Sira sizlerde canim benim❤❤❤❤❤oh keyfını cıkarınnn cnm , biz gıttık o kliseye ordan asagı dogru yokuş var satıcılar var hep hedıyelik felan orayı begenmıstım yokusu ınmeye ıyıydıde cıkmaya yoruldum
Bu gemi turunu yapımca yaz canım nerde nasıl oluyor bızde yapalım
Tamaracim rabbimden umit kesilmez insallah mucize olur dua ediyorum bol bol senin icinİnşallah canım inşallah
Bebislerinle doneceksin ben yurekten inaniyorum yuzun gulecek canim arkadaşım sonra senin bulundugun ile bebek gormeye gelirim insallahİnşallah güzel arkadaşım
Insallah cnm benimde pazartesi ultrasyon icin randevu var insallah hersey yolundadirSira sizlerde canim benim❤❤❤❤❤
Aminnnn canim hersey guzel olsun insallahInsallah cnm benimde pazartesi ultrasyon icin randevu var insallah hersey yolundadir
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Zazacım, merhaba.. Kieve ilk görüşmeye gitmeden önce Andery ile yaptığımız görüşmelerde; sigorta parasını ne bizim karşılayacağımızdan ne de bu parayı kendisinin yatırdığından en ufak bir bilgimiz yoktu. Klinikte de gün boyu bir arada olmamıza rağmen sanırım o koşuşturmaca yoğunluktan yine hiç bahsetmedi. Ta ki otele döndüğümüzde(artık havalimanı için gece yola çıkacağımız son gece)başka bir konuda telefon görüşmesi yaptığımız esnada o da ben sordum genel olarak unuttuğumuz başka herhangi bir şey var mı, diye işte o zaman söyledi. Öncesinde bize söylemeyi unutmuş. Nasıl yapalım diye sorduğumda ise; kısa bir süre sonra transfer için zaten tekrar geleceksiniz o zaman ödersiniz dedi. Biz de tamam dedik.Şimdi giyindik bekliyoruz kliniğe gidicez,orda ne baş verecek yazıcam
Andreye bizde hediye aldık,hakikaten çok uğraşıyor.Allah ondan razı olsun,sağlık sığortasını bizim için hepimiz için uğraşıyor ve bankadan cebinden hall ediyor,bizde burda ona elden veriyoruz(kişi başı 200 griven),kızlar bu çok küçük para,ama biz çoğuz o tek kişi,o parayı ödemeye unutmayın adama.dün aradığında o parayı hatırlatım Andreye adamın parasını vermeden giden arkadaşlarımız bile var,sonra parayı hatırlatanda,klinikten olsun diyorlar
Lütfen kızlar hakka girmeyelim
Hiiiçç üzülme sibram,sen kul hakkına girmedin kiZazacım, merhaba.. Kieve ilk görüşmeye gitmeden önce Andery ile yaptığımız görüşmelerde; sigorta parasını ne bizim karşılayacağımızdan ne de bu parayı kendisinin yatırdığından en ufak bir bilgimiz yoktu. Klinikte de gün boyu bir arada olmamıza rağmen sanırım o koşuşturmaca yoğunluktan yine hiç bahsetmedi. Ta ki otele döndüğümüzde(artık havalimanı için gece yola çıkacağımız son gece)başka bir konuda telefon görüşmesi yaptığımız esnada o da ben sordum genel olarak unuttuğumuz başka herhangi bir şey var mı, diye işte o zaman söyledi. Öncesinde bize söylemeyi unutmuş. Nasıl yapalım diye sorduğumda ise; kısa bir süre sonra transfer için zaten tekrar geleceksiniz o zaman ödersiniz dedi. Biz de tamam dedik.
Şimdi, çok üzüldüm.
Daha önceden bilgimiz olsa; bırakın Andery gibi bir emekçiyi, klinik dahi bizden istese elbette ki öderdik. Onca parayı verip küçük bir rakama mı takılacağız. Burada bahsedildiği gibi kul hakkı vs. den önce etik dışı davranacak insanlar değiliz.
Böylesi bir itham ve yapmamız konusunda tembihlenmek durumunda kalmak açıkçası beni üzdü.
Çok sevindim, yazdıklarında ee bi deee pozitif enerjiyi de kliniğin sana enjekte ettiğini anlıyorumEveeeettt kızlaaaarrr şimdi herkez buraya
Ama nolursunuz dikatli olun bir daha bir daha aynı anlatmaları istemeyin benden
Sabah 8.10 arabamız geldi ve bizi kliniğe götürdü
Yine 6-8 tüp kan alındı benden(bayılıcaktım
Sonra sanemle buluştuk orda
Çok iyi kız,Allah onunda işlerini tast getirsin
Andrey kalmıştı aramızda
Bir bize geliyordu bir onlara
Doktoru çok bekledik,açlıktan eşim bayılacaktı
Dr Elenanın bugün baya opusu varmış
Saat 12.30 doktor beni aldı
İlk rahim kalınlığına baktı,8 mm fena değil dedi
Sonra başka odaya girdim doktorun önü küçük enjektörlerle doluydu,korkudan bayılıcaktım
Kendi kanımdan fibroblas ve hialuronik asiti karıştırıb rahmime verdi ve rahim ağzına ve boynuna enjekte etti,acımadı,ama acayip ısınma hissi vardı
İşi bitirincede fitil koydu
Sonra masasına geçti ve tedavimin devamını anlatı.bildiğiniz gibi ben kıbrısta bile gebe kalıyordum,ama ilk haftalarda bile düşüyordu
Dr Elena progesteron iğne yazdı,progesteron fitil 3 defa yazdı,progesteron hap ağızdan yazdı
Vede transfer gününden ilave progesteron depo 5 günde bir
Ben hocam çok olmadımı,düşüklerin olduğu için senin gibisine riske atamam
Hem ağızdan,hem derialtı,hem vajinadan progesteron verelim nerden emiliyorsa emilsin garanti olsun
İlave inositol,e vitamini,magnezyum saşe verdi
Magnezyumu 15 gün iç,hem beynin hem rahmin dinlensin dedi
Estrofem 4 tablet aynı devam,ilave divigel verdi göbek altı sürmek.
Çarşamba yine beni görmek istedi.o günü yine rahime embriyo glu yapıcak hazır ilaçla
Transferim cuma ilk,pazartesi ikinci olucak
Yani yazacak anlatacak çok şey varda ama yorulursunuz
İnsanlar hakikaten işlerini güzel yapıyor
Bundan sonrası artık takdir Allaha
Bukadar
Yemin ederim kadın o ki var rahmimi gençleştiriyorÇok sevindim, yazdıklarında ee bi deee pozitif enerjiyi de kliniğin sana enjekte ettiğini anlıyorum
Az kalmış bebişlere kavuşmaya, Zazacım.. Sık dişinibiraz daha gayret
Hadiii yaaaaYemin ederim kadın o ki var rahmimi gençleştiriyor
Azıtmazsam iy
Ayyyyy ne güzellll yaaaaEveeeettt kızlaaaarrr şimdi herkez buraya
Andrey kalmıştı aramızda
Sonra başka odaya girdim doktorun önü küçük enjektörlerle doluydu,korkudan bayılıcaktım
Kendi kanımdan fibroblas ve hialuronik asiti karıştırıb rahmime verdi ve rahim ağzına ve boynuna enjekte etti,acımadı,ama acayip ısınma hissi vardı
Sonra masasına geçti ve tedavimin devamını anlatı.bildiğiniz gibi ben kıbrısta bile gebe kalıyordum,ama ilk haftalarda bile düşüyordu
Dr Elena progesteron iğne yazdı,progesteron fitil 3 defa yazdı,progesteron hap ağızdan yazdı
Hem ağızdan,hem derialtı,hem vajinadan progesteron verelim nerden emiliyorsa emilsin garanti olsun
Çarşamba yine beni görmek istedi.o günü yine rahime embriyo glu yapıcak hazır ilaçla
Bukadar
çook güzel harika ne güzel herşey yoluda gidiyor. canımmm bu ilgiyle, alakayla, bu güzel yaklaşımla çok güzel olacak eminim. Allahın izniyle anne olacaksın inşallah inanıyorumEveeeettt kızlaaaarrr şimdi herkez buraya
Andrey kalmıştı aramızda
Bukadar
Dr Elena türk milletini sevdiğini söylediAyyyyy ne güzellll yaaaaokurken heycanlandimmmm hersey süper gidiyorrr .Olcakkk allahin izniylee , ne kadar ilgililer yaa valla doktorundan hemsiresinden asistaninda hepsinden allah razi olsun onlar gercekten ellerinden geleni yapiyor gerisi takdir ilahi
Allahim yolunuzu acik etsinnn Hayirlisiyla bebislerinizi alin dönün
İnşallah Tamaramçook güzel harika ne güzel herşey yoluda gidiyor. canımmm bu ilgiyle, alakayla, bu güzel yaklaşımla çok güzel olacak eminim. Allahın izniyle anne olacaksın inşallah inanıyorum
Iletisim kopuklugu olmus, olur oyle arada insaniz hepimiz ,sen canini buna sikma sibracim. Sonucta gidince tatliya baglarsiniz ne de olsaZazacım, merhaba.. Kieve ilk görüşmeye gitmeden önce Andery ile yaptığımız görüşmelerde; sigorta parasını ne bizim karşılayacağımızdan ne de bu parayı kendisinin yatırdığından en ufak bir bilgimiz yoktu. Klinikte de gün boyu bir arada olmamıza rağmen sanırım o koşuşturmaca yoğunluktan yine hiç bahsetmedi. Ta ki otele döndüğümüzde(artık havalimanı için gece yola çıkacağımız son gece)başka bir konuda telefon görüşmesi yaptığımız esnada o da ben sordum genel olarak unuttuğumuz başka herhangi bir şey var mı, diye işte o zaman söyledi. Öncesinde bize söylemeyi unutmuş. Nasıl yapalım diye sorduğumda ise; kısa bir süre sonra transfer için zaten tekrar geleceksiniz o zaman ödersiniz dedi. Biz de tamam dedik.
Şimdi, çok üzüldüm.
Daha önceden bilgimiz olsa; bırakın Andery gibi bir emekçiyi, klinik dahi bizden istese elbette ki öderdik. Onca parayı verip küçük bir rakama mı takılacağız. Burada bahsedildiği gibi kul hakkı vs. den önce etik dışı davranacak insanlar değiliz.
Böylesi bir itham ve yapmamız konusunda tembihlenmek durumunda kalmak açıkçası beni üzdü.
Bizde sevdik onu bizi anne etsinDr Elena türk milletini sevdiğini söyledi
Bizlere saygısı büyük,tedavime uyarlar ve dinlerler
İtalyanlararla çalışmayı sevmez
Dedi kodu yaptık
Dedim baş hekime söyleyin biz türkler sizde olalım