Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Cansin

Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü

Biontech olmustun diye hatirliyorum o zaman 3 hafta iki doz arasi ise o zaman eski yqptirablardansin.su anda iki doz arasi 6 hafta veriyor.
2 dozu ne zaman olmustun,? Ve ikinci dozu yaptiktan kac ay sonra transfer olmus oldun.
Evet biontech ilk geldiği zaman eşimin işinden dolayı kendi isteğimizle olduk.nisan sonu 2 doz olduk diye hatırlıyorum. Mayıs sonunda ise transferim oldu

Zaza bu sefer nerde kaliyorsun

Ozaman embriyoların kalitesini öğren(grade)
Yazılı evrak olarak iste
Aslında embriyolojı dal sana kağat imzalatınca dondurulmuş embriyoların gradelerini açık yazmalı,mesela 4ab,3bb v.s.

canim morfoloji değisen bir durum degil,yani şunu ictim iyi geldi arti eksildi durumu degil.tc de ki %12 morfoloji gercegi yansittigini sanmiyorum.ztn iyi olarak kabul goren oran %4.devlet has fln mi yaptirdiniz.en iyi sonuclari iyi tüp bebek veya lab merkezlerinde yaptirin.
birde blast olayina takilma,istersr 10 tane olsun kalitesi önemli..bilen arkadaslarim bilir,benim tup bebekle olmayisi kaliteli embrio bulamayisimiz yoksa benim de blast oluo.
dün de yazdi arkadaslarim ; merkezinden israrla dondurulmus ebmriyolrin harf rakam skorlamasini iste! cunku anladigim kdr merkezin cokta guvenilir biryer degil gibi bu konuda.zaten bir donorden 8 tane aa kalite blast cikmasi mumkun degil!
duruma gorede arastir,burdakileri vs oku ve ondan sonra karar verin tekrar.ya donmuslarla devam edersin yada yeni biryerde denersiniz.birsuru para emekharciyoruz,yazik.iyi arastirin derim.

Canım bu son donemde Kıbrısta en cok Gynolife ve Britishden hamilelik ve dogum haberlerini aldık... Ayrıca karantina yuzunden Kiev’i secen ve mutlu olan arkadaslar oldu.. HIT ve Firdevs pek onerilmedi gibi sanki, yanlışmıyım??? Gynolife’ın ne kadar ilgili oldugunu ben bizzat yasadım, diğerlerinde de arkadasların olumlu yorumlatı var..

Canım nisan ayında ilk ziyaretim oldu ve her şeyi etraflı fotoraflarla paylaştım
İsmimin üstüne tıkla ve eski tarih mesajları oku
Benden sonra baya arkadaşlarım geldi
Bu çok açıklayıcı cevabın için çook teşekkür ederim. Kişilerin yorumlarını ayrı ayrı görebildiğimizi bilmiyordum. İnşallah herşey gönlünce olur ve emeklerinin karşılığını alırsın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…