Bilisayar önümde olsa ilaç bilgi ve rapor şartlarına bakardımGonalf, merional gibi iğnelere rapor çıkıyor ya sen sadece katkı payını ödüyorsun zoladex e de çıkıyor mu onu merak ettim.
Canım sen her şeyi spermde görmeSperm Kötü ise blast oluşmazdı dendi bana da zaten ama kendileri demişti ımsı ayıklama yapılırken çok zor seçtiklerini yüzde 1 in altına düştüğünü
Madem çok iyi bu blast embriyolar neden kimyasal oldu dimi ama rahimde de sıkıntı yok çünkü
Omayra senin donasyon muydu Firdevs’teCanım sen her şeyi spermde görme
Yumurtada çok önemli bu işte
Birde Omayra arkadaşımızda Firdevste kaç kere denemişliği var,onunçin seninle eminlikle konuşuyor
Omayra senin donasyon muydu Firdevs’te
Kaç kere denedin niye olmadı
Allah işini gücünü rast getirsinKlinikteyiz kuzularrrr
Bekliyoruzzzz
inşallah rahim kalınlığı ve kalitesi iyi olur
Özelden mesaj yazdımOmayra senin donasyon muydu Firdevs’te
Kaç kere denedin niye olmadı
Canım inşallah kucağına alırsın bebişlerini. Mücadelen güzel bitsin bu sefer. Güzel haberlerini bekliyoruzKliniğe bugün gidicez bakalım yakınmı uzakmı,ama o fark etmiyor çünkü klinik araba gönderiyor
Ama başka yerlere metro var
Kiev büğük ama tüm kievi metroyla geze bilirsiniz
Dün biz Lavina avmsine gitik
Şahane bir gün geçirdim
Onun yanındada Aşan büğük bir markete girdik
Sevdiğimiz yiyecekleri aldık
Eşim buranın birasına bayılıyor Varvar onu aldı kendisine odada bira çips keyfi yaptı
Zaza canım Rabbim kolaylık versinKlinikteyiz kuzularrrr
Bekliyoruzzzz
inşallah rahim kalınlığı ve kalitesi iyi olur
Herkese aynı numarayı yapıyorlar. Aynı şeyi eşime söylemişlerdi çok zor sperm bulduk. 2 kere verebilirsiniz falan sonra birden kaliteli spermi yıkayarak bulduk taş gibi embriyo oluşturduk falan demişlerdi. Rapor istedim konu ile ilgili veremedilerCrazygirl, spermin döllemiş olması 5. Gune gidip blast olusturmasunın illaki tutunma olacak diye birsey yok.. %12 den 1’e dusmesi garip geldi ilkkez duyuyorum, bole bişi olabilir mi ???
Burada onemli olan yumurtanın enerjisi yani mitokondrisi, eger enerki yuksekse tutunmada daha kolay.. 1 sperm bile yetıyor cunku, o yuzden sperme cok takılma.. bunu olumsuz sonuclanırsa dye bahanemiz olsun demiş olabilirler mi?
embrıyo donasyon fikri guzel bu arada, daha mantıklı gibi gelıyor bazen..
Canımmmmmm ben de sizi çok seviyorumBenim en değerli Tamaram seni çooookkk seviyoruz
Senin nakadar güzel kalpli olduğunu biliyoruz
Usanmadan bu günlerde bile soru soranlara cevap yazıyorsun
Rabbim bu sabrının mükafatını vericek
Muhakkak vericek
Seni çok tanımak isterdim
Ortak arkadaşımız senin kalbin kadar yüzününde güzel olduğunu söyledi
Allah sana senin gibi tatlı kız versin
Evet memnun kaldım Dr. Hasan bey.Britishten memnun kaldınız mı hangi doktor
Donasyon mu
Sonuç olumlu olmadı ama değil mi sebep neydiEvet memnun kaldım Dr. Hasan bey.
yumurta donasyonu yaptırdım
Sende zaza74 de şahane insanlarsınız. Sizleri seviyorum kızlar. İyi ki varsınızCanımmmmmm ben de sizi çok seviyorumİnsallah sana bana buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin Allah ben de seni tanımak isterdim emin ol duygularımız karşılıklı. İnsallah canım Rabbim hep birlikte anne olmayı nasip eylesin bizlere. Oradan bebeklerini al gel, gece hep aklımdaydın çok dua ediyorum sana insallah kabul olur Allah gönlündekini basıp etsin. Bu arada ortak arkadaşımızın hem kendi hem kalbi cok ama çok guzel sana çok teşekkür ederim vesile olduğun icin Senin mücadelen bana çok destek oluyor inan ki, hep seni örnek alıyorum kendime iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın iyi ki varsıniz
Canım çok teşekkür ederim, bu 3. Deneme ama Allah’ tan umut kesilmez. Dediğin gibi bizim bebeler pek nazlıcanım kaçıncı denemendi bilmiyorum.Ama en azından elinde embriyo var.Bak bende oda yok.Herşeye sil baştan başlıyoruz.Sen herseyden değerlisin.Vardır bunda da bilmediğimiz bir hayır.Annem hep doğumun, nikahın dakikası saati şaşmazmış der.Bizim bebişler biraz nazlı vakit dolduruyorlar demekki.
Yarın tam sonucu alacağım canım, ayrıca bu isler nasip hersey mükemmel olur ama tutmayabilirSonuç olumlu olmadı ama değil mi sebep neydi
Canimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun insallahhhCanim Tamara Rabbim salı günü möcüzeni yaşatsın İnşaAllahdualarımdasın canım Allahdan ümüd kesilmez
Anlamadım neden? benim bir önceki transferim tutmuş ve 16 haftalık olmustu, merkezim çok iyi laboratuvarı çok iyi asla kotu değil. Bakın illa ki olacak diye bir şey yok önce bunu kabul edin. Nasip kısmet bu işler eğer Allah bir kul dünyaya getirecekse ne olursa olsun gelir ama gelmeyecekse dünyanın en iyi ülkesine de gitseniz olmaz. Lütfen önce bunu anlayın. O kadar emek o kadar para harcıyoruz kesin olacak diye düşünmeyin hersey nasip, ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde hiçbir sorunum yoktu ama kısmetten öteye geçemiyoruz o yüzden önce kendinize inanın sonra Allah’a emanet olun. Yolunuz açık olsun, umarım muradınıza erersinizBende tam british te yaptırmayı düşünüyordum bu yazıdan sonra modum düştü