Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok sevindim buna canim ohh hadi insallah hersey yolunda sukur canim.❤❤❤❤❤❤

Allah cektiklerinin mukafatini tez zamanda versin canim

Hiçbir belirtim yok olmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştüinşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
Daha çok erken belirtiler için canım hatta hiç olmayabilir benim bir arkadaşım 6 aylık hamile hic bir şeyi olmadı aserme bile olmadı emin ol sağlıkla devam edecek ve kucağına alacaksın

Gözün aydın olsun canım hayırlısıyla da kucağına almak nasip olsun inşallah
Çok teşekkürler Tamara
Dereyi görmeden paçaları sıvadık biraz erken seviyorum ama ilk defa transfer göreceğim herşey yolunda giderse o yüzden bu heyecanım
Kucağıma almadan hep yarım olacak sevinçler sanırımm

Canım donörün durumuna göre transfer oluyor onunla beraber adet günün denk getirilıyor

Hiçbir belirtim yok olmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştüinşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
Bence normal canım herkeste belirti olacak diye bişey yok ki hemen aklına kötü şeyler getirme

Benim donör de bebeği olan biri yani bence seçenekler hakkında varsa kullanılabilir

Benim düşüğümde aşırı bulantı kusma ve kasık ağrısı diş eti hassasiyeti vardı ama sonuç olumsuzdu
İşte eskiden yaşanan olumsuz hikayelerimiz olduğu için bende korku içindeyim
Yarın doktora sorucam,eğer gebe kalırsam 12 haftalık bana ilaç listesi hazırlasın
Yoksa türkiyedeki doktorlara buraksam çok ilaç azalt diyecekler biliyorum

Kievin bu kadar cok ilac kullanmağı ne kadar doğru canım bimiyorum bu ilaclar irelide daha büyük problemler yaşatmaz bize inşaAllah. Benim de buradakı doktorum fazla progesteron kullanımına karşı. Hangisi doğru bimiyoruz ki Allah yardımcımız olsun

Canım öncelikle geçmiş olsun ne kanseri geçirdin? Atlatalı ne kadar oldu? İstanbul tüp bebek merkezi Dr.Aret Kamarın bu konuda yazıları var istersen bir göz at.iyi olduğunu duymuştum.Bebek tedavisi sırasında alınan hormonların kanseri tetiklemesi korkusu yüzünden doktorlar cesaret edemiyor estrodiolde kontrollü ve adet günlerindeki seviyelerde veriliyor normal tüp benek tesavisindeki gibi yükleme yapılamıyor sanırım.inş Kıbrıs’tan netice alırsın.Bebek tedavisi sırasında en küçük bişeyde lütfen seni takip eden onkoloğunla konuş.Sakın ihmal etme.Evet Bebek çok önemli anne olmak bunu istemek en doğal hakkın ama bunlara sahip olmak için ve devamının gelmesi için önce senin sağlıklı olman lazım.Öncelikle sen önemlisin

İşte hangisine inanıcaz bilemiyorum
Hangisi doğru Allah biliyor
Ama hep düşük yaptığım için belkide beni böyle yüklediler
İnşallah sağlığım elimden hitmez

Kıbrıstakiler genelde üniversite öğrencisi

Zirka bu kievin kanser geçmişi olan arkadaşları almamaları birazda hoşuma gitti,nolursunuz kızlar yalnış anlamayın beni,ama nakadar insan sağlığına değer veriyorlar
İnşallah kanser geçmişi olan kızlarımız sağlıklarınıza zerre kadar gölge gelmeden bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Allah sizi korusun
Rabbim bize hayırlı evlatlar versin ve onların mürvetini görmeyi nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…