Bence otelPeki o zaman can alici soruna geliyorum apart mi otel mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence otelPeki o zaman can alici soruna geliyorum apart mi otel mi?
Belki yalnış hatırlıyorum uzun zamandır yoktuZazaa mesajını yeni görüyorum Geride kalmış atlamışım.. Henüz almadım zoladexi. Opu sonrası ilk adetimde türkiyedeki doktoruma gideceğim o yapacak iğneyi. Muhtemelen giderken alırım. Neden sordun?
British kolon farklı yerBritish dediğiniz yer kolan mı
İnternette yazıyorum çıkmıyor tam ismi nedir british in ve hangi doktor var orda iyi olanBritish kolon farklı yer
British eski bahçeci bizim kast ettiğimiz yer
Britishin baş hekimi Hasan Bankeroğluİnternette yazıyorum çıkmıyor tam ismi nedir british in ve hangi doktor var orda iyi olan
Ayrıca googla British tüp bebek merkezi yazıyorsun direk çıkıyorİnternette yazıyorum çıkmıyor tam ismi nedir british in ve hangi doktor var orda iyi olan
Yazıyorum tıklayınca virüslü sayfa çıkıyorAyrıca googla British tüp bebek merkezi yazıyorsun direk çıkıyor
canım kievde fiyat sabit.Herşey açık ve net.Ekstra hiç bir ücret yok.Kıbrısta da yaptırdım.Kıbrıstanda memnun kalanlar tabiki oluyor ama bana sorarsan keşke daha önce Kiev e gelseymişim diyorumSevgili arkdaşlar merhaba bu yaz sperm donasyonu düşünüyoruz kur durumuda malum o yüzden önerebileceğiniz memnun kaldığınız merkezleri fiyatları ile birlikte özelden yazabilir misiniz şimdiden çok teşekkürler.
Zaza bol şanslar inşallah. 365 ile apart dediğin yer aynı yerde mi oda konforu olarak hangisi daha iyi acabaCaaaaan
Öğlen çorba(karnıbahar,tavuk)
Salata(peynir,zeytin,domates,biber çeşitleri)
Makarna ve balık köftesi
Onların öyle güvenliğe yönlendiyor. Isterseniz damla hanımın numarasını atayim size, gynolifela ben hiç görüsmedim ikisiyle de görüşüp kararınızı öyle verin. Yumurta donasyonuysa andreyle de görüşün derim kievdenYazıyorum tıklayınca virüslü sayfa çıkıyor
Sağol canımZaza bol şanslar inşallah. 365 ile apart dediğin yer aynı yerde mi oda konforu olarak hangisi daha iyi acaba
canım moralinin bozuk olması çok normal.Ben erken yaptığını düşünmüyorum.Malesef bizlerde bu durumu tecrübe ettik.İnsan yıkılıyor sanki dünya üzerinde kalıyor.Ama sakın pes etme.Bak zaza74 çok uğraştı.Diğer arkadaşlar desen ona keza.Ben dört senedir yırtınıyorum.Asla pes etme sakın.Merhaba ben araniza yeni katıldım.Sizin yorumlarınızı günlerce okuyup araştırdıktan sonra Kıbrıs'taki bir merkezde donasyon yaptırmaya karar verdim.Tüm maddi imkanlarımızı zorlayarak yumurta donasyonu yaptırdım.Dün 8.gündü.Dayanamayip Betahcg testi yaptırdım.Sonuç 1.03 çıktı.Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Merkez erken tahlil yaptırdığımı söyledi. Ancak bu platformdaki mesajları okuyunca 8.gunde de yüksek değerler çıktığını okudum.Şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.Böyle maliyetli bir işlemi tekrar yaptırmak neredeyse imkansız. Salı günü tekrar yaptıracağım.Ama pek umudum yok.Sadece göğüslerimde hassasiyet, ağrı ve şişlik var.Bunu ilaçlara mı bağlamak gerekiyor .O kadar moralim bozuk ki.Beni en iyi sizler anlarsınız. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
hadi allah rast getirsin.Bir kaç gündür kopmuştum.Şimdi nöbette tek tek okuyorum mesajları.Sağol canım
365 otelde olmadım
Ama apar komforu fena değil
Önemli olan temiz
Firdevs hnm da yaptırmıştık,eşimde sperm morfolojisi hareket ve sayı problemi var ama ngs sağlıklı olunca sperm kaynaklı olmadığını düşünüyorum.sanırım genetik test için parça alınırken embriyoya zarar verildi.Birde ngc yaptırdınız yazmışınız
Nerde yapıldı ngc
Donasyonu nerde denediniz
sperm morfolojisi çok önemli değil önemli olan spermin genetik yapısı diye biliyorum.Kaan Aydos hocayla görüşmüştük biz,onun açıllamasını paylaşıyorum sizinle.Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü
Kotu sperm yumurtayi dolleyip blast embriyo olusturur mu pekisperm morfolojisi çok önemli değil önemli olan spermin genetik yapısı diye biliyorum.Kaan Aydos hocayla görüşmüştük biz,onun açıllamasını paylaşıyorum sizinle.
Demek burdan yola çıkılmalı,bu merkezin labaratuvar dalı zayıf her haldeFirdevs hnm da yaptırmıştık,eşimde sperm morfolojisi hareket ve sayı problemi var ama ngs sağlıklı olunca sperm kaynaklı olmadığını düşünüyorum.sanırım genetik test için parça alınırken embriyoya zarar verildi.
Bence sizin eşinizde sorun yokKotu sperm yumurtayi dolleyip blast embriyo olusturur mu peki