CansinVallah kahvaltıya insik bir çeşit peynir vardı ama çeşit çeşit krep içi meyveli,tavuklu
Sebze,yeşillik,ve diyet haşlanmış brokoli havuç,tavuk göğüsü
Bal,tereyağı,reçeller
Yani peynir çeşidi sevenlere söyleyim,peynir ve zeytin çeşitleri yok burda
Farklı ülke,farklı kültür
Desem kötü ayıp olur
Yani türk mutfağı aramayın burda
Türk mutfağı isteyen dışardan yiyecek
Ama çok yorgunum
Uyuyamadım geceni,inşallah bu gece uyurum
Şimdi öğlen yemeğine gidicez
Onuda anlatırım
Kızlar aparta size özel mutfak var,marketten istediklerinizi alıp yapa bilirsiniz,tabii benim gibi üşengeçlere ne verseler kabulumdur
Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün müCanım firdevsten önce başka yerde eşinin morfolojısı 12 yazmıştın
Eşine haksızlık olmasın diye başka yerde eşinin sperm kalitesine yeniden baktır derim
Eğer her şey yolundaysa araştır daha kaliteli merkezde yumurta donasyonu dene
Evet biontech ilk geldiği zaman eşimin işinden dolayı kendi isteğimizle olduk.nisan sonu 2 doz olduk diye hatırlıyorum. Mayıs sonunda ise transferim olduBiontech olmustun diye hatirliyorum o zaman 3 hafta iki doz arasi ise o zaman eski yqptirablardansin.su anda iki doz arasi 6 hafta veriyor.
2 dozu ne zaman olmustun,? Ve ikinci dozu yaptiktan kac ay sonra transfer olmus oldun.
Zaza bu sefer nerde kaliyorsunVallah kahvaltıya insik bir çeşit peynir vardı ama çeşit çeşit krep içi meyveli,tavuklu
Sebze,yeşillik,ve diyet haşlanmış brokoli havuç,tavuk göğüsü
Bal,tereyağı,reçeller
Yani peynir çeşidi sevenlere söyleyim,peynir ve zeytin çeşitleri yok burda
Farklı ülke,farklı kültür
Desem kötü ayıp olur
Yani türk mutfağı aramayın burda
Türk mutfağı isteyen dışardan yiyecek
Ama çok yorgunum
Uyuyamadım geceni,inşallah bu gece uyurum
Şimdi öğlen yemeğine gidicez
Onuda anlatırım
Kızlar aparta size özel mutfak var,marketten istediklerinizi alıp yapa bilirsiniz,tabii benim gibi üşengeçlere ne verseler kabulumdur
CaaaaanCansin
Britishten memnun kaldınız mı hangi doktorDeğerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Ozaman embriyoların kalitesini öğren(grade)Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü
canim morfoloji değisen bir durum degil,yani şunu ictim iyi geldi arti eksildi durumu degil.tc de ki %12 morfoloji gercegi yansittigini sanmiyorum.ztn iyi olarak kabul goren oran %4.devlet has fln mi yaptirdiniz.en iyi sonuclari iyi tüp bebek veya lab merkezlerinde yaptirin.Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü
Apart seçtimZaza bu sefer nerde kaliyorsun
cok tatlisin yaaa,menuyu bile yolluoo dakkasindaCaaaaan
Öğlen çorba(karnıbahar,tavuk)
Salata(peynir,zeytin,domates,biber çeşitleri)
Makarna ve balık köftesi
cok tatlisin yaaa,menuyu bile yolluoo dakkasinda
Kızlar burda diyet yapanların keyfidicok tatlisin yaaa,menuyu bile yolluoo dakkasinda
Fotorafını çekicektim eşim kızdı gönderemedim
hayallerimle oynama zazaaKızlar burda diyet yapanların keyfidi
Her şey yağsız,haşlanmış
Benim gibi yemek gurmanları aç kalır ona göre
Zazaa mesajını yeni görüyorumCanım sen zoladexi türkiyedenmi aldın?
Canım bu son donemde Kıbrısta en cok Gynolife ve Britishden hamilelik ve dogum haberlerini aldık... Ayrıca karantina yuzunden Kiev’i secen ve mutlu olan arkadaslar oldu.. HIT ve Firdevs pek onerilmedi gibi sanki, yanlışmıyım??? Gynolife’ın ne kadar ilgili oldugunu ben bizzat yasadım, diğerlerinde de arkadasların olumlu yorumlatı var..Evet forumda yeniyim ancak okuyorum uzun zamandır firdevs hanım ve ekibinin en ilgili ekip olduğunu görüp karar vermiştim
HİT in hemşiresi gülşen hanım ile de görüştüm iyi biri fakat ben sorarsam cevap veriyor çok donanımlı ve ilgili gelmemişti
Bu çok açıklayıcı cevabın için çook teşekkür ederim. Kişilerin yorumlarını ayrı ayrı görebildiğimizi bilmiyordum. İnşallah herşey gönlünce olur ve emeklerinin karşılığını alırsın dualarım seninleCanım nisan ayında ilk ziyaretim oldu ve her şeyi etraflı fotoraflarla paylaştım
İsmimin üstüne tıkla ve eski tarih mesajları oku
Benden sonra baya arkadaşlarım geldi