Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Evet bugündü opu @2be ☺️ Şuana kadar herşey yolundaydı. 8 yumurta toplandı. Donörümüzü gelmeden seçmiştik ama embriyolog ile tekrar üzerinden geçtik. Son kararı bildirdik. Bugün dölleme yapılacak yarın bilgi verilecek. Yeterli sayıda ilk gün döllenmesi olursa Murat bey 5. Güne gideceğim dedi 🙏🏻 Zaten donmuş embriyo transferi olacağım Eylülde o yüzden şimdilik işlemler bitti. Embriyolardan gelecek güzel haberlerde kulaklarımız.
İstanbulda doktor önerisi isteyen arkadaşlar vardı. Ben sonucu görmeden pek yorum yapmak istemedim ama bir kere daha iyi ki ona gitmişim dedim o yüzden kendi düşüncemi belirteceğim. İsteyen arkadaşlar özelden yazarsa konuşuruz 🥰
Hayırlı olsun canım inş güzel embriyoların olur herşey güzel geçsin

Ay okusunlar ondan yana sıkıntım yokta yarın bi gün başlarına bişi gelirse bizden bilmesinler 😬
Mahremiyet önemli bizden çıkmasın 🙏🏻
Biz güzel pozitifler alalım onlar zaten işlerinde en iyi olarak anılırlar 🥰
Unuttum canim insallah guzel embiriyon olusur insallah hayirli olsun 🙏🙏🙏🙏

Arkadaşlar giremedim kusurabakmayın bugün biraz kanamam vardı telaş ettim doktora gittik çok şükür sorun yok biraz yaramazlar bebişler 🙏herkese iyi dilekleri için teşekkürederim darısı burda ki tüm arkadaşlarımın başına 🤲🤲herkes için inanın tek tek dua ediyorum ve heyecanla bekliyorum sonuçla

Sayfamiz bebislerle dolsun insallahhhhh sayfamiz ikiye ayriliyor🤩🤩1.kievciler
2. Kibriscilar yazlikcilar gibi oldu😁😁 her iki grubdanda guzel haberler gelsin kizlaaarrr
amiiinnnnn inşallah yarabbim hepimiz karınlarımızda bebişlerimizle dönelim hangi merkez de olursak olalım :KK200: :KK200: :dua: :dua: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı:

Kızoşlar bugüne ilk serumumu yedim
İçeriği Arginin olan madeydi
Ve en komforlusu konakladığımız yerlerde bir ambulator tıbbi oda var ve orada serum,iğne yapıyorlar
Serum için artık kliniğe gitmeğe gerek kalmıyor
Ve bu hizmet biotexkomun tüm otellerinde veriliyor👍❤️
bede en önemlisi yinede bedava😂
Benim geçen yıl 365teyken iğnelerimi yapan hemşire 😊😂
Z Zaza74 'm sana da şans getirsin, iyi tedaviler diliyorum cnm 😘
Serum tivortin mi? Fotoğrafta tam anlayamadım.

Bir sonraki postta yazmışsın zaten 😄 Doğru görmüşüm kare kare ve tutuncu beyaz renginden tahmin ettim. Transfer sonrası ihtiyaç varsa şurubu veriliyor ☺️ Ben 1,5 şişe bitirmiştim

Thy güncel bilgilendirmesini destek olması için paylaşıyorum sizlerle...
Ukrayna Seyahatleri Hakkında
İlgi: 15.01.2021
tarih ve DIG-120666 sayılı bülten yayını
Ukrayna Bakanlar Kurulu'nun 2 Haziran 2021, no:583 sayılı kararına istinaden Ukrayna sınırlarından kabul edilecek yolculara ilişkin düzenleme aşağıdaki gibidir.
  • Yabancı uyruklu kişiler ve geçici oturum iznine sahip kişiler için:Ukrayna'ya giriş yapacakları ülkeye bakılmaksızın istisnasız tüm yabancı vatandaşların; Ukrayna'da kalacakları tüm süre boyunca geçerli, teminat kapsamı dâhilinde COVID-19 tedavisini ve buna bağlı masrafları kapsayan bir sigorta poliçesi sunmaları zorunludur. Poliçenin temin edildiği sigorta şirketi Ukrayna menşeili ya da Ukrayna'da temsilciliği bulunan yabancı bir sigorta şirketi olabileceği gibi, karşılıklı anlaşma ile Ukrayna'da hizmet sunma kabiliyetine sahip olmalıdır. Ayrıca; yolculardan aşağıdaki belgelerden birinin sunulması istenmektedir.
    • Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından acil kullanım onayına sahip COVID-19 (SARS-CoV-2) aşılarından biriyle (https://www.who.int/teams/regulation-prequalification/eul/covid-19 ) tam doz olarak aşılanıldığını gösterir COVID-19 aşı sertifikası.
    • Ülkeye girişten azami 72 saat öncesinde yapılmış hızlı antijen testi raporu. (LFT, ICA, RAT)
    • Ülkeye girişten azami 72 saat öncesinde yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu.
    • Ülkeye girecek yabancılar için Ukrayna'ya girişte test yaptırma ya da kendilerini karantina altına alma imkânı söz konusu değildir. Sigorta poliçesi ve/veya test veya aşı sertifikası sunulmaması durumunda yolcular ülkeye kabul edilmeyecektir.
    • 12 yaşından küçük çocuklardan test raporu ve/veya aşı sertifikası sunması beklenmemektedir.
    • Havalimanı transit bölgesinden ayrılmayacak yolcular için sigorta poliçesi, aşı sertifikası veya test raporu sunma zorunluluğu yoktur.
    • COVID-19 antikor testleri kabul edilmemektedir.
  • Aşı sertifikasına ilişkin düzenleme ise aşağıdaki gibi olup uygulama şehirler arasında farklılıklar göstermektedir.
  • Tam doz COVID-19 aşı olunduğunu gösterir belge; İngilizce veya İngilizceye çevrilmiş olmalıdır ve aşağıdaki bilgilerin aşı sertifikasında yazılı olması zorunludur.
  • Aşılanan kişinin seyahat dokümanındaki tam adı, doğum tarihi, cinsiyeti ve tabiiyeti,
  • Şahsın imzası, (imza atamayan kişiler vekili)
  • Aşı uygulama tarihi,
  • Aşı üreticisi ve üretim serisi,
  • Hangi hastalığa karşı aşılanıldığı,
  • Aşıyı uygulayan doktorun imzası ve kaşesi.
  • Aşı sertifikası dijital ya da basılı ortamda olabilir ve yukarıdakilerden daha fazla bilgiye sahip olabilir.
3 Haziran 2021 tarihi itibarıyla DSÖ tarafından acil kullanım onayı alan aşılar aşağıdaki gibidir;
  • Pfizer Biontech BNT162b2/COMIRNATY Tozinameran (INN),
  • Astra Zeneca Oxford AZD1222,
  • Serum Istitute of India PVT. Covishield (ChAdOx1_nCoV-19),
  • Janssen Ad26.COV2.S,
  • Moderna mRNA-1273,
  • Sinopharm SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated (lnCoV),
  • Sinovac SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated

Ayyyyy Senceyim amiiiiiinnn
Bugün avmden mavi,pembe saç tokası,boyunluk aldım uğur getirsin😂
Yarınkı transfere maviyi
Pazartesi pembeyi takıcam 🤣🤣🤣

Eklentiler

• E94A1716-6645-4716-B392-5B1B3F63AF63.jpeg
    E94A1716-6645-4716-B392-5B1B3F63AF63.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 114
Yarınkı transfere maviyi
Ay cook tatlis rengi tek kelimeyle bayiildim hele benim gibi sacina her kifate gore farkli farkli sac tokasi takan biri olarak söylüyorum bayildim 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 bu arada sunuda soyleyeyim sac rengi perfect ipek gibi allah nazarlardan saklasin🧿🧿🧿🧿🧿🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍

Amiiin Omayram
Bir zaman bende bu ivig seruma türkiyede rapor çıkartırmak istedim sürekli düşüklerim olunca,doktor yazmadı,sıkı denetimde diy
Yarınkı transfere maviyi
İnşallah bu tokaların rengi gibi evrene olumlu mesaj gönderirsin biri kız biri erkek ikizlerle dönüp gelir sağlıkla kucağını da alırsın🙏🙏

Ay cook tatlis rengi tek kelimeyle bayiildim hele benim gibi sacina her kifate gore farkli farkli sac tokasi takan biri olarak söylüyorum bayildim 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 bu arada sunuda soyleyeyim sac rengi perfect ipek gibi allah nazarlardan saklasin🧿🧿🧿🧿🧿🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍
Çok teşekkür ederim Eftalioscum🥰❤️

X