- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 32
Hayırlı olsun canım inş güzel embriyoların olur herşey güzel geçsinEvet bugündü opu @2beŞuana kadar herşey yolundaydı. 8 yumurta toplandı. Donörümüzü gelmeden seçmiştik ama embriyolog ile tekrar üzerinden geçtik. Son kararı bildirdik. Bugün dölleme yapılacak yarın bilgi verilecek. Yeterli sayıda ilk gün döllenmesi olursa Murat bey 5. Güne gideceğim dedi Zaten donmuş embriyo transferi olacağım Eylülde o yüzden şimdilik işlemler bitti. Embriyolardan gelecek güzel haberlerde kulaklarımız.
İstanbulda doktor önerisi isteyen arkadaşlar vardı. Ben sonucu görmeden pek yorum yapmak istemedim ama bir kere daha iyi ki ona gitmişim dedim o yüzden kendi düşüncemi belirteceğim. İsteyen arkadaşlar özelden yazarsa konuşuruz
Çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm burdan sizeHayırlı olsun canım inş güzel embriyoların olur herşey güzel geçsin
Aynen katiliyorum sana canimAy okusunlar ondan yana sıkıntım yokta yarın bi gün başlarına bişi gelirse bizden bilmesinler
Mahremiyet önemli bizden çıkmasın
Biz güzel pozitifler alalım onlar zaten işlerinde en iyi olarak anılırlar
Unuttum canim insallah guzel embiriyon olusur insallah hayirli olsunAy okusunlar ondan yana sıkıntım yokta yarın bi gün başlarına bişi gelirse bizden bilmesinler
Mahremiyet önemli bizden çıkmasın
Biz güzel pozitifler alalım onlar zaten işlerinde en iyi olarak anılırlar
Arkadaşlar giremedim kusurabakmayın bugün biraz kanamam vardı telaş ettim doktora gittik çok şükür sorun yok biraz yaramazlar bebişlerherkese iyi dilekleri için teşekkürederim darısı burda ki tüm arkadaşlarımın başına herkes için inanın tek tek dua ediyorum ve heyecanla bekliyorum sonuçla
amiiinnnnn inşallah yarabbim hepimiz karınlarımızda bebişlerimizle dönelim hangi merkez de olursak olalımSayfamiz bebislerle dolsun insallahhhhh sayfamiz ikiye ayriliyor1.kievciler
2. Kibriscilar yazlikcilar gibi olduher iki grubdanda guzel haberler gelsin kizlaaarrr
inşallah canım rabbim yardımcın olsunÇok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm burdan size
Benim geçen yıl 365teyken iğnelerimi yapan hemşireKızoşlar bugüne ilk serumumu yedim
İçeriği Arginin olan madeydi
Ve en komforlusu konakladığımız yerlerde bir ambulator tıbbi oda var ve orada serum,iğne yapıyorlar
Serum için artık kliniğe gitmeğe gerek kalmıyor
Ve bu hizmet biotexkomun tüm otellerinde veriliyor
bede en önemlisi yinede bedava
Bir sonraki postta yazmışsın zaten
İnşallah Eftalios hepimizin güzel embriyoları olsun bize pozitifi getirecekUnuttum canim insallah guzel embiriyon olusur insallah hayirli olsun
AmiiiiinnnnSayfamiz bebislerle dolsun insallahhhhh sayfamiz ikiye ayriliyor1.kievciler
2. Kibriscilar yazlikcilar gibi olduher iki grubdanda guzel haberler gelsin kizlaaarrr
Allah kötü kalplilerden korusun topiğimiziCanim benim bizim topik dunya capinda ünlü bütün doktorlar okuyor burayi ve bun bunu biliyorum sayfayi tup bebek sayfalarini emin olun butun kadim dogum hemsiresi sekreteri takip ediyor
Ayyyyy Senceyim amiiiiiinnn
İçicekmi şurubu?Bir sonraki postta yazmışsın zatenDoğru görmüşüm kare kare ve tutuncu beyaz renginden tahmin ettim. Transfer sonrası ihtiyaç varsa şurubu veriliyor Ben 1,5 şişe bitirmiştim
Ayyy! İyi fikirAyyyyy Senceyim amiiiiiinnn
Bugün avmden mavi,pembe saç tokası,boyunluk aldım uğur getirsin
Yarınkı transfere maviyi
Pazartesi pembeyi takıcam
Amiinn hemde çok amin canimAllah kötü kalplilerden korusun topiğimizi
Ay cook tatlis rengi tek kelimeyle bayiildim hele benim gibi sacina her kifate gore farkli farkli sac tokasi takan biri olarak söylüyorum bayildimAyyyyy Senceyim amiiiiiinnn
Yarınkı transfere maviyi
Amiiin Omayram
Bir zaman bende bu ivig seruma türkiyede rapor çıkartırmak istedim sürekli düşüklerim olunca,doktor yazmadı,sıkı denetimde diy
İnşallah bu tokaların rengi gibi evrene olumlu mesaj gönderirsin biri kız biri erkek ikizlerle dönüp gelir sağlıkla kucağını da alırsınAyyyyy Senceyim amiiiiiinnn
Yarınkı transfere maviyi
Çok teşekkür ederim EftalioscumAy cook tatlis rengi tek kelimeyle bayiildim hele benim gibi sacina her kifate gore farkli farkli sac tokasi takan biri olarak söylüyorum bayildimbu arada sunuda soyleyeyim sac rengi perfect ipek gibi allah nazarlardan saklasin
Amiiinn canlarımİnşallah bu tokaların rengi gibi evrene olumlu mesaj gönderirsin biri kız biri erkek ikizlerle dönüp gelir sağlıkla kucağını da alırsın