Güya iyi sanıyodum rezervimi ama bu ay az yumurta çıktıİnşallah canım yumurtaların iyiyse hiç kafaya takma benim yumurta kalitelerim kötüydü yani senin durumun ile aynı olamadığı için karşılaştırmamız sağlıklı olmaz seni üzmeyeyim ama tüp bebek gruplarında 3. Gün olup pozitif alan çok insan var oraları okuyup keyiflenebilirsin 3’e 5’e bakmaz gelir o bebiş geleceği varsa
240 falandı sanırmOmayra senin 10. Gün sonucun kaç çıktı
La luna morkanatlarımı hatırlasana 40 yaşında sperm donasyonuna gitti 4 yumurta toplandı,3 güne üçü kaldı,üçünüde transfer ettilerBenim kendi yumurtam, sperm donörden o yüzden 3. Günden sonra ilerlerler gibi geliyor ama tabi belli olmaz3. Gün transferlerinden hiç pozitif aldığın olmuş muydu? Kaliteleri nasıldı?
16 yumurta olup kaliteleri düşük olunca,şimdikiler az ve özler unutmaGüya iyi sanıyodum rezervimi ama bu ay az yumurta çıktı6 ay önceki denememizde 16 yumurta toplanmıştı bu sefer 8 de 6 dolu çıktı. Döllenmeleri güzel kaliteleri gayet iyi dedi embriyolog bakalım..
Vardır bunda da bir hayır umarım yarın güzel haberlerle keyiflenirim
Yaa, morkanatlarımın 3. Gün embriyosu mu ikizleriLa luna morkanatlarımı hatırlasana 40 yaşında sperm donasyonuna gitti 4 yumurta toplandı,3 güne üçü kaldı,üçünüde transfer ettiler
Şimdi nur topu gibi ikizleri var
İçini ferah tut
Bu işte moral,motive çok önemni
Bu iş oluçak bak görürsün
Hemde ikizlerini sevicez
Evet üçgünlük embriyolardıYaa, morkanatlarımın 3. Gün embriyosu mu ikizleri
Nasıl umut doldum şuan nasılSen bana bu umutlu haberleri verdin allahta seni kavuştursun yavrularınla daha fazla bekletmeden
Can olsun bana kuzularım bi hep birlikte parçalayarak sevelim.
Hee birde sen gençsin ve yumurtaların %80 cillop gibi sağlıklı maşallahYaa, morkanatlarımın 3. Gün embriyosu mu ikizleri
Nasıl umut doldum şuan nasılSen bana bu umutlu haberleri verdin allahta seni kavuştursun yavrularınla daha fazla bekletmeden
Türkiyedeki doktorum ve Murat beyde aynısını söyledi, yumurta kaliten iyi sıkıntı yok dediler.. Hatta beni hazırlayan doktoruma 2 kere söyledim sayı azsa bu ayı iptal edelim diğer ay bakar öyle hazırlanırız dedim. Hiç gerek yok gideceksin bu ay kıbrısa dedi ısrarla..Hee birde sen gençsin ve yumurtaların %80 cillop gibi sağlıklı maşallah
Cok sevindim canim herseyin yolunda olduğunaÇok şükür kuzum her şey yolunda şimdilik
canlarım olsun diye verdiğimiz mücadeleden sonra emin olun ikiz olurlarsa birinin altını tek elimizle değiştirir ayağımızda ötekini sallarız.Biz bu işin üstesinden geliriz.Allahım nasip etsin yeterki
Sana sonuna kadar katiliyorum canim turkiyede kontrol eden doktor cok cok onemliHatta Murat bey üstüne basa basa söyledi çok iyi hazırlanmış Yumurtalar.. geriden gelenlerin bile olgun çıktı diye.. Eğer kıbrısa bıraksaydım ilaç dozlarını ve düz bir kadın doğumcuya gitseydim belki bu yumurtalar bile olmayacaktı..
O yüzden sizi hazırlayan doktoru çok çok iyi seçin hanımlar
Canim gynolifte benimle birlikte transfere giren arkadaslar vardi onlardan 3 tanesi benimle birlikte 3.gun embiriyosuydu 2.si evladina kavustu cok sukur birinin ikiz hemde ara sira konusuyoruz benimkini rabbim nasip etmedi sen kafana hic takma murat beyde soylemisti 3. Gun embiriyosuyla cok anne olan var diyeYaa, morkanatlarımın 3. Gün embriyosu mu ikizleri
Bu yumurtalar evinize neşe getirsinTürkiyedeki doktorum ve Murat beyde aynısını söyledi, yumurta kaliten iyi sıkıntı yok dediler.. Hatta beni hazırlayan doktoruma 2 kere söyledim sayı azsa bu ayı iptal edelim diğer ay bakar öyle hazırlanırız dedim. Hiç gerek yok gideceksin bu ay kıbrısa dedi ısrarla..
Ya neye üzülüyorsamEşimden 1 tane sperm çıksın diye ne üzüntüler ne acılar çektirdim kendime.. Sperm yoksa embriyoda yok.. Bu yumurtalar bize gebelik getirecek yetecekte artacakk
İşte bunun için kötü killerleri aşağa düşürmek için bukadar uğraş savaşArkadaşlar
Embriyo ya da yumurta donasyonunda embriyoyu kendimizin olmadığı için vücudun kabul etmeme gibi bir ihtimali var mı
Varsa bunun önüne nasıl geçilir
Zaten anlamıyorum doktorlardaki bu rahatlığıCanim gynolifte benimle birlikte transfere giren arkadaslar vardi onlardan 3 tanesi benimle birlikte 3.gun embiriyosuydu 2.si evladina kavustu cok sukur birinin ikiz hemde ara sira konusuyoruz benimkini rabbim nasip etmedi sen kafana hic takma murat beyde soylemisti 3. Gun embiriyosuyla cok anne olan var diye
Amiiinnnn canim benim aminZaten anlamıyorum doktorlardaki bu rahatlığı
Bana da güle oynaya söyledi gitti. İyi bakalım dedim içimden
3-5 hiç farketmez bizimle olsun artık minnaklarhepimiz burdan gebelik haberlerimizi verelim mümkün olan en güzel zamanda
Banada aynisini yapmisti cam gibi embiriyolarin var dediZaten anlamıyorum doktorlardaki bu rahatlığı
Bana da güle oynaya söyledi gitti. İyi bakalım dedim içimden
3-5 hiç farketmez bizimle olsun artık minnaklarhepimiz burdan gebelik haberlerimizi verelim mümkün olan en güzel zamanda
Nasıl yani anlamadımİşte bunun için kötü killerleri aşağa düşürmek için bukadar uğraş savaş