Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım zoladex suni menopoza soktu unutunmu
Adet günleriyle değil ilaç kullanma günleri oldu
Estrofem 18 gün
19 günden progesteron
Progesteronun 5 günü transfer
Birde 8 günü transfer
ben cyclo ile lucrin yapinca tabi ondan kanamam oldu o zaman.
senin zolqdexi biliyorum ama kanama olur diye dusunmustum.o yuzden sordum

Merak etmeyin, bu bebek saglikla size gelecek..

Pablocum umarım bu yaşadıklarının mükafatını anne olarak alırsın. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım
Çok teşekkür ederim tamaracım, burada farklı hikayeler yaşanmışlıklar olsa da hepimizin ortak noktası anne olma isteği. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bu meyveden tattırsın inşallah.

canlarım olsun diye verdiğimiz mücadeleden sonra emin olun ikiz olurlarsa birinin altını tek elimizle değiştirir ayağımızda ötekini sallarız.Biz bu işin üstesinden geliriz.Allahım nasip etsin yeterki
Çok doğru söylüyorsun canım yeter ki nasip olsun

Ya 49 yaş ne ki artık orta yaş sayılır rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin o mutluluk zaten sizi genç kız gibi hissettirir tedaviniz inş su gibi aksın pozitif haberle de taçlansın

Omayra senin 10. Gün sonucun kaç çıktı

Aaa öyle mi ben kaçırmışım canım L La Luna 3. Gün olması normal ben de kendi yumurtamla denerken hep 3. Gündü
Benim kendi yumurtam, sperm donörden o yüzden 3. Günden sonra ilerlerler gibi geliyor ama tabi belli olmaz 3. Gün transferlerinden hiç pozitif aldığın olmuş muydu? Kaliteleri nasıldı?

Benim kendi yumurtam, sperm donörden o yüzden 3. Günden sonra ilerlerler gibi geliyor ama tabi belli olmaz 3. Gün transferlerinden hiç pozitif aldığın olmuş muydu? Kaliteleri nasıldı?
İnşallah canım yumurtaların iyiyse hiç kafaya takma benim yumurta kalitelerim kötüydü yani senin durumun ile aynı olamadığı için karşılaştırmamız sağlıklı olmaz seni üzmeyeyim ama tüp bebek gruplarında 3. Gün olup pozitif alan çok insan var oraları okuyup keyiflenebilirsin 3’e 5’e bakmaz gelir o bebiş geleceği varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…