- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
belki ben yetisirim ön görüsme icin geldigimiz deben sizlere yetisemiyom yaayin 21 ne ultrasyon icin randevu aldim bakalim ne dicek doktor belki benimle ayni zamana denk gelenlerde olur burdan ♀
Insallahh cnmbelki ben yetisirim ön görüsme icin geldigimiz de
Evet gercekten sarilip opecek kadar taniyorlar birbirlerini, biz de bulusucaz benceBizdemi gruplaşıp gitseydik
Yarın kiliğyemi?
Bize haber ver
Bizde yarın biniyoruz kısmetse perşembe günü görüşürüz
Bekliyorum insallah 365 tesinizdirBizde yarın biniyoruz kısmetse perşembe günü görüşürüz
Amin inşallah nolur dualarınızda bana da yer verinKuzum aslında çok gençsin biraz bekle derim
Allahtan umut kesilmez
Allah Ol derse yoktan yumurta çıkar ve bebeğin olar
İnşallah dediğim gibi olsun
yaw bu donor uygunlygu neye gore oluyor,istediklerimizi seciyoruz ama neye gore bize uygun olup olmadigini belirluyorlar kiinsallahhhhhhhhh
bu arada ben donörümü daha dün sectimgönderdim andreye, bakalim uygunlarmi bana bi tane renkli göz sectim o uygun cikarsa sasirmam
Kullandim onu bi kere etkisi de oldu sadece yıllardır doktorların hiç yumurtan yok dediği halde geçen ay adet olmam çok kafam karışık neden ben diyemiyorum isyan etmek de istemiyorum ama anne olmak benim tek hayalimErken menopozda spontan kanama ve hatta gebelik bile cok nadir de olsa mümkün. Bi kere olan bi daha olabilir, adet olabilmek icin dogum kontrol hapı degil de adetleri duzenleyen ama koruyucu etkisi olmayan ilaclar daha mantikli. Cyclo progynova gibi. Doktorunla bu konuyu gorus istersen canım.
Çok isterim valla ne güzel olurduBekliyorum insallah 365 tesinizdir
sectigin donör belki tedavide olabilir, ve o zaman sectigin iptal oluyor, kan grublari felan bakiliyor uygunluguyaw bu donor uygunlygu neye gore oluyor,istediklerimizi seciyoruz ama neye gore bize uygun olup olmadigini belirluyorlar kiyani benzerlik sarti(goz rengi sac rengi boy vs ayni olmk zorunda gibi) mi var
Istedigini secebiliyosun cnm , ben renkli gözlü degilim ama bi tane sectimyaw bu donor uygunlygu neye gore oluyor,istediklerimizi seciyoruz ama neye gore bize uygun olup olmadigini belirluyorlar kiyani benzerlik sarti(goz rengi sac rengi boy vs ayni olmk zorunda gibi) mi var
he ben bastan onlari zaten eleyip,kalan kac kisi varsa onlardan da begendiklerini seciosun saniodumsectigin donör belki tedavide olabilir, ve o zaman sectigin iptal oluyor, kan grublari felan bakiliyor uygunlugu
Ben sana demiştim canım hatırlarsan sen artık Biotexcom un türkiye temsilcisisinAyyy kızlar çok mutlu oluyorum
Beni göklere çıkardınız dualarınızla
Allah hepimizden razı olsun ve hayırlı evlatların annesi etsin
Insan zorlaniyor ben 1 haftada sectimhe ben bastan onlari zaten eleyip,kalan kac kisi varsa onlardan da begendiklerini seciosun saniodum
Bakmışsın senin için en uygunu o nazarlık olurmuşInsan zorlaniyor ben 1 haftada sectimokadar cok varki eledim eledim sonra karar verdim . Aralarina mavi gözde bitane skstirdim nazarlik olarak
Oyyy olsun yeterkiiBakmışsın senin için en uygunu o nazarlık olurmuşhayırlısı olsunda maviş maviş olsun gözleri
hay hayyy! hemen davet ediyoruz, buyrun gelinBak partilere bayilirim bende kibristan kieve geciyorum partiye davet edin benide benide
Öncelikle, dert etme kardeşim çaresiz bir problemin yok senin.. Herşey bunun gibi olsun, gerisi kaç yazar?? unutma sen daha çok gençsin, umutsuzluğa sakın kapılma.Amin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?