Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Amin inşallah🙏🙏 Zaza’nın kiler hayırlıysa bir yolu açsın, biz de sıra sıra peşlerinden gelelim😂👌Rabbim hepinizden razı olsun, valla enerjiniz öyle güzelki 🧿🧿 taaa buralara kadar geçiyor👍🥰 güzel dilekler için teşekkürler
En son ben hamile olacam insallah arkanizdan geliyorum kizlar❤❤

sevgili zaza,yarin icin butun dualarim seninle🤲 yarın birini al,pazarteside digeri gelsin konsun kardesinin yanina insallah♥️eminim ki cok cook guzel olucak busefer💓
sibracim seninde tum işlerin rastgelsin transfer gunune kadar ve ordaki diğer tüm arkadaslarim🍀 bende biran önce gelmek istiyorum,geçmiyor günler sanki..yetişmem laziim sizlerin doğumuna😂
Çoook teşekür ederim canım kardeşim
Tek koydurmam hayıııır
Bu son zaten
Çifter çifter koydurucam🤣

İnşallah sende Tamaram
Güzel kalplim
Ben kendimi bu işte yaşlı buluyordum,Vallah az önce bir çift geldi dede ve nene,vallahi aklım başımdan çıktı bunlardamı tedaviye gelmiş
Yemin ederim ayakları çukurda,abartmıyorum
Akşam yemeğinde gördüm adam önüne koymuş ilaçları lop lop içiyo🤣
Kıza sordum(administratora) bunlar tedaviyemi
Evet diyor🤣🤣🤣🤣
Yemin ederim yarın fotoraflarını çekicem
Canim benim ne yaslisi yaaa sen varya rabbim nazarlardan saklasin 🧿🧿🧿 bizlere tas cikartirsin yemin ederim vallahi billahi yurekten söylüyorum seviyorum seni yaaa guzel yurekli kardesim 50 yasinda bile anne olan var canim.
Sen cesaretli yürekten herkesi sabirla dinleyen yardimsever bir kadinsin. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋

Canim benim iyiyiz.Ikiz çok zor özellikle hareketli oldukları için.Sonra düşünüyorum onlara kavuşmak için onca mücadele verdim ve sayfadaki canım arkadaşlarımda mücadele veriyor.Kendime geliyorum hemen.Seni yakinen takip ediyorum Ve 30 kg verdiğini okudum hayran kaldım sana.Daha önce sigarayla ilgili iradeye dair konuştuğumuzu hatirliyorum.Sen ki bu kadar kiloyu iradenle başarmışsın , Bu hayatta hiç bir zorluk önünde duramam ancak zorluklar önünde eğilir :KK66: Biliyosun ben sayfayı hiç bırakmadım yazmasamda daimi okuyorum.Zaza,_sen ve tamara büyütecimin:) altındasınız Sizler hayırlısıyla doğurun kuzucuklarınızın gül suratını göreyim giderim yavaştan buralardan :) Sevgiler canım benimmm♡♡♡♡♡
Mırcum burdan gitmek yokkkk🤣🤣
Bebeklerin partisi olucak,nereye gidiyorsun😂

Amin inşallah🙏🙏 Zaza’nın kiler hayırlıysa bir yolu açsın, biz de sıra sıra peşlerinden gelelim😂👌Rabbim hepinizden razı olsun, valla enerjiniz öyle güzelki 🧿🧿 taaa buralara kadar geçiyor👍🥰 güzel dilekler için teşekkürler
Ayyyy inşallah kırmızı kuşağı ben kesiyorum🤣😍🤲

Canimsin ikizleri op benim icin evet dun itibariyle 40 kiloyu tamamladim kus gibi rahatladim canim cook şükür murat beyle enis beyi goruntulu aradim 2 gun once murat bey şok oldu inanamadi dediki nerde ilk tedaviye gelen kiz dedi bu ilkinde soylemisti ama insallah bu kilon sorun olmaz demisti simdide basari sansimiz yuksek seninle diyor nasil gurur duydum kendimle icimi sevinc kapladi insallah olur dedim .sevgiler canim benim herdaim mutlu ol bebislerinle ailenle insallah kocaman öptüm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicem🤣
Vallah kitap bile yaza biliriz
Ben donasyon yolunda ağır mücadele
Sen tüp bebek tedavilerde alınan kilolardan kurtulma🤣🤣🤣

X