Çok sevindim buna canim ohh hadi insallah hersey yolunda sukur canim.Günaydınn
Harika bir pazar oluyor hanımlar bana
embriyolardan haber geldi hepsi 8 hücreli ve iyi kalitedeymiş 3. Günlerinde.
Murat bey bu haliyle bile gebelik getirir ama 5e gidelim demiş. Türkiyedeki doktorumdan haber bekliyorum şimdi o da gidelim 5 e derse 2 günümüz daha olacak
Hadi insallahhhh canim butun dileklerin gerceklessin insallahEylüle kadar bekleyecek ikizler annelerini
Eylülde alcam döncem onları
Aynen merdiven altı yerde kadın dokuz doğurdu haberlere çıktı dokuz tane koymuşlar hepsi tuttu ve doğdularKötü şeyler düşünme
Olacağı varsa merdiven altı yerden bile olur
İçini ferah tut ve bebişlerini al
Allah cektiklerinin mukafatini tez zamanda versin canimKızooooşlar bugün ivig günü
İvig serumu koymadan önce iki tane prednizolon verdi damardan,göbekten başladı,çok özür dilerim,bacak arasına kadar yandım,biber sürülmüş gibi
Serum 2-3 saat gittiği için odada taktılar
Daha rahat
Yarasın bebişine inşallah
Daha çok erken belirtiler için canım hatta hiç olmayabilir benim bir arkadaşım 6 aylık hamile hic bir şeyi olmadı aserme bile olmadıHiçbir belirtim yokolmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştü inşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
Çok teşekkürler TamaraGözün aydın olsun canım hayırlısıyla da kucağına almak nasip olsun inşallah
Canım donörün durumuna göre transfer oluyor onunla beraber adet günün denk getirilıyorGünaydın kizceler herkese harika pazarlar diliyorum.
Zazacim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins olmuyorsa da emin ol rabbim böylesini daha hayırlı bulmuştur bizler için. Bende ilk defa deneyeceğim daha önce hic bir islem yaptırmadım. Bakalim nasip varsa nasip de olur ins
Beni kiev kabul etmedi kanser geçmişimden dolayı tedavi riskli olabilirmiş bende yeniden kıbrıs a döndüm gynolife ile devam edeceğiz nasip bakalim nelerle karsilacagiz
Tim tedavide ola arkadaşlarımı mutlulukla sonuçlansın diye dua ediyrm
Kiz sizlere sorum dondurulmuş mu iyi fresh mi eşim önceden gidecek sonra ben gidecegm muhtemelen öyle olacak yoksa direkt mi gitmeliyiz tecrübelerinize istinaden soruyrm birde regl kaçıncı günü transfer oluyr ben cylo ile oluyrm
Bence normal canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ki hemen aklına kötü şeyler getirmeHiçbir belirtim yokolmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştü inşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
Benim donör de bebeği olan biri yani bence seçenekler hakkında varsa kullanılabilirBen de onceligim donorun yumurtalarindan saglikli bebek dogurmus olmasi diye dusunuyorum.
O yuzden yasi 26-27 olabilir ve daha once yumurtalari kullanmis olabilir . benim icin tek kriter saglikli bebek dogmus olmasi..
Aynen zazanin dedigi gibi kiev o konuda cocugu olmasi sarti araniyor ama kibris icin boyle bir durum yok.
İnşallah canım kardeşimTibbin tun imkanlarini kullandi valla kiev.. bundan sonrasi Allaha surekli dualarimiz
ben inaniyorum bu bebeler saglikla dogacak. Mavi ve pembe tokalari dogumda takacaksin.
İnşallah canımDaha çok erken belirtiler için canım hatta hiç olmayabilir benim bir arkadaşım 6 aylık hamile hic bir şeyi olmadı aserme bile olmadıemin ol sağlıkla devam edecek ve kucağına alacaksın
Benim düşüğümde aşırı bulantı kusma ve kasık ağrısı diş eti hassasiyeti vardı ama sonuç olumsuzduİnşallah canımOlumsuz tecrübeler yaşayınca acaba mı diyorum?
İşte eskiden yaşanan olumsuz hikayelerimiz olduğu için bende korku içindeyimBenim düşüğümde aşırı bulantı kusma ve kasık ağrısı diş eti hassasiyeti vardı ama sonuç olumsuzdu
Kievin bu kadar cok ilac kullanmağı ne kadar doğru canım bimiyorumİşte eskiden yaşanan olumsuz hikayelerimiz olduğu için bende korku içindeyim
Yarın doktora sorucam,eğer gebe kalırsam 12 haftalık bana ilaç listesi hazırlasın
Yoksa türkiyedeki doktorlara buraksam çok ilaç azalt diyecekler biliyorum
Naineb çok sağol
Doğru diyorsun nasipten ötesini görmiyecez
Sanada çok geçmiş olsun
Bu kiev kanser geçmişi almıyor bildiyim kadarıyla
Gynolife alıyorsa acaba kanser geçmişi olan söylemesemi kieve
Dondurulmuş embriyo teansferinde sıkıntı olmuyor
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Birde kızlar burda ne öğrendim,biotexkomda donorun sağlıklı bir tanede olsa bebesi olmasa yumurtalarını almıyorlar.
Acaba kıbrıstaki donor seçeneğinde bunumu istesen,donörünün sağlıklı evladı olsun diye
Naineb çok sağol
Doğru diyorsun nasipten ötesini görmiyecez
Sanada çok geçmiş olsun
Bu kiev kanser geçmişi almıyor bildiyim kadarıyla
Gynolife alıyorsa acaba kanser geçmişi olan söylemesemi kieve
Dondurulmuş embriyo teansferinde sıkıntı olmuyor
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Birde kızlar burda ne öğrendim,biotexkomda donorun sağlıklı bir tanede olsa bebesi olmasa yumurtalarını almıyorlar.
Acaba kıbrıstaki donor seçeneğinde bunumu istesen,donörünün sağlıklı evladı olsun diye
Canım öncelikle geçmiş olsun ne kanseri geçirdin? Atlatalı ne kadar oldu? İstanbul tüp bebek merkezi Dr.Aret Kamarın bu konuda yazıları var istersen bir göz at.iyi olduğunu duymuştum.Bebek tedavisi sırasında alınan hormonların kanseri tetiklemesi korkusu yüzünden doktorlar cesaret edemiyor estrodiolde kontrollü ve adet günlerindeki seviyelerde veriliyor normal tüp benek tesavisindeki gibi yükleme yapılamıyor sanırım.inş Kıbrıs’tan netice alırsın.Bebek tedavisi sırasında en küçük bişeyde lütfen seni takip eden onkoloğunla konuş.Sakın ihmal etme.Evet Bebek çok önemli anne olmak bunu istemek en doğal hakkın ama bunlara sahip olmak için ve devamının gelmesi için önce senin sağlıklı olman lazım.Öncelikle sen önemlisinGünaydın kizceler herkese harika pazarlar diliyorum.
Zazacim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins olmuyorsa da emin ol rabbim böylesini daha hayırlı bulmuştur bizler için. Bende ilk defa deneyeceğim daha önce hic bir islem yaptırmadım. Bakalim nasip varsa nasip de olur ins
Beni kiev kabul etmedi kanser geçmişimden dolayı tedavi riskli olabilirmiş bende yeniden kıbrıs a döndüm gynolife ile devam edeceğiz nasip bakalim nelerle karsilacagiz
Tim tedavide ola arkadaşlarımı mutlulukla sonuçlansın diye dua ediyrm
Kiz sizlere sorum dondurulmuş mu iyi fresh mi eşim önceden gidecek sonra ben gidecegm muhtemelen öyle olacak yoksa direkt mi gitmeliyiz tecrübelerinize istinaden soruyrm birde regl kaçıncı günü transfer oluyr ben cylo ile oluyrm
Güzel düşün böyle olumsuz düşüncelerle bebişlerinide kendinide üzme canım.evrene pozitif enerji yolla.Hiçbir belirtim yokolmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştü inşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
İşte hangisine inanıcaz bilemiyorumKievin bu kadar cok ilac kullanmağı ne kadar doğru canım bimiyorumbu ilaclar irelide daha büyük problemler yaşatmaz bize inşaAllah. Benim de buradakı doktorum fazla progesteron kullanımına karşı. Hangisi doğru bimiyoruz ki Allah yardımcımız olsun
Kıbrıstakiler genelde üniversite öğrencisiBen de onceligim donorun yumurtalarindan saglikli bebek dogurmus olmasi diye dusunuyorum.
O yuzden yasi 26-27 olabilir ve daha once yumurtalari kullanmis olabilir . benim icin tek kriter saglikli bebek dogmus olmasi..
Aynen zazanin dedigi gibi kiev o konuda cocugu olmasi sarti araniyor ama kibris icin boyle bir durum yok.
Zirka bu kievin kanser geçmişi olan arkadaşları almamaları birazda hoşuma gitti,nolursunuz kızlar yalnış anlamayın beni,ama nakadar insan sağlığına değer veriyorlarCanım öncelikle geçmiş olsun ne kanseri geçirdin? Atlatalı ne kadar oldu? İstanbul tüp bebek merkezi Dr.Aret Kamarın bu konuda yazıları var istersen bir göz at.iyi olduğunu duymuştum.Bebek tedavisi sırasında alınan hormonların kanseri tetiklemesi korkusu yüzünden doktorlar cesaret edemiyor estrodiolde kontrollü ve adet günlerindeki seviyelerde veriliyor normal tüp benek tesavisindeki gibi yükleme yapılamıyor sanırım.inş Kıbrıs’tan netice alırsın.Bebek tedavisi sırasında en küçük bişeyde lütfen seni takip eden onkoloğunla konuş.Sakın ihmal etme.Evet Bebek çok önemli anne olmak bunu istemek en doğal hakkın ama bunlara sahip olmak için ve devamının gelmesi için önce senin sağlıklı olman lazım.Öncelikle sen önemlisin