• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insallahhhhhhhhh🐣🐣🐣❤️
bu arada ben donörümü daha dün sectim🤣 gönderdim andreye, bakalim uygunlarmi bana🥳 bi tane renkli göz sectim o uygun cikarsa sasirmam🤣🤣
Bana boyle bir seçenek sunulsa hiç bana benzeyeni secmem galiba, gider en güzel kadını seçerim. Cunku ben kendimi de güzel sanıyorum aslında sonra aynaya bakıyorum veya bi fotografımı görüyorum ŞOK VE GÖZYAŞİ

Caan hiç üzülme
Hiç değilse bunada çare var,yumurta donasyonuyla ikiz annesi ol ve doya doya bu genç yaşında onları büğüt🤲
Amin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm

Amin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm
Erken menopozda spontan kanama ve hatta gebelik bile cok nadir de olsa mümkün. Bi kere olan bi daha olabilir, adet olabilmek icin dogum kontrol hapı degil de adetleri duzenleyen ama koruyucu etkisi olmayan ilaclar daha mantikli. Cyclo progynova gibi. Doktorunla bu konuyu gorus istersen canım.

Kuzum aslında çok gençsin biraz bekle derim
Allahtan umut kesilmez
Allah Ol derse yoktan yumurta çıkar ve bebeğin olar
İnşallah dediğim gibi olsun🤲

Ben de hemen gozlemlerimi paylasayim
Sizlerle, henuz yeni geldik ama. Oncelikle
Hemen bizi alansan biri karsiladi biz 3 cift olarak buyuk bir arabayla alindik. Italyan ve Bulgar bir cift. Otel bekledigimiz ve sizlerin de belirttigi gibi. Guzel ve temiz her yerde dezenfektan da var dikkat de ediliyor. Otel italyan dolu resmen organize olup gelmisler ve hepsi arkadas:) galiba onlarin da bir klubu var☺️ Yemekler de guzel, biz begendik. Simdilik gorebildiklerim
Bu kadar😊

Hemen bizi alansan biri karsiladi biz 3 cift olarak buyuk bir arabayla alindik. Italyan ve Bulgar bir cift. Otel bekledigimiz ve sizlerin de belirttigi gibi. Guzel ve temiz her yerde dezenfektan da var dikkat de ediliyor. Otel italyan dolu resmen organize olup gelmisler ve hepsi arkadas:) galiba onlarin da bir klubu var☺️ Yemekler de guzel, biz begendik. Simdilik gorebildiklerim
Bu kadar😊
😍😍 italyan cok var evet nerdesin 365 demi baska yerdemi

Bu kadar😊
Bizdemi gruplaşıp gitseydik🤣🤣🤣
Yarın kiliğyemi?
Bize haber ver💋❤️

Back