Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Günaydın kizceler herkese harika pazarlar diliyorum.
Zazacim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins olmuyorsa da emin ol rabbim böylesini daha hayırlı bulmuştur bizler için. Bende ilk defa deneyeceğim daha önce hic bir islem yaptırmadım. Bakalim nasip varsa nasip de olur ins
Beni kiev kabul etmedi kanser geçmişimden dolayı tedavi riskli olabilirmiş bende yeniden kıbrıs a döndüm gynolife ile devam edeceğiz nasip bakalim nelerle karsilacagiz
Tim tedavide ola arkadaşlarımı mutlulukla sonuçlansın diye dua ediyrm
Kiz sizlere sorum dondurulmuş mu iyi fresh mi eşim önceden gidecek sonra ben gidecegm muhtemelen öyle olacak yoksa direkt mi gitmeliyiz tecrübelerinize istinaden soruyrm birde regl kaçıncı günü transfer oluyr ben cylo ile oluyrm

Günaydınn 🌼🌼🌼🌼
Harika bir pazar oluyor hanımlar bana 🙏🏻
embriyolardan haber geldi hepsi 8 hücreli ve iyi kalitedeymiş 3. Günlerinde.

Murat bey bu haliyle bile gebelik getirir ama 5e gidelim demiş. Türkiyedeki doktorumdan haber bekliyorum şimdi o da gidelim 5 e derse 2 günümüz daha olacak 🙏🏻
Muhteşem bir haber❤️❤️❤️❤️❤️❤️Maşallahhhhh

Günaydın kizceler herkese harika pazarlar diliyorum.
Zazacim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins olmuyorsa da emin ol rabbim böylesini daha hayırlı bulmuştur bizler için. Bende ilk defa deneyeceğim daha önce hic bir islem yaptırmadım. Bakalim nasip varsa nasip de olur ins
Beni kiev kabul etmedi kanser geçmişimden dolayı tedavi riskli olabilirmiş bende yeniden kıbrıs a döndüm gynolife ile devam edeceğiz nasip bakalim nelerle karsilacagiz
Tim tedavide ola arkadaşlarımı mutlulukla sonuçlansın diye dua ediyrm
Kiz sizlere sorum dondurulmuş mu iyi fresh mi eşim önceden gidecek sonra ben gidecegm muhtemelen öyle olacak yoksa direkt mi gitmeliyiz tecrübelerinize istinaden soruyrm birde regl kaçıncı günü transfer oluyr ben cylo ile oluyrm
Naineb çok sağol
Doğru diyorsun nasipten ötesini görmiyecez
Sanada çok geçmiş olsun
Bu kiev kanser geçmişi almıyor bildiyim kadarıyla
Gynolife alıyorsa acaba kanser geçmişi olan söylemesemi kieve
Dondurulmuş embriyo teansferinde sıkıntı olmuyor
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Birde kızlar burda ne öğrendim,biotexkomda donorun sağlıklı bir tanede olsa bebesi olmasa yumurtalarını almıyorlar.
Acaba kıbrıstaki donor seçeneğinde bunumu istesen,donörünün sağlıklı evladı olsun diye

Kızlar odada 10-12 kadındık
Ukraynalı kızlarda vardı 4 kız
Geride kalan italyan ve yanımda fransız kadın vardı
Yabancıları ilk aldılar,ben ve ukraynalılar kaldı
Kızlara sordum onlardamı transfere,evet dediler,taşıyıcı annelermil
Biri ilk defaydı,öbür ikinci defa geliyor
Sonra beni aldılar
Transferim çok rahat geçti
Elena transfer sonrası fitil koydu
Ve bir saat sonrada proluton depot tarzı ilaçları var onu yapıcaklar
Her şey yolunda
İki embriyo içimde🤣
Pazarteside 2 embriyo transfer edilicek
İnşallah bu 4 embriyodan biricik evladıma kavuşurum🤲
Hayırlı uğurlu olsun zaza inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalla.. sağlıklı mutlu ve huzurla büyüt onları 🤲👶👶🤲

Günaydınn 🌼🌼🌼🌼

Murat bey bu haliyle bile gebelik getirir ama 5e gidelim demiş. Türkiyedeki doktorumdan haber bekliyorum şimdi o da gidelim 5 e derse 2 günümüz daha olacak 🙏🏻
Çok hüzel bir haber çok sevindim. Gözünüz aydın olsun 🥰

Hiçbir belirtim yok🥰 olmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştü😞inşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler🙏
Allah korusun düşmekten konuşma
İnşallah gebeliğin kolay ve rahat geçsin❤️💋
5. Güne gitme kararı aldılarrrrrr Z Zaza74 umarım güzel gelişmeler olur salı günü kalite skorlaması yapıp donduracaklar 🥰🥰🥰
inşallah 3-5 tane blastokistin dondururlar
Sana dedim ya az say çok kalite demek😀👍

Kızooooşlar bugün ivig günü
İvig serumu koymadan önce iki tane prednizolon verdi damardan,göbekten başladı,çok özür dilerim,bacak arasına kadar yandım😳,biber sürülmüş gibi
Serum 2-3 saat gittiği için odada taktılar
Daha rahat😍
Yarasın bebişine inşallah🤲🤲🤲

Eklentiler

• 0DC2F496-4996-4BF9-A19D-A480BF66C591.jpeg
    0DC2F496-4996-4BF9-A19D-A480BF66C591.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 96
  • F7D9A473-3AE9-4AAF-85B6-55FF9D51AB2D.jpeg
    F7D9A473-3AE9-4AAF-85B6-55FF9D51AB2D.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 94
Kızooooşlar bugün ivig günü
İvig serumu koymadan önce iki tane prednizolon verdi damardan,göbekten başladı,çok özür dilerim,bacak arasına kadar yandım😳,biber sürülmüş gibi
Serum 2-3 saat gittiği için odada taktılar
Daha rahat😍
Yarasın bebişine inşallah🤲🤲🤲
Bunlar sana 4 uz verecek🤣
Napayin dogursam mi acaba diye konusacagiz burada😁
Hadi insallah bu kadar emegin karsiligi saglikli bir bebek olsun…

Günaydınn 🌼🌼🌼🌼

İkiz geliyor💃🏻💃🏻💃🏻

Naineb çok sağol
Doğru diyorsun nasipten ötesini görmiyecez
Sanada çok geçmiş olsun
Bu kiev kanser geçmişi almıyor bildiyim kadarıyla
Gynolife alıyorsa acaba kanser geçmişi olan söylemesemi kieve
Dondurulmuş embriyo teansferinde sıkıntı olmuyor
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Birde kızlar burda ne öğrendim,biotexkomda donorun sağlıklı bir tanede olsa bebesi olmasa yumurtalarını almıyorlar.
Acaba kıbrıstaki donor seçeneğinde bunumu istesen,donörünün sağlıklı evladı olsun diye
Ben de onceligim donorun yumurtalarindan saglikli bebek dogurmus olmasi diye dusunuyorum.
O yuzden yasi 26-27 olabilir ve daha once yumurtalari kullanmis olabilir . benim icin tek kriter saglikli bebek dogmus olmasi..
Aynen zazanin dedigi gibi kiev o konuda cocugu olmasi sarti araniyor ama kibris icin boyle bir durum yok.

Bunlar sana 4 uz verecek🤣
Napayin dogursam mi acaba diye konusacagiz burada😁
Hadi insallah bu kadar emegin karsiligi saglikli bir bebek olsun…
Amiiiin canım arkadaşım🤣
Hele bilsen neler marketen alıyorum yiyorum tutunsunlar diye😂ananas,yaban mersini

X