İnşallah canımomayram31 Mayıs’da transferim oldu. Doktorum Ay sonunda keseyi ve kalp atışını duymak için ilk randevumu oluşturdu. Bakalım insallah herşey sorunsuz ilerler
Muhteşem bir haberGünaydınn
Harika bir pazar oluyor hanımlar bana
embriyolardan haber geldi hepsi 8 hücreli ve iyi kalitedeymiş 3. Günlerinde.
Murat bey bu haliyle bile gebelik getirir ama 5e gidelim demiş. Türkiyedeki doktorumdan haber bekliyorum şimdi o da gidelim 5 e derse 2 günümüz daha olacak
Naineb çok sağolGünaydın kizceler herkese harika pazarlar diliyorum.
Zazacim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins olmuyorsa da emin ol rabbim böylesini daha hayırlı bulmuştur bizler için. Bende ilk defa deneyeceğim daha önce hic bir islem yaptırmadım. Bakalim nasip varsa nasip de olur ins
Beni kiev kabul etmedi kanser geçmişimden dolayı tedavi riskli olabilirmiş bende yeniden kıbrıs a döndüm gynolife ile devam edeceğiz nasip bakalim nelerle karsilacagiz
Tim tedavide ola arkadaşlarımı mutlulukla sonuçlansın diye dua ediyrm
Kiz sizlere sorum dondurulmuş mu iyi fresh mi eşim önceden gidecek sonra ben gidecegm muhtemelen öyle olacak yoksa direkt mi gitmeliyiz tecrübelerinize istinaden soruyrm birde regl kaçıncı günü transfer oluyr ben cylo ile oluyrm
Hiçbir belirtim yokİnşallah canımomayram
Belirtiler başladımı
Hayırlı uğurlu olsun zaza inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalla.. sağlıklı mutlu ve huzurla büyüt onlarıKızlar odada 10-12 kadındık
Ukraynalı kızlarda vardı 4 kız
Geride kalan italyan ve yanımda fransız kadın vardı
Yabancıları ilk aldılar,ben ve ukraynalılar kaldı
Kızlara sordum onlardamı transfere,evet dediler,taşıyıcı annelermil
Biri ilk defaydı,öbür ikinci defa geliyor
Sonra beni aldılar
Transferim çok rahat geçti
Elena transfer sonrası fitil koydu
Ve bir saat sonrada proluton depot tarzı ilaçları var onu yapıcaklar
Her şey yolunda
İki embriyo içimde
Pazarteside 2 embriyo transfer edilicek
İnşallah bu 4 embriyodan biricik evladıma kavuşurum
Çok hüzel bir haber çok sevindim. Gözünüz aydın olsunGünaydınn
Murat bey bu haliyle bile gebelik getirir ama 5e gidelim demiş. Türkiyedeki doktorumdan haber bekliyorum şimdi o da gidelim 5 e derse 2 günümüz daha olacak
Allah korusun düşmekten konuşmaHiçbir belirtim yokolmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştü inşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
inşallah 3-5 tane blastokistin dondururlar
Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz içinHayırlı uğurlu olsun zaza inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalla.. sağlıklı mutlu ve huzurla büyüt onları
Çok teşekkür ederim sibraaÇok hüzel bir haber çok sevindim. Gözünüz aydın olsun
Bunlar sana 4 uz verecekKızooooşlar bugün ivig günü
İvig serumu koymadan önce iki tane prednizolon verdi damardan,göbekten başladı,çok özür dilerim,bacak arasına kadar yandım,biber sürülmüş gibi
Serum 2-3 saat gittiği için odada taktılar
Daha rahat
Yarasın bebişine inşallah
İkiz geliyorGünaydınn
Ben de onceligim donorun yumurtalarindan saglikli bebek dogurmus olmasi diye dusunuyorum.Naineb çok sağol
Doğru diyorsun nasipten ötesini görmiyecez
Sanada çok geçmiş olsun
Bu kiev kanser geçmişi almıyor bildiyim kadarıyla
Gynolife alıyorsa acaba kanser geçmişi olan söylemesemi kieve
Dondurulmuş embriyo teansferinde sıkıntı olmuyor
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Birde kızlar burda ne öğrendim,biotexkomda donorun sağlıklı bir tanede olsa bebesi olmasa yumurtalarını almıyorlar.
Acaba kıbrıstaki donor seçeneğinde bunumu istesen,donörünün sağlıklı evladı olsun diye
Bu ngs onayliHiçbir belirtim yokolmaması normal mi? Onuda bilmiyorum. Daha öncekilerde de olmadı. Onlar düştü inşallah bu gebeliğim sağlıkla ilerler
Amiiiin canım arkadaşımBunlar sana 4 uz verecek
Napayin dogursam mi acaba diye konusacagiz burada
Hadi insallah bu kadar emegin karsiligi saglikli bir bebek olsun…
Tibbin tun imkanlarini kullandi valla kiev.. bundan sonrasi Allaha surekli dualarimizAmiiiin canım arkadaşım
Hele bilsen neler marketen alıyorum yiyorum tutunsunlar diyeananas,yaban mersini