Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İnşallah canım yumurtaların iyiyse hiç kafaya takma benim yumurta kalitelerim kötüydü yani senin durumun ile aynı olamadığı için karşılaştırmamız sağlıklı olmaz seni üzmeyeyim ama tüp bebek gruplarında 3. Gün olup pozitif alan çok insan var oraları okuyup keyiflenebilirsin 3’e 5’e bakmaz gelir o bebiş geleceği varsa♥️
Güya iyi sanıyodum rezervimi ama bu ay az yumurta çıktı 🤦🏻‍♀️ 6 ay önceki denememizde 16 yumurta toplanmıştı bu sefer 8 de 6 dolu çıktı. Döllenmeleri güzel kaliteleri gayet iyi dedi embriyolog bakalım..
Vardır bunda da bir hayır umarım yarın güzel haberlerle keyiflenirim 🙏🏻

Benim kendi yumurtam, sperm donörden o yüzden 3. Günden sonra ilerlerler gibi geliyor ama tabi belli olmaz 😕 3. Gün transferlerinden hiç pozitif aldığın olmuş muydu? Kaliteleri nasıldı?
La luna morkanatlarımı hatırlasana 40 yaşında sperm donasyonuna gitti 4 yumurta toplandı,3 güne üçü kaldı,üçünüde transfer ettiler
Şimdi nur topu gibi ikizleri var
İçini ferah tut
Bu işte moral,motive çok önemni
Bu iş oluçak bak görürsün
Hemde ikizlerini sevicez❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋🤲🤲🤲🤲

Güya iyi sanıyodum rezervimi ama bu ay az yumurta çıktı 🤦🏻‍♀️ 6 ay önceki denememizde 16 yumurta toplanmıştı bu sefer 8 de 6 dolu çıktı. Döllenmeleri güzel kaliteleri gayet iyi dedi embriyolog bakalım..
Vardır bunda da bir hayır umarım yarın güzel haberlerle keyiflenirim 🙏🏻
16 yumurta olup kaliteleri düşük olunca,şimdikiler az ve özler unutma😍

La luna morkanatlarımı hatırlasana 40 yaşında sperm donasyonuna gitti 4 yumurta toplandı,3 güne üçü kaldı,üçünüde transfer ettiler
Şimdi nur topu gibi ikizleri var
İçini ferah tut
Bu işte moral,motive çok önemni
Bu iş oluçak bak görürsün
Hemde ikizlerini sevicez❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋🤲🤲🤲🤲
Yaa, morkanatlarımın 3. Gün embriyosu mu ikizleri 🥰🥰🥰
Nasıl umut doldum şuan nasıl 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sen bana bu umutlu haberleri verdin allahta seni kavuştursun yavrularınla daha fazla bekletmeden 🙏🏻🙏🏻
Can olsun bana kuzularım bi hep birlikte parçalayarak sevelim. 😬😬

Nasıl umut doldum şuan nasıl 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sen bana bu umutlu haberleri verdin allahta seni kavuştursun yavrularınla daha fazla bekletmeden 🙏🏻🙏🏻
Evet üçgünlük embriyolardı
Unutma kendi yumurtan freş ve özeldi
Vicut onu daha çok sever ve kabul eder💋❤️

Hee birde sen gençsin ve yumurtaların %80 cillop gibi sağlıklı maşallah👍

Hee birde sen gençsin ve yumurtaların %80 cillop gibi sağlıklı maşallah👍
Türkiyedeki doktorum ve Murat beyde aynısını söyledi, yumurta kaliten iyi sıkıntı yok dediler.. Hatta beni hazırlayan doktoruma 2 kere söyledim sayı azsa bu ayı iptal edelim diğer ay bakar öyle hazırlanırız dedim. Hiç gerek yok gideceksin bu ay kıbrısa dedi ısrarla..

Ya neye üzülüyorsam 🤦🏻‍♀️ Eşimden 1 tane sperm çıksın diye ne üzüntüler ne acılar çektirdim kendime.. Sperm yoksa embriyoda yok.. Bu yumurtalar bize gebelik getirecek yetecekte artacakk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hatta Murat bey üstüne basa basa söyledi çok iyi hazırlanmış Yumurtalar.. geriden gelenlerin bile olgun çıktı diye.. Eğer kıbrısa bıraksaydım ilaç dozlarını ve düz bir kadın doğumcuya gitseydim belki bu yumurtalar bile olmayacaktı..
O yüzden sizi hazırlayan doktoru çok çok iyi seçin hanımlar 🙏🏻

Hatta Murat bey üstüne basa basa söyledi çok iyi hazırlanmış Yumurtalar.. geriden gelenlerin bile olgun çıktı diye.. Eğer kıbrısa bıraksaydım ilaç dozlarını ve düz bir kadın doğumcuya gitseydim belki bu yumurtalar bile olmayacaktı..
O yüzden sizi hazırlayan doktoru çok çok iyi seçin hanımlar 🙏🏻
Sana sonuna kadar katiliyorum canim turkiyede kontrol eden doktor cok cok onemli

Canim gynolifte benimle birlikte transfere giren arkadaslar vardi onlardan 3 tanesi benimle birlikte 3.gun embiriyosuydu 2.si evladina kavustu cok sukur birinin ikiz hemde ara sira konusuyoruz benimkini rabbim nasip etmedi sen kafana hic takma murat beyde soylemisti 3. Gun embiriyosuyla cok anne olan var diye

Türkiyedeki doktorum ve Murat beyde aynısını söyledi, yumurta kaliten iyi sıkıntı yok dediler.. Hatta beni hazırlayan doktoruma 2 kere söyledim sayı azsa bu ayı iptal edelim diğer ay bakar öyle hazırlanırız dedim. Hiç gerek yok gideceksin bu ay kıbrısa dedi ısrarla..

Ya neye üzülüyorsam 🤦🏻‍♀️ Eşimden 1 tane sperm çıksın diye ne üzüntüler ne acılar çektirdim kendime.. Sperm yoksa embriyoda yok.. Bu yumurtalar bize gebelik getirecek yetecekte artacakk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu yumurtalar evinize neşe getirsin
Çok tatlı hisleri yaşatsın size
ANNE,BABA etsin sizi inşallah🤲❤️

Canim gynolifte benimle birlikte transfere giren arkadaslar vardi onlardan 3 tanesi benimle birlikte 3.gun embiriyosuydu 2.si evladina kavustu cok sukur birinin ikiz hemde ara sira konusuyoruz benimkini rabbim nasip etmedi sen kafana hic takma murat beyde soylemisti 3. Gun embiriyosuyla cok anne olan var diye
Zaten anlamıyorum doktorlardaki bu rahatlığı 🤣
Bana da güle oynaya söyledi gitti. İyi bakalım dedim içimden 🤦🏻‍♀️
3-5 hiç farketmez bizimle olsun artık minnaklar 🥰 hepimiz burdan gebelik haberlerimizi verelim mümkün olan en güzel zamanda 🙏🏻

3-5 hiç farketmez bizimle olsun artık minnaklar 🥰 hepimiz burdan gebelik haberlerimizi verelim mümkün olan en güzel zamanda 🙏🏻
Amiiinnnn canim benim amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Banada aynisini yapmisti cam gibi embiriyolarin var dedi😁😁😁 gule oynaya soyledi banada 😁😁😁😁

X