avm nasıldı? ben parfümü free shoptan aldım.telefonlar ucuz ama burda pasaporta kaydettirmek aradaki farkı kapatıp telefonun tr den daha pahalıya gelmesine sebep oluyor.elektronik ucuzdu.robot süpürge falan.yeşillik orman gibi bir yer var merkeze yakın.bir sürü merdiven var.en az dört defa dinlenerek çıktık.kievi tepeden görüyorsun.orasıda güzeldi.Bu gece uyuyum dinlenicem
Yarın sabah 8.00 beni kliniğe alıcaklar
Andrey aradı söyledi
Avm ye gittik kendim bir yana siparişleri alıyorum,igos,sigar
Acayip güzel parfümler var
Bir sözle geziyorum
Yarın klinikten çıkalım Dneprde gemi turu yapıcam
Stres yok,kafaya takmak yok
Sonrada Aziz Andreas kilisesine gidicem
Orayı çok söylediler bana gezilecek tarihi yeri çok orda
canım ngs embriyo oluştuktan sonra yapılan bir çeşit kromozom tarama testi.Doktorlar PGT ve NGS testini istisnai durumlar haricinde pek önermiyorlar.embriyo çok minnacık olduğu için tahlil için embriyodan alınan parçanın ilerde bebeğin neresini etkileyeceğini bilmediklerini söylediler bana.Benim kıbrıstaki donasyonumda da belkide bu yüzden netice alamadım.Üstelik tam tedaviye başladım transfere gidecekken bahçeci devretti.Dere geçerken at değiştirdim.Şuanki başhekim ilgilendi ama ben baştan beri başka doktorla görüşmüştüm.Klinik el değiştirince doktorum ayrılmış.Ngs nedir ? Hamile kalan arkadaşınız ne donasyonu olmuştu ve nerde olmuştu
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzcanım ngs embriyo oluştuktan sonra yapılan bir çeşit kromozom tarama testi.Doktorlar PGT ve NGS testini istisnai durumlar haricinde pek önermiyorlar.embriyo çok minnacık olduğu için tahlil için embriyodan alınan parçanın ilerde bebeğin neresini etkileyeceğini bilmediklerini söylediler bana.Benim kıbrıstaki donasyonumda da belkide bu yüzden netice alamadım.Üstelik tam tedaviye başladım transfere gidecekken bahçeci devretti.Dere geçerken at değiştirdim.Şuanki başhekim ilgilendi ama ben baştan beri başka doktorla görüşmüştüm.Klinik el değiştirince doktorum ayrılmış.
Transfer sırasında herşey mükemmel.Rahim pırıl pırıl.Başhekimde dahil herkes beni kesin oldu bu iş diye yolcu etti.Üstelik ilk doğal gebeliğim trizomi 13 olmasına rağmen canıma yapışmıştı.16 saatlik sancı ile düşük yaptırdılar bana.Zor ayrıldı.Hasta bebek bile deli gibi yapışmışken sağlam bebek tutunamadı?o yüzden kafamda deli sorular.Elimde kocaman bir hayal kırıklığı kaldı.Ama hala mudum var.Tamara sende asla umudunu kaybetme.Adını hatırlayamadığım bir arkadaş daha vardı.Kusura bakmayın ne olur.Ama lütfen pes etmeyin.
EMEK OLMADAN YEMEK OLMUYOR.CEFASI ÇEKİLMEDEN SEFASI SÜRÜLMÜYOR.
BİZ İNANCI GÜÇLÜ KADINLARIZ.DİNİMİZDE BİLE TEVEKKÜL DİYE BİŞEY VAR.SEN ELİNDEN GELENİ YAP GERİSİNİ ALLAH'A BIRAK.
HEM BÖYLECE İLERDE KEŞKE DEMEYİZ.HER YOLU DENEDİK DERİZ.
VİCDAN AZABIMIZ SORU İŞARETİMİZ OLMA
bence sağlık durumlarınıza göre doktorunuzla beraber karar verin.Ben kievde bunu konuştum.Önermedi dr.elena.sırf sağlıklı mı ve cinsiyetini öğrenmek için yaptırmak istedim.ve zararından dolayı vazgeçtim.Daha doğrusu zarar verebilme ihtimalinden dolayı vazgeçtim.Her NGS embriyoyu özürlü hale getirmiyor.Yada görünen ve ciddi bir hasar vermiyorGeçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
O halde ngs yaptırmak pek mantıklı değil
Hele embriyo donasyon düşünülüyorsa
ben bu defa ikili ve gerekirse 3'lü test ile netleştirecem.Daha önceki trizomi13 bebeğimi ikili testte öğrenmiştim.Ve 3 aylık olana kadar doktorum farketmedi.Üstelik çok bilinendir özel hastanedeki doktor. Üstelik İstanbulda.Bende olaydan bihaber aptal aptal seviniyorum ve herkes habire ağzıma bişeyler tıkıştırıyor.Bebeğe yarasın diye.Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Yumurtaydı fakat eşimin sperminin morfolojisinin yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştüğünü ve çok zor seçtiklerini söylediler o halde bile 8 adet blast embriyo oluştu 3 transfer ve sonuç kimyasal olduben bu defa ikili ve gerekirse 3'lü test ile netleştirecem.Daha önceki trizomi13 bebeğimi ikili testte öğrenmiştim.Ve 3 aylık olana kadar doktorum farketmedi.Üstelik çok bilinendir özel hastanedeki doktor. Üstelik İstanbulda.Bende olaydan bihaber aptal aptal seviniyorum ve herkes habire ağzıma bişeyler tıkıştırıyor.Bebeğe yarasın diye.
Bu arada sizin embriyo donasyonumu yanlıs mı yazdınız?Emin olamadım.Yoksa yumurta donasyonu mu?
Bende kalanları dondurmuştum fakat sonuç böyle olunca soğudum o embriyolardan ve embriyo donasyon düşünüyorum 2. DenememdeYumurtaydı fakat eşimin sperminin morfolojisinin yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştüğünü ve çok zor seçtiklerini söylediler o halde bile 8 adet blast embriyo oluştu 3 transfer ve sonuç kimyasal oldu
Kimyasal gebeliği araştırdım hamilelik sayılıyormuş ama ilk haftalarda ki düşük sayılıyormuş
Ama aynı merkezde mi yapsam yoksa başka bir merkezde mi denesem karar veremiyorum rahimde sorun yok zatenB
Bende kalanları dondurmuştum fakat sonuç böyle olunca soğudum o embriyolardan ve embriyo donasyon düşünüyorum 2. Denememde
Eşinizin morfolojisi inanın kötü değil. Labı iyi ismi kullanan bir merkezde kaliteli embriyolarınız oluşur.Yumurtaydı fakat eşimin sperminin morfolojisinin yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştüğünü ve çok zor seçtiklerini söylediler o halde bile 8 adet blast embriyo oluştu 3 transfer ve sonuç kimyasal oldu
Kimyasal gebeliği araştırdım hamilelik sayılıyormuş ama ilk haftalarda ki düşük sayılıyormuş
bence de gereksiz.Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
arkadaşım da yumurta donasyonuyduonun ki tuttu benim ki tutmadı...Ngs ne demek arkadasiniz embriyo donasyon muydu
Bu gece uyuyum dinlenicem
Yarın sabah 8.00 beni kliniğe alıcaklar
Andrey aradı söyledi
Avm ye gittik kendim bir yana siparişleri alıyorum,igos,sigar
Acayip güzel parfümler var
Bir sözle geziyorum
Yarın klinikten çıkalım Dneprde gemi turu yapıcam
Stres yok,kafaya takmak yok
Sonrada Aziz Andreas kilisesine gidicem
Orayı çok söylediler bana gezilecek tarihi yeri çok orda
Insallahhh hayirli haberlerini aliriz canimmmVardım canım
Gece sabaha karşı geldik
Yarın kontrol
Bakalım doktor ne söyliycek
Bu arada 18 gün oldu estrofeme devam
Kliniğe bugün gidicez bakalım yakınmı uzakmı,ama o fark etmiyor çünkü klinik araba gönderiyor
Şimdi giyindik bekliyoruz kliniğe gidicez,orda ne baş verecek yazıcamSağol canım benim.Bir baktım 15 sayfa yazılmış 3 günde.ve açıkcası aklım birincisiTamara deydi diğeri Z Zaza74 deydi. Z Zaza74 son durum ne şimdi canım sana ne yapıyorlar klinikte her gün gidiyormusunATransfer ne zaman? Ben giderken Andre'nin kızına hediye almayı düşünüyorum.Çocukcağız çok uğraşıyor valla.Mesai saati dışı demiyor, pazar demiyor.Sonuna kadar hak ediyor.
Elektronik burayla Türkiye başa baş geliyor,almaya deymezavm nasıldı? ben parfümü free shoptan aldım.telefonlar ucuz ama burda pasaporta kaydettirmek aradaki farkı kapatıp telefonun tr den daha pahalıya gelmesine sebep oluyor.elektronik ucuzdu.robot süpürge falan.yeşillik orman gibi bir yer var merkeze yakın.bir sürü merdiven var.en az dört defa dinlenerek çıktık.kievi tepeden görüyorsun.orasıda güzeldi.
Sen en iyisi firdevsten hazır embriyo donasyonu indirimli iste,ama iyi indirimAma aynı merkezde mi yapsam yoksa başka bir merkezde mi denesem karar veremiyorum rahimde sorun yok zaten
Firdevs’te denemiştim herkes British i tavsiye etmiş son dönemde Kıbrıs’ta ki merkezlerden
Fakat çevremde ve burdan okuduklarımda Firdevs’ten de hamile kalıp doğuran var British ten olumsuz sonuç alan da
Offfff allahım yardım et
Gonalf, merional gibi iğnelere rapor çıkıyor ya sen sadece katkı payını ödüyorsun zoladex e de çıkıyor mu onu merak ettim.Anlamadım canım
Raporu ne için çıkarmak lazım