var mı diye merak ettim.Kuzum çok erken değilmi
Dün transferim oldu
Önceki tedavilerdede gebe kaldığım zamanlar oldu,önemli olan gebelik sağlıkla ilerlesinevet çok çok erken ama önceki denemelerinden farklı hissettiğin yada sana farklı gelen bişey var mı diye merak ettim.
Normal yolla oluşan gebelikte bile embriyoyu oluşturan sperm başka birinden geliyor,vücut onu kabul ediyorsa bunu niye etmesin ki??Arkadaşlar
Embriyo ya da yumurta donasyonunda embriyoyu kendimizin olmadığı için vücudun kabul etmeme gibi bir ihtimali var mı
Varsa bunun önüne nasıl geçilir
Çok doğru önemli olan gebe kalmak değil ki en önemlisi sağlıkla kucağa almak benceÖnceki tedavilerdede gebe kaldığım zamanlar oldu,önemli olan gebelik sağlıkla ilerlesin
Omayra sen ne kadarlık oldunÇok doğru önemli olan gebe kalmak değil ki en önemlisi sağlıkla kucağa almak bence
Omayra canim ne guzel bir duygudur canimsimdi demi karninda can tasiyorsun rabbim nazarlardan korusun sizi .Çok doğru önemli olan gebe kalmak değil ki en önemlisi sağlıkla kucağa almak bence
Ben donasyona karar verdiğimde bu forumda gündemde kıbrıs ve batum vardı. Kıbrıs çok reklam koktu bana, güven oluşturmadı hiç. Batum hem evimize yakındı hem de daha uygun fiyattaydı ve donörüde görebiliyordum. Açıkçası nereye gitsem aynı şekilde tedavi olacağımı düşündüm ve Batumda başladık.sen gönlünü ferah tut yaşımız senden genç olabilir ama inan vücudumuz senden yaşlı çıkıyor.İnş tedavinden olumlu sonuçlar alırsın yaz bize.Hatta sürecinle ilgili geçmişe yönelik bilgide verirsen seviniriz.Orada nasıl bir prosedür izliyorlar, neden Batum kısaca anlatırmısın.Stres yapma bize stres yasak biliyorsun.:)
canım rabbim hayırlı etsin bebişleri al gelBen donasyona karar verdiğimde bu forumda gündemde kıbrıs ve batum vardı. Kıbrıs çok reklam koktu bana, güven oluşturmadı hiç. Batum hem evimize yakındı hem de daha uygun fiyattaydı ve donörüde görebiliyordum. Açıkçası nereye gitsem aynı şekilde tedavi olacağımı düşündüm ve Batumda başladık.
Bana en uygun donörün resmi atıldı önce. Şu an 6 tane, 3 günlük (1. kalite dediler) embriyom var, resimlerini de attılar. 5. gün için şöyle dedi doktor, 5 güne gelen 3 tane embriyon olursa 3 tane transfer yasak, birini ne yapacaksın o zaman dedi, hem doğal ortamlarinda gelişsinler falan deyince Içim cız etti. Tamam dedim siz bilirsiniz.
Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum, ne yapalım. Ama o zamanlar Kiev bu kadar meşhur olsaydı orayı tercih ederdim, ne yalan..
Nasibin oradadır belkiBen donasyona karar verdiğimde bu forumda gündemde kıbrıs ve batum vardı. Kıbrıs çok reklam koktu bana, güven oluşturmadı hiç. Batum hem evimize yakındı hem de daha uygun fiyattaydı ve donörüde görebiliyordum. Açıkçası nereye gitsem aynı şekilde tedavi olacağımı düşündüm ve Batumda başladık.
Bana en uygun donörün resmi atıldı önce. Şu an 6 tane, 3 günlük (1. kalite dediler) embriyom var, resimlerini de attılar. 5. gün için şöyle dedi doktor, 5 güne gelen 3 tane embriyon olursa 3 tane transfer yasak, birini ne yapacaksın o zaman dedi, hem doğal ortamlarinda gelişsinler falan deyince Içim cız etti. Tamam dedim siz bilirsiniz.
Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum, ne yapalım. Ama o zamanlar Kiev bu kadar meşhur olsaydı orayı tercih ederdim, ne yalan..
Kötü şeyler düşünmeBen donasyona karar verdiğimde bu forumda gündemde kıbrıs ve batum vardı. Kıbrıs çok reklam koktu bana, güven oluşturmadı hiç. Batum hem evimize yakındı hem de daha uygun fiyattaydı ve donörüde görebiliyordum. Açıkçası nereye gitsem aynı şekilde tedavi olacağımı düşündüm ve Batumda başladık.
Neresi olursa olsun rabbim kucagini doldursun insallah.Ben donasyona karar verdiğimde bu forumda gündemde kıbrıs ve batum vardı. Kıbrıs çok reklam koktu bana, güven oluşturmadı hiç. Batum hem evimize yakındı hem de daha uygun fiyattaydı ve donörüde görebiliyordum. Açıkçası nereye gitsem aynı şekilde tedavi olacağımı düşündüm ve Batumda başladık.
31 Mayıs’da transferim oldu. Doktorum Ay sonunda keseyi ve kalp atışını duymak için ilk randevumu oluşturdu. Bakalım insallah herşey sorunsuz ilerlerOmayra sen ne kadarlık oldun
Canım inşallahOmayra canim ne guzel bir duygudur canimsimdi demi karninda can tasiyorsun rabbim nazarlardan korusun sizi .Rabbim hepimize tattirsin bu duyguyu inşallah