Taamammm, ayarlamaya çalışayımBiraz erken gel gezelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taamammm, ayarlamaya çalışayımBiraz erken gel gezelim
Ben gitmedim ama internette cipli kimlik yeter diyor.Oylemi benim pasaportum yok basvuracaktm bende kimlik yeterli yani süpermişallah razi olsun cok sevindim
❤❤❤❤❤❤❤❤❤aminnn aminnn hep birlikte inşallah
Bende yeni kimlik alicam ehliyet olarakta geciyormus sanirsam benim eski kimlik den vazgecemiyorum birturlu emektar kimligim denBen gitmedim ama internette cipli kimlik yeter diyor.
Bizde gelelimmi kabul edermisiniz gezmelere bayilirim yillarim dunyayi gezerek gecti beni rehberiniz yaparsinizBiraz erken gel gezelim
Bak partilere bayilirim bende kibristan kieve geciyorum partiye davet edin benide benideçok çok isterim vallaaa ✌veeee kievdeki otelde parti yaparız bakarsın
Burcun ne cok merak ettim. Arkadasim benim hicbir seyden vazgecemez boyle boğa burcu o.Bende yeni kimlik alicam ehliyet olarakta geciyormus sanirsam benim eski kimlik den vazgecemiyorum birturlu emektar kimligim den
Çipli kimlikle ukraynaya giriş yapılırBen gitmedim ama internette cipli kimlik yeter diyor.
Seve seve kuzumBizde gelelimmi kabul edermisiniz gezmelere bayilirim yillarim dunyayi gezerek gecti beni rehberiniz yaparsiniz
Ayyy kızlar çok mutlu oluyorumKizlar beni hatirlayanlar vardır belki aranızda 1 aylik evliyken kansere yakalanm dolayisi ile erken menapoza girmiştim 8 yildir da herhngi tedavi olmadık prp yaptiracaktk ondan da vazgeçtik sagolsun burdaki arkadaşlarin detayli bilgilerini okuyarak kieve karar verdik görüşme halindeyiz muhtemelen temmuzda ordayiz bu aya yetişmez diye dusunyrz nasip bakalim zazacim allah sendende senin gibi bizlere detaylı bilgi verenlerden de razı olsun guzel haberler alacağız ins hep beraber bu yıl guzel bereketli olacak
Canm senin bizde emeğin buyuk rabbim tez zamanda seni de mutlu etsin emeklerini boşa çıkarmasın senin icin hayırlı olan nasip olsun insAyyy kızlar çok mutlu oluyorum
Beni göklere çıkardınız dualarınızla
Allah hepimizden razı olsun ve hayırlı evlatların annesi etsin
Sadece ucağa ve pcr testine para veriyorsu ve kieve gidiyorsunHenuz andrey donus yapmadı yogun baya belli yani kieve giderken pasaport cikarmadiniz öyle mi birde hastanenin belirledigi ucret dışında uçak ve pcr testine para veriryz sadece dimi peki ilaçlar cok pahalı mi bi arkadasim tüp bebek yaptiriyr 4000 ilaca vermis bizde de öyle oluyormu
19 yaş tam çiçeği burnunda
Şimdi
Sebebi bulunamadı doktora gittiğim de erken menopoza girmişsin ve tedavisi yok dedi şuan 22 yaşımdayim 10 aylık evliyim19 yaş tam çiçeği burnunda
Şimdi kaç yaşındasınız?
Bu neye bağlı kuzum?
Caan hiç üzülmeSebebi bulunamadı doktora gittiğim de erken menopoza girmişsin ve tedavisi yok dedi şuan 22 yaşımdayim 10 aylık evliyim
İnşallah anne olalım bebeklerimizle beraber kiev turu yaparızben sizlere yetisemiyom ya ayin 21 ne ultrasyon icin randevu aldim bakalim ne dicek doktor belki benimle ayni zamana denk gelenlerde olur burdan♀
Gecmis olsun canım. Cok üzüldüm durumuna, adı bile uzak olsun o hastalığın. Kievden ikizlerini alıp dönersin umarim.Kizlar beni hatirlayanlar vardır belki aranızda 1 aylik evliyken kansere yakalanm dolayisi ile erken menapoza girmiştim 8 yildir da herhngi tedavi olmadık prp yaptiracaktk ondan da vazgeçtik sagolsun burdaki arkadaşlarin detayli bilgilerini okuyarak kieve karar verdik görüşme halindeyiz muhtemelen temmuzda ordayiz bu aya yetişmez diye dusunyrz nasip bakalim zazacim allah sendende senin gibi bizlere detaylı bilgi verenlerden de razı olsun guzel haberler alacağız ins hep beraber bu yıl guzel bereketli olacak