Canim bu sefer bebislerini kucagina alacaksin insaallahŞimdi giyindik bekliyoruz kliniğe gidicez,orda ne baş verecek yazıcam
Andreye bizde hediye aldık,hakikaten çok uğraşıyor.Allah ondan razı olsun,sağlık sığortasını bizim için hepimiz için uğraşıyor ve bankadan cebinden hall ediyor,bizde burda ona elden veriyoruz(kişi başı 200 griven),kızlar bu çok küçük para,ama biz çoğuz o tek kişi,o parayı ödemeye unutmayın adama.dün aradığında o parayı hatırlatım Andreye adamın parasını vermeden giden arkadaşlarımız bile var,sonra parayı hatırlatanda,klinikten olsun diyorlar
Lütfen kızlar hakka girmeyelim
Tamaracim Allah tez zamanda sana guzel haberler nasip etsin.Bebislerin kucagini doldursun insaallahAnlamadım neden? benim bir önceki transferim tutmuş ve 16 haftalık olmustu, merkezim çok iyi laboratuvarı çok iyi asla kotu değil. Bakın illa ki olacak diye bir şey yok önce bunu kabul edin. Nasip kısmet bu işler eğer Allah bir kul dünyaya getirecekse ne olursa olsun gelir ama gelmeyecekse dünyanın en iyi ülkesine de gitseniz olmaz. Lütfen önce bunu anlayın. O kadar emek o kadar para harcıyoruz kesin olacak diye düşünmeyin hersey nasip, ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde hiçbir sorunum yoktu ama kısmetten öteye geçemiyoruz o yüzden önce kendinize inanın sonra Allah’a emanet olun. Yolunuz açık olsun, umarım muradınıza erersiniz
Aminnnn insallah canımTamaracim Allah tez zamanda sana guzel haberler nasip etsin.Bebislerin kucagini doldursun insaallah
hayırlısı tamaracım inşallah yarın güzel bir sonuç alırsınYarın tam sonucu alacağım canım, ayrıca bu isler nasip hersey mükemmel olur ama tutmayabilir
İnsallah canım insallahhayırlısı tamaracım inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın
Evet ya kendi cebinden veriyor.biz verirlerse acelesi yok falan dedi ben daha görüşmeye başlar başlamaz unutmadan verelim sonra koşturmacada unutup gitmesindesin İnan nerdeyse zorla aldı.çok samimi ve içten biriŞimdi giyindik bekliyoruz kliniğe gidicez,orda ne baş verecek yazıcam
Andreye bizde hediye aldık,hakikaten çok uğraşıyor.Allah ondan razı olsun,sağlık sığortasını bizim için hepimiz için uğraşıyor ve bankadan cebinden hall ediyor,bizde burda ona elden veriyoruz(kişi başı 200 griven),kızlar bu çok küçük para,ama biz çoğuz o tek kişi,o parayı ödemeye unutmayın adama.dün aradığında o parayı hatırlatım Andreye adamın parasını vermeden giden arkadaşlarımız bile var,sonra parayı hatırlatanda,klinikten olsun diyorlar
Lütfen kızlar hakka girmeyelim
Aynen katılıyorum sana baharCrazygirl, spermin döllemiş olması 5. Gune gidip blast olusturmasunın illaki tutunma olacak diye birsey yok.. %12 den 1’e dusmesi garip geldi ilkkez duyuyorum, bole bişi olabilir mi ???
Burada onemli olan yumurtanın enerjisi yani mitokondrisi, eger enerki yuksekse tutunmada daha kolay.. 1 sperm bile yetıyor cunku, o yuzden sperme cok takılma.. bunu olumsuz sonuclanırsa dye bahanemiz olsun demiş olabilirler mi?
embrıyo donasyon fikri guzel bu arada, daha mantıklı gibi gelıyor bazen..
Canım kardeşim inşallahAllah işini gücünü rast getirsinEvlatlarınla birlikte dön insallah
İnşallah güzel arkadaşımCanım inşallah kucağına alırsın bebişlerini. Mücadelen güzel bitsin bu sefer. Güzel haberlerini bekliyoruz
Zazacım kaç tane transfer edecekler ? 3 bence güzel bir rakamİnşallah güzel arkadaşım
Aynen bizde hemen verdik unutmadan, benimde esimin aklina geldi hediyeEvet ya kendi cebinden veriyor.biz verirlerse acelesi yok falan dedi ben daha görüşmeye başlar başlamaz unutmadan verelim sonra koşturmacada unutup gitmesindesin İnan nerdeyse zorla aldı.çok samimi ve içten biri
zazacim rabbim yolunu açık etsin bebişlerinle sağlıkla ülkemize dönün rabbim hepinizin hepimizin yüzüne baksınCanım kardeşim inşallah
Unutan oluyordur kizz oraya gidince heycandan ne yapcagini sasiriyor insankızlar yine başladık heyecanlı bir haftayaZ Zaza74 cım hersey cok güzel olucak busefer,sen keyfini cıkart oraların.birde gidenlerolucaktı degilnmi bu hafta? hele bide Tamara mdan aldik mi güzel haber,vallaa diyeti birgunlugune bozup bi kadeh kaldircam buarada gercekten andrey e parasini vermeyen var mi yada unutan diyelim,cok sasirdim gercekten dikkatedilmesi gerekwn bir konu.ayy ben cok korkarim kul hakkından,simdiden kazıdım aklıma
CanımsınCanımmmmmm ben de sizi çok seviyorumİnsallah sana bana buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin Allah ben de seni tanımak isterdim emin ol duygularımız karşılıklı. İnsallah canım Rabbim hep birlikte anne olmayı nasip eylesin bizlere. Oradan bebeklerini al gel, gece hep aklımdaydın çok dua ediyorum sana insallah kabul olur Allah gönlündekini basıp etsin. Bu arada ortak arkadaşımızın hem kendi hem kalbi cok ama çok guzel sana çok teşekkür ederim vesile olduğun icin Senin mücadelen bana çok destek oluyor inan ki, hep seni örnek alıyorum kendime iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın iyi ki varsıniz
İnşallah yarına yüzümüzü güldüren güzel bi sonuç alırsın tamaraYarın tam sonucu alacağım canım, ayrıca bu isler nasip hersey mükemmel olur ama tutmayabilir
olur tabii ya unutan da,baska bisey istense ek onu kimse unutmaz ama bizden aldilar fazladan dieUnutan oluyordur kizz oraya gidince heycandan ne yapcagini sasiriyor insanben esimi tembihlemistim unutmadi bana kalsa unuturdum ben aradan siyrilayimda transfere gireyim derdindeydim
Sende tembihleolur tabii ya unutan da,baska bisey istense ek onu kimse unutmaz ama bizden aldilar fazladan dieay boyle der bide biz unutup gelirmisiz,tövbeee
Ayyy canım benim çok duygulandırdın benikızlar yine başladık heyecanlı bir haftayaZ Zaza74 cım hersey cok güzel olucak busefer,sen keyfini cıkart oraların.birde gidenlerolucaktı degilnmi bu hafta? hele bide Tamara mdan aldik mi güzel haber,vallaa diyeti birgunlugune bozup bi kadeh kaldircam buarada gercekten andrey e parasini vermeyen var mi yada unutan diyelim,cok sasirdim gercekten dikkatedilmesi gerekwn bir konu.ayy ben cok korkarim kul hakkından,simdiden kazıdım aklıma
İnşallah canım inşallahİnşallah yarına yüzümüzü güldüren güzel bi sonuç alırsın tamara