Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canim bu sefer bebislerini kucagina alacaksin insaallah❤❤❤

Tamaracim Allah tez zamanda sana guzel haberler nasip etsin.Bebislerin kucagini doldursun insaallah

Evet ya kendi cebinden veriyor.biz verirlerse acelesi yok falan dedi ben daha görüşmeye başlar başlamaz unutmadan verelim sonra koşturmacada unutup gitmesindesin İnan nerdeyse zorla aldı.çok samimi ve içten biri

Aynen katılıyorum sana bahar
Tutmayanda tutmuyor,olmayanda olmuyor bu iş
Ama genelde yumurta enerjisi bu işte çok önemli

Evet ya kendi cebinden veriyor.biz verirlerse acelesi yok falan dedi ben daha görüşmeye başlar başlamaz unutmadan verelim sonra koşturmacada unutup gitmesindesin İnan nerdeyse zorla aldı.çok samimi ve içten biri
Aynen bizde hemen verdik unutmadan, benimde esimin aklina geldi hediye orda baktik bisey bulamadik transfere gelirken aliriz diye düsündük bebege birsey cok tatli bebisi var masallah

kızlar yine başladık heyecanlı bir haftaya Z Zaza74 cım hersey cok güzel olucak busefer,sen keyfini cıkart oraların.birde gidenlerolucaktı degilnmi bu hafta? hele bide Tamara mdan aldik mi güzel haber,vallaa diyeti birgunlugune bozup bi kadeh kaldircam buarada gercekten andrey e parasini vermeyen var mi yada unutan diyelim,cok sasirdim gercekten dikkatedilmesi gerekwn bir konu.ayy ben cok korkarim kul hakkından,simdiden kazıdım aklıma

Unutan oluyordur kizz oraya gidince heycandan ne yapcagini sasiriyor insan ben esimi tembihlemistim unutmadi bana kalsa unuturdum ben aradan siyrilayimda transfere gireyim derdindeydim

Canımsın
İnşallah bir birimize dilediğimiz dilekler tez bir zamanda gerçekleşir

Unutan oluyordur kizz oraya gidince heycandan ne yapcagini sasiriyor insan ben esimi tembihlemistim unutmadi bana kalsa unuturdum ben aradan siyrilayimda transfere gireyim derdindeydim
olur tabii ya unutan da,baska bisey istense ek onu kimse unutmaz ama bizden aldilar fazladan die ay boyle der bide biz unutup gelirmisiz,tövbeee

Ayyy canım benim çok duygulandırdın beni inşallah güzel haberler alırız hep birlikte ben de Z Zaza74 zazacımı merak edip sürekli bakıyorum yeni haberler var mı diye, Rabbim yüzümüze baksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…