Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Şimdi giyindik bekliyoruz kliniğe gidicez,orda ne baş verecek yazıcam
Andreye bizde hediye aldık,hakikaten çok uğraşıyor.Allah ondan razı olsun,sağlık sığortasını bizim için hepimiz için uğraşıyor ve bankadan cebinden hall ediyor,bizde burda ona elden veriyoruz(kişi başı 200 griven),kızlar bu çok küçük para,ama biz çoğuz o tek kişi,o parayı ödemeye unutmayın adama.dün aradığında o parayı hatırlatım Andreye adamın parasını vermeden giden arkadaşlarımız bile var,sonra parayı hatırlatanda,klinikten olsun diyorlar
Lütfen kızlar hakka girmeyelim
Canim bu sefer bebislerini kucagina alacaksin insaallah🙏🙏🙏❤❤❤

Anlamadım neden? benim bir önceki transferim tutmuş ve 16 haftalık olmustu, merkezim çok iyi laboratuvarı çok iyi asla kotu değil. Bakın illa ki olacak diye bir şey yok önce bunu kabul edin. Nasip kısmet bu işler eğer Allah bir kul dünyaya getirecekse ne olursa olsun gelir ama gelmeyecekse dünyanın en iyi ülkesine de gitseniz olmaz. Lütfen önce bunu anlayın. O kadar emek o kadar para harcıyoruz kesin olacak diye düşünmeyin hersey nasip, ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde hiçbir sorunum yoktu ama kısmetten öteye geçemiyoruz o yüzden önce kendinize inanın sonra Allah’a emanet olun. Yolunuz açık olsun, umarım muradınıza erersiniz🙏
Tamaracim Allah tez zamanda sana guzel haberler nasip etsin.Bebislerin kucagini doldursun insaallah🙏

Şimdi giyindik bekliyoruz kliniğe gidicez,orda ne baş verecek yazıcam
Andreye bizde hediye aldık,hakikaten çok uğraşıyor.Allah ondan razı olsun,sağlık sığortasını bizim için hepimiz için uğraşıyor ve bankadan cebinden hall ediyor,bizde burda ona elden veriyoruz(kişi başı 200 griven),kızlar bu çok küçük para,ama biz çoğuz o tek kişi,o parayı ödemeye unutmayın adama.dün aradığında o parayı hatırlatım Andreye adamın parasını vermeden giden arkadaşlarımız bile var,sonra parayı hatırlatanda,klinikten olsun diyorlar
Lütfen kızlar hakka girmeyelim
Evet ya kendi cebinden veriyor.biz verirlerse acelesi yok falan dedi ben daha görüşmeye başlar başlamaz unutmadan verelim sonra koşturmacada unutup gitmesindesin İnan nerdeyse zorla aldı.çok samimi ve içten biri

Crazygirl, spermin döllemiş olması 5. Gune gidip blast olusturmasunın illaki tutunma olacak diye birsey yok.. %12 den 1’e dusmesi garip geldi ilkkez duyuyorum, bole bişi olabilir mi ???
Burada onemli olan yumurtanın enerjisi yani mitokondrisi, eger enerki yuksekse tutunmada daha kolay.. 1 sperm bile yetıyor cunku, o yuzden sperme cok takılma.. bunu olumsuz sonuclanırsa dye bahanemiz olsun demiş olabilirler mi?
embrıyo donasyon fikri guzel bu arada, daha mantıklı gibi gelıyor bazen..🙄
Aynen katılıyorum sana bahar
Tutmayanda tutmuyor,olmayanda olmuyor bu iş
Ama genelde yumurta enerjisi bu işte çok önemli

Evet ya kendi cebinden veriyor.biz verirlerse acelesi yok falan dedi ben daha görüşmeye başlar başlamaz unutmadan verelim sonra koşturmacada unutup gitmesindesin İnan nerdeyse zorla aldı.çok samimi ve içten biri
Aynen bizde hemen verdik unutmadan, benimde esimin aklina geldi hediye😀 orda baktik bisey bulamadik transfere gelirken aliriz diye düsündük bebege birsey🥰 cok tatli bebisi var masallah ❤️

kızlar yine başladık heyecanlı bir haftaya😍 Z Zaza74 cım hersey cok güzel olucak busefer,sen keyfini cıkart oraların.birde gidenlerolucaktı degilnmi bu hafta? hele bide Tamara Tamara mdan aldik mi güzel haber,vallaa diyeti birgunlugune bozup bi kadeh kaldircam🤭😄 buarada gercekten andrey e parasini vermeyen var mi yada unutan diyelim,cok sasirdim gercekten dikkatedilmesi gerekwn bir konu.ayy ben cok korkarim kul hakkından,simdiden kazıdım aklıma😄

kızlar yine başladık heyecanlı bir haftaya😍 Z Zaza74 cım hersey cok güzel olucak busefer,sen keyfini cıkart oraların.birde gidenlerolucaktı degilnmi bu hafta? hele bide Tamara Tamara mdan aldik mi güzel haber,vallaa diyeti birgunlugune bozup bi kadeh kaldircam🤭😄 buarada gercekten andrey e parasini vermeyen var mi yada unutan diyelim,cok sasirdim gercekten dikkatedilmesi gerekwn bir konu.ayy ben cok korkarim kul hakkından,simdiden kazıdım aklıma😄
Unutan oluyordur kizz oraya gidince heycandan ne yapcagini sasiriyor insan🤣 ben esimi tembihlemistim unutmadi bana kalsa unuturdum ben aradan siyrilayimda transfere gireyim derdindeydim🤣🤣🤣

Canımmmmmm ben de sizi çok seviyorum ❤️ İnsallah sana bana buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin Allah 🙏🙏 ben de seni tanımak isterdim emin ol duygularımız karşılıklı. İnsallah canım Rabbim hep birlikte anne olmayı nasip eylesin bizlere. Oradan bebeklerini al gel, gece hep aklımdaydın çok dua ediyorum sana insallah kabul olur 🙏🙏 Allah gönlündekini basıp etsin. Bu arada ortak arkadaşımızın hem kendi hem kalbi cok ama çok guzel sana çok teşekkür ederim vesile olduğun icin ❤️❤️ Senin mücadelen bana çok destek oluyor inan ki, hep seni örnek alıyorum kendime iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın iyi ki varsıniz 🙏❤️❤️
Canımsın
İnşallah bir birimize dilediğimiz dilekler tez bir zamanda gerçekleşir🤲❤️😍💋

Unutan oluyordur kizz oraya gidince heycandan ne yapcagini sasiriyor insan🤣 ben esimi tembihlemistim unutmadi bana kalsa unuturdum ben aradan siyrilayimda transfere gireyim derdindeydim🤣🤣🤣
olur tabii ya unutan da,baska bisey istense ek onu kimse unutmaz ama bizden aldilar fazladan die😂😂😂 ay boyle der bide biz unutup gelirmisiz,tövbeee😂😂😂😂

Ayyy canım benim çok duygulandırdın beni:KK200: inşallah güzel haberler alırız hep birlikte ben de Z Zaza74 zazacımı merak edip sürekli bakıyorum yeni haberler var mı diye, Rabbim yüzümüze baksın inşallah :dua::dua:

X