En son ben hamile olacam insallah arkanizdan geliyorum kizlar❤❤Amin inşallahZaza’nın kiler hayırlıysa bir yolu açsın, biz de sıra sıra peşlerinden gelelim Rabbim hepinizden razı olsun, valla enerjiniz öyle güzelki taaa buralara kadar geçiyor güzel dilekler için teşekkürler
İnşallahhhhhHakkinizda hayirlisi emeklerinizin karşılığını alirsiniz insallah rabbim şu mübarek gecede ve cuma günü hürmetine edilen dualari kabul eyler insallah
Çoook teşekür ederim canım kardeşimsevgili zaza,yarin icin butun dualarim seninleyarın birini al,pazarteside digeri gelsin konsun kardesinin yanina insallah eminim ki cok cook guzel olucak busefer
sibracim seninde tum işlerin rastgelsin transfer gunune kadar ve ordaki diğer tüm arkadaslarimbende biran önce gelmek istiyorum,geçmiyor günler sanki..yetişmem laziim sizlerin doğumuna
Canim benim ne yaslisi yaaa sen varya rabbim nazarlardan saklasinİnşallah sende Tamaram
Güzel kalplim
Ben kendimi bu işte yaşlı buluyordum,Vallah az önce bir çift geldi dede ve nene,vallahi aklım başımdan çıktı bunlardamı tedaviye gelmiş
Yemin ederim ayakları çukurda,abartmıyorum
Akşam yemeğinde gördüm adam önüne koymuş ilaçları lop lop içiyo
Kıza sordum(administratora) bunlar tedaviyemi
Evet diyor
Yemin ederim yarın fotoraflarını çekicem
Mırcum burdan gitmek yokkkkCanim benim iyiyiz.Ikiz çok zor özellikle hareketli oldukları için.Sonra düşünüyorum onlara kavuşmak için onca mücadele verdim ve sayfadaki canım arkadaşlarımda mücadele veriyor.Kendime geliyorum hemen.Seni yakinen takip ediyorum Ve 30 kg verdiğini okudum hayran kaldım sana.Daha önce sigarayla ilgili iradeye dair konuştuğumuzu hatirliyorum.Sen ki bu kadar kiloyu iradenle başarmışsın , Bu hayatta hiç bir zorluk önünde duramam ancak zorluklar önünde eğilirBiliyosun ben sayfayı hiç bırakmadım yazmasamda daimi okuyorum.Zaza,_sen ve tamara büyütecimin:) altındasınız Sizler hayırlısıyla doğurun kuzucuklarınızın gül suratını göreyim giderim yavaştan buralardan :) Sevgiler canım benimmm♡♡♡♡♡
Çok teşekkür ederiminşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız,kalbimiz sizinle
Insallah rabbim ikiz evlat nasip etsin sana canim burdaki butun arkadaşlarıma insallahÇoook teşekür ederim canım kardeşim
Tek koydurmam hayıııır
Bu son zaten
Çifter çifter koydurucam
Ayyyy inşallah kırmızı kuşağı ben kesiyorumAmin inşallahZaza’nın kiler hayırlıysa bir yolu açsın, biz de sıra sıra peşlerinden gelelim Rabbim hepinizden razı olsun, valla enerjiniz öyle güzelki taaa buralara kadar geçiyor güzel dilekler için teşekkürler
Mırcum burdan gitmek yokkkk
Bebeklerin partisi olucak,nereye gidiyorsun
Bu yolu sen actin sekerimAyyyy inşallah kırmızı kuşağı ben kesiyorum
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicemCanimsin ikizleri op benim icin evet dun itibariyle 40 kiloyu tamamladim kus gibi rahatladim canim cook şükür murat beyle enis beyi goruntulu aradim 2 gun once murat bey şok oldu inanamadi dediki nerde ilk tedaviye gelen kiz dedi bu ilkinde soylemisti ama insallah bu kilon sorun olmaz demisti simdide basari sansimiz yuksek seninle diyor nasil gurur duydum kendimle icimi sevinc kapladi insallah olur dedim .sevgiler canim benim herdaim mutlu ol bebislerinle ailenle insallah kocaman öptüm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kuzum bu işte son yok kiEn son ben hamile olacam insallah arkanizdan geliyorum kizlar❤❤
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicem
Vallah kitap bile yaza biliriz
Ben donasyon yolunda ağır mücadele
Sen tüp bebek tedavilerde alınan kilolardan kurtulma
Aynen katiliyorum canimKuzum bu işte son yok ki
Biz burda tecrübelerimizi yeni gelenlerle paylaşıcaz
Heyecandan Morkanatların ismini yalnış yazdımayy hadi insallahhhh
Beyzoşuuuummm nerdeBu yolu sen actin sekerim
Ben ikili paket aldımKieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicem
Vallah kitap bile yaza biliriz
Ben donasyon yolunda ağır mücadele
Sen tüp bebek tedavilerde alınan kilolardan kurtulma