- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 43
sperm morfolojisi çok önemli değil önemli olan spermin genetik
Yok esimin spermini trdeki doktorda cok begenmemistiDemek burdan yola çıkılmalı,bu merkezin labaratuvar dalı zayıf her halde
Ngs ne demek arkadasiniz embriyo donasyon muyduben yumurta donasyonu yaptırdım,2 adet ngs normal embriyom tutmadı,rahim vs sorunsuz,mantıklı bir cevap da alamadım.Ama aynı zamanda donasyon yaptıran başka bir arkadaş şuan ikizlere hamile,yakında doğumu olacak.Sanırım bu iş nasip işi.Orası burası farketmiyor,nasipte ne varsa o yaşanıyor.
Bir daha ki sefere yüzün gülsün inşallahçok teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmeyen başıma geldi inanamıyorum ama Allah'tan umut kesilmez, dediğin gibi dondurulmuşlarım da var bir önceki transferde de aynı şeyleri yaşamıştım nasip işte ....
canım kaçıncı denemendi bilmiyorum.Ama en azından elinde embriyo var.Bak bende oda yok.Herşeye sil baştan başlıyoruz.Sen herseyden değerlisin.Vardır bunda da bilmediğimiz bir hayır.Annem hep doğumun, nikahın dakikası saati şaşmazmış der.Bizim bebişler biraz nazlı vakit dolduruyorlar demekki.cok teşekkür ederim canım. evet kalanlar çok iyi embriyolar inşallah nasip olur
Onların yaptığı ngs’e de güvenmiyorum malesef. Ankara’da ki merkeze gönderiyorlarsa hikaye sonucu yine güvenilir bulmuyorum. İstanbul genetiks’e ve igonomiks İspanya merkezli Dubai’ye gidiyorsa embiryo gönderilen merkezin kaşeli antetli raporunu sunmayan merkezden hşzla kaçın lütfen. Gynolife biz Ankara’ya gönderiyoruz genetiks için sizden ektra ücret alız dedikleri için hızla uzaklaştım. British Kıbrıs Önder Bey’e çok güvenerek gittim. En güvenilir embriyoloji labı orada. İmsiiyi tek yapan merkez Kıbrıs’ta emin olun nilerek konuşuruyorum övmek veya tavsiye değil kesinlikleFirdevs hnm da yaptırmıştık,eşimde sperm morfolojisi hareket ve sayı problemi var ama ngs sağlıklı olunca sperm kaynaklı olmadığını düşünüyorum.sanırım genetik test için parça alınırken embriyoya zarar verildi.
eğer imkanın varsa tekrar dene o zaman yeni embriyolarla.Durumun nedir bilemiyorum.Donasyon mu kendi yumurta ve spermlermiydi? geride kaç tane var?Yine aynı olur diye soğudum o embriyolardan
benimkiler dubaiye gitti güya ama bana o zaman kağıt falan vermediler.ilk denemem olduğu içinde bilmiyordum öyle bir kağıt verip vermediklerini ve yeterince araştırmamışım demekki.Onların yaptığı ngs’e de güvenmiyorum malesef. Ankara’da ki merkeze gönderiyorlarsa hikaye sonucu yine güvenilir bulmuyorum. İstanbul genetiks’e ve igonomiks İspanya merkezli Dubai’ye gidiyorsa embiryo gönderilen merkezin kaşeli antetli raporunu sunmayan merkezden hşzla kaçın lütfen. Gynolife biz Ankara’ya gönderiyoruz genetiks için sizden ektra ücret alız dedikleri için hızla uzaklaştım. British Kıbrıs Önder Bey’e çok güvenerek gittim. En güvenilir embriyoloji labı orada. İmsiiyi tek yapan merkez Kıbrıs’ta emin olun nilerek konuşuruyorum övmek veya tavsiye değil kesinlikle
Zazam nasilsin canim dinlenebildinmi canim rabbim herseyin en guzelini versin sana bebislerinle dön insallahSağol canım
365 otelde olmadım
Ama apar komforu fena değil
Önemli olan temiz
Canim benim sende benim gibi yap eger donmuslarin icine sinmediyse benim hibi sifirdan basla ben donmuslarimi almadim yeniden sifir tedaviye basliycam insallah kafan rahat olur yinede senin tercihin canim aba kafanda sorular varsa yeni donorle basla derim ben.Ngs ne demek arkadasiniz embriyo donasyon muydu
Hayirli nöbetlerhadi allah rast getirsin.Bir kaç gündür kopmuştum.Şimdi nöbette tek tek okuyorum mesajları.
Bu gece uyuyum dinlenicemZazam nasilsin canim dinlenebildinmi canim rabbim herseyin en guzelini versin sana bebislerinle dön insallah❤❤❤❤
Canim Tamara Rabbim salı günü möcüzeni yaşatsın İnşaAllahDeğerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Süper cok sevindim canim transfer gunune kadar bol bol gez hersyin guzel gittiğine cok sevindimBu gece uyuyum dinlenicem
Yarın sabah 8.00 beni kliniğe alıcaklar
Andrey aradı söyledi
Avm ye gittik kendim bir yana siparişleri alıyorum,igos,sigar
Acayip güzel parfümler var
Bir sözle geziyorum
Yarın klinikten çıkalım Dneprde gemi turu yapıcam
Stres yok,kafaya takmak yok
Sonrada Aziz Andreas kilisesine gidicem
Orayı çok söylediler bana gezilecek tarihi yeri çok orda
Dr. Hasan Bankeroğlu iyi bir dr. Fakat herkese aynı ilaç protokolü uymuyor. Ezber bir protokol var be uygulanıyor. Kiev’deki merkezde en beğendiğim yAklaşım bu oldu. Kıbrıs’taki bir merkeze gidileceksede Sizi iyi tanıyan güncel yeni tedavilere hakim iyi bir tüp bebek dr. U sizi hazırlarsa çok daha iyi olur kanımca.Onların yaptığı ngs’e de güvenmiyorum malesef. Ankara’da ki merkeze gönderiyorlarsa hikaye sonucu yine güvenilir bulmuyorum. İstanbul genetiks’e ve igonomiks İspanya merkezli Dubai’ye gidiyorsa embiryo gönderilen merkezin kaşeli antetli raporunu sunmayan merkezden hşzla kaçın lütfen. Gynolife biz Ankara’ya gönderiyoruz genetiks için sizden ektra ücret alız dedikleri için hızla uzaklaştım. British Kıbrıs Önder Bey’e çok güvenerek gittim. En güvenilir embriyoloji labı orada. İmsiiyi tek yapan merkez Kıbrıs’ta emin olun nilerek konuşuruyorum övmek veya tavsiye değil kesinlikle
Sağol canım benim.Bir baktım 15 sayfa yazılmış 3 günde.ve açıkcası aklım birincisiHayirli nöbetler❤❤❤
Kotu sperm yumurtayi dolleyip blast embriyo olusturur mu pekidediğim o işte,sperm genetiği yani dna.sı sağlamsa
sperm dna.sı sağlamsa döller ve blastı oluşturur diye biliyorum.tabii bazı sperm morfolojilerinde yuvarlak başlı vs çok zor olduğu söyleniyor.Kotu sperm yumurtayi dolleyip blast embriyo olusturur mu peki
Aminnn amin aminnnBenim en değerli Tamaram seni çooookkk seviyoruz
Senin nakadar güzel kalpli olduğunu biliyoruz
Usanmadan bu günlerde bile soru soranlara cevap yazıyorsun
Rabbim bu sabrının mükafatını vericek
Muhakkak vericek
Seni çok tanımak isterdim
Ortak arkadaşımız senin kalbin kadar yüzününde güzel olduğunu söyledi
Allah sana senin gibi tatlı kız versin
Bende tam british te yaptırmayı düşünüyordum bu yazıdan sonra modum düştüDeğerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Ngs nedir ? Hamile kalan arkadaşınız ne donasyonu olmuştu ve nerde olmuştuben yumurta donasyonu yaptırdım,2 adet ngs normal embriyom tutmadı,rahim vs sorunsuz,mantıklı bir cevap da alamadım.Ama aynı zamanda donasyon yaptıran başka bir arkadaş şuan ikizlere hamile,yakında doğumu olacak.Sanırım bu iş nasip işi.Orası burası farketmiyor,nasipte ne varsa o yaşanıyor.