- 6 Ocak 2021
- 85
- 333
- 47
Ben tek paketi aldımKieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
Ben deBen tek paketi aldım
Zaza kalbimiz seninle, bugun dualar senin icin..Ayyyyy Senceyim amiiiiiinnn
Bugün avmden mavi,pembe saç tokası,boyunluk aldım uğur getirsin
Yarınkı transfere maviyi
Pazartesi pembeyi takıcam
Kieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
Çok teşekkür ederim canımZaza kalbimiz seninle, bugun dualar senin icin..Rabbim ugrasan, isteyen tum kadinlara saglikli bebek versin..
Yarin transfer kacta?
Zazacan dualarımız seninle canım bebeklerinle don insallahÇok teşekkür ederim canım
Çok amiiin
Saat 10 klinikte olucam
Hakkinizda hayirlisi emeklerinizin karşılığını alirsiniz insallah rabbim şu mübarek gecede ve cuma günü hürmetine edilen dualari kabul eyler insallahÇok teşekkür ederim canım
Çok amiiin
Saat 10 klinikte olucam
Yüreği güzel arkadaşım, çok teşekkür ederizSevgili arkadaşlarım su an tedavide olan Kiev, Kıbrıs ve diğer yerlerde her kim varsa Allah işlerinizi rast getirsin, bebeklerinizle evinize dönün insallah
Canim benim iyiyiz.Ikiz çok zor özellikle hareketli oldukları için.Sonra düşünüyorum onlara kavuşmak için onca mücadele verdim ve sayfadaki canım arkadaşlarımda mücadele veriyor.Kendime geliyorum hemen.Seni yakinen takip ediyorum Ve 30 kg verdiğini okudum hayran kaldım sana.Daha önce sigarayla ilgili iradeye dair konuştuğumuzu hatirliyorum.Sen ki bu kadar kiloyu iradenle başarmışsın , Bu hayatta hiç bir zorluk önünde duramam ancak zorluklar önünde eğilir
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız,kalbimiz sizinleBen tek paketi aldım
Heyecanını çok iyi anlıyorumsevgili zaza,yarin icin butun dualarim seninleyarın birini al,pazarteside digeri gelsin konsun kardesinin yanina insallah eminim ki cok cook guzel olucak busefer
sibracim seninde tum işlerin rastgelsin transfer gunune kadar ve ordaki diğer tüm arkadaslarimbende biran önce gelmek istiyorum,geçmiyor günler sanki..yetişmem laziim sizlerin doğumuna
Amin inşallah
Tamaram şu ana kadar hiç heyecan yoktuZazacan dualarımız seninle canım bebeklerinle don insallahSağlıkla kucağına al insallah
İnşallah sende TamaramSevgili arkadaşlarım su an tedavide olan Kiev, Kıbrıs ve diğer yerlerde her kim varsa Allah işlerinizi rast getirsin, bebeklerinizle evinize dönün insallah
Canimsin ikizleri op benim icin evet dun itibariyle 40 kiloyu tamamladim kus gibi rahatladim canim cook şükür murat beyle enis beyi goruntulu aradim 2 gun once murat bey şok oldu inanamadi dediki nerde ilk tedaviye gelen kiz dedi bu ilkinde soylemisti ama insallah bu kilon sorun olmaz demisti simdide basari sansimiz yuksek seninle diyor nasil gurur duydum kendimle icimi sevinc kapladi insallah olur dedim .sevgiler canim benim herdaim mutlu ol bebislerinle ailenle insallah kocaman öptüm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Canim benim iyiyiz.Ikiz çok zor özellikle hareketli oldukları için.Sonra düşünüyorum onlara kavuşmak için onca mücadele verdim ve sayfadaki canım arkadaşlarımda mücadele veriyor.Kendime geliyorum hemen.Seni yakinen takip ediyorum Ve 30 kg verdiğini okudum hayran kaldım sana.Daha önce sigarayla ilgili iradeye dair konuştuğumuzu hatirliyorum.Sen ki bu kadar kiloyu iradenle başarmışsın , Bu hayatta hiç bir zorluk önünde duramam ancak zorluklar önünde eğilirBiliyosun ben sayfayı hiç bırakmadım yazmasamda daimi okuyorum.Zaza,_sen ve tamara büyütecimin:) altındasınız Sizler hayırlısıyla doğurun kuzucuklarınızın gül suratını göreyim giderim yavaştan buralardan :) Sevgiler canım benimmm♡♡♡♡♡