Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zazaa mesajını yeni görüyorum 🤦🏻‍♀️ Geride kalmış atlamışım.. Henüz almadım zoladexi. Opu sonrası ilk adetimde türkiyedeki doktoruma gideceğim o yapacak iğneyi. Muhtemelen giderken alırım. Neden sordun?
Belki yalnış hatırlıyorum uzun zamandır yoktu

Sevgili arkdaşlar merhaba bu yaz sperm donasyonu düşünüyoruz kur durumuda malum o yüzden önerebileceğiniz memnun kaldığınız merkezleri fiyatları ile birlikte özelden yazabilir misiniz şimdiden çok teşekkürler.
canım kievde fiyat sabit.Herşey açık ve net.Ekstra hiç bir ücret yok.Kıbrısta da yaptırdım.Kıbrıstanda memnun kalanlar tabiki oluyor ama bana sorarsan keşke daha önce Kiev e gelseymişim diyorum

Yazıyorum tıklayınca virüslü sayfa çıkıyor
Onların öyle güvenliğe yönlendiyor. Isterseniz damla hanımın numarasını atayim size, gynolifela ben hiç görüsmedim ikisiyle de görüşüp kararınızı öyle verin. Yumurta donasyonuysa andreyle de görüşün derim kievden

Merhaba ben araniza yeni katıldım.Sizin yorumlarınızı günlerce okuyup araştırdıktan sonra Kıbrıs'taki bir merkezde donasyon yaptırmaya karar verdim.Tüm maddi imkanlarımızı zorlayarak yumurta donasyonu yaptırdım.Dün 8.gündü.Dayanamayip Betahcg testi yaptırdım.Sonuç 1.03 çıktı.Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Merkez erken tahlil yaptırdığımı söyledi. Ancak bu platformdaki mesajları okuyunca 8.gunde de yüksek değerler çıktığını okudum.Şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.Böyle maliyetli bir işlemi tekrar yaptırmak neredeyse imkansız. Salı günü tekrar yaptıracağım.Ama pek umudum yok.Sadece göğüslerimde hassasiyet, ağrı ve şişlik var.Bunu ilaçlara mı bağlamak gerekiyor .O kadar moralim bozuk ki.Beni en iyi sizler anlarsınız. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.😪😪
canım moralinin bozuk olması çok normal.Ben erken yaptığını düşünmüyorum.Malesef bizlerde bu durumu tecrübe ettik.İnsan yıkılıyor sanki dünya üzerinde kalıyor.Ama sakın pes etme.Bak zaza74 çok uğraştı.Diğer arkadaşlar desen ona keza.Ben dört senedir yırtınıyorum.Asla pes etme sakın.

Birde ngc yaptırdınız yazmışınız
Nerde yapıldı ngc
Donasyonu nerde denediniz
Firdevs hnm da yaptırmıştık,eşimde sperm morfolojisi hareket ve sayı problemi var ama ngs sağlıklı olunca sperm kaynaklı olmadığını düşünüyorum.sanırım genetik test için parça alınırken embriyoya zarar verildi.

Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü
sperm morfolojisi çok önemli değil önemli olan spermin genetik yapısı diye biliyorum.Kaan Aydos hocayla görüşmüştük biz,onun açıllamasını paylaşıyorum sizinle.

Firdevs hnm da yaptırmıştık,eşimde sperm morfolojisi hareket ve sayı problemi var ama ngs sağlıklı olunca sperm kaynaklı olmadığını düşünüyorum.sanırım genetik test için parça alınırken embriyoya zarar verildi.
Demek burdan yola çıkılmalı,bu merkezin labaratuvar dalı zayıf her halde

X