Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Z Zaza74 şimdi bunlar sana 2 tane bebeği yerleştirdi ya sen farklı bişeyler hissediyormusun küçük kasılma gibi hafiften yerleşmeye çalışmalarını anlayabiliyormusun? Ben hamileliklerimde hep adet öncesi sancısı sanmıştım.hasta olacam sökülecek onun sancısı sanmıştım.
Meğer yapışıyorlarmış o esnada

Kuzum çok erken değilmi
Dün transferim oldu

Kuzum çok erken değilmi
Dün transferim oldu
Erken zazacım, progestan yeterince ağrı yapıyor Zirkaa zaten tedavilerde kasık ağrısı ile karar vermek imkansız bence , bana ilaçlar kasık ağrısı yapacak dediler o yüzden onların ağrıları belirtiden sayılmıyor , ben bugün full ağrıdan yattım hep ilaçlardan.

Ben donasyona karar verdiğimde bu forumda gündemde kıbrıs ve batum vardı. Kıbrıs çok reklam koktu bana, güven oluşturmadı hiç. Batum hem evimize yakındı hem de daha uygun fiyattaydı ve donörüde görebiliyordum. Açıkçası nereye gitsem aynı şekilde tedavi olacağımı düşündüm ve Batumda başladık.
Bana en uygun donörün resmi atıldı önce. Şu an 6 tane, 3 günlük (1. kalite dediler) embriyom var, resimlerini de attılar. 5. gün için şöyle dedi doktor, 5 güne gelen 3 tane embriyon olursa 3 tane transfer yasak, birini ne yapacaksın o zaman dedi, hem doğal ortamlarinda gelişsinler falan deyince Içim cız etti. Tamam dedim siz bilirsiniz.
Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum, ne yapalım. Ama o zamanlar Kiev bu kadar meşhur olsaydı orayı tercih ederdim, ne yalan..

canım rabbim hayırlı etsin bebişleri al gel

Nasibin oradadır belki

Kötü şeyler düşünme
Olacağı varsa merdiven altı yerden bile olur
İçini ferah tut ve bebişlerini al

Neresi olursa olsun rabbim kucagini doldursun insallah.

Omayra canim ne guzel bir duygudur canimsimdi demi karninda can tasiyorsun rabbim nazarlardan korusun sizi . Rabbim hepimize tattirsin bu duyguyu inşallah
Canım inşallah Rabbim anne olmak için mücadele eden çaba gösteren tüm anne adaylarına anneliği tattırsınO kadar emek duygu yoğun meşakkatli bir yol ki. Allah’ım Hepimizin emeğini çabasını görsün evladını kucağına versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…