canım ngs embriyo oluştuktan sonra yapılan bir çeşit kromozom tarama testi.Doktorlar PGT ve NGS testini istisnai durumlar haricinde pek önermiyorlar.embriyo çok minnacık olduğu için tahlil için embriyodan alınan parçanın ilerde bebeğin neresini etkileyeceğini bilmediklerini söylediler bana.Benim kıbrıstaki donasyonumda da belkide bu yüzden netice alamadım.Üstelik tam tedaviye başladım transfere gidecekken bahçeci devretti.Dere geçerken at değiştirdim.Şuanki başhekim ilgilendi ama ben baştan beri başka doktorla görüşmüştüm.Klinik el değiştirince doktorum ayrılmış.
Transfer sırasında herşey mükemmel.Rahim pırıl pırıl.Başhekimde dahil herkes beni kesin oldu bu iş diye yolcu etti.Üstelik ilk doğal gebeliğim trizomi 13 olmasına rağmen canıma yapışmıştı.16 saatlik sancı ile düşük yaptırdılar bana.Zor ayrıldı.Hasta bebek bile deli gibi yapışmışken sağlam bebek tutunamadı?o yüzden kafamda deli sorular.Elimde kocaman bir hayal kırıklığı kaldı.Ama hala mudum var.
Tamara sende asla umudunu kaybetme.Adını hatırlayamadığım bir arkadaş daha vardı.Kusura bakmayın ne olur.Ama lütfen pes etmeyin.
EMEK OLMADAN YEMEK OLMUYOR.CEFASI ÇEKİLMEDEN SEFASI SÜRÜLMÜYOR.
BİZ İNANCI GÜÇLÜ KADINLARIZ.DİNİMİZDE BİLE TEVEKKÜL DİYE BİŞEY VAR.SEN ELİNDEN GELENİ YAP GERİSİNİ ALLAH'A BIRAK.
HEM BÖYLECE İLERDE KEŞKE DEMEYİZ.HER YOLU DENEDİK DERİZ.
VİCDAN AZABIMIZ SORU İŞARETİMİZ OLMA