Ama o senin kanınla caninla beslenecek huyları sana benzeyecek, aslında aranızda baya bağ olacak. Ayrıca sevginiz de ortak bu en güzeli

Çok geçmiş olsun kardeşim
Beyzanur arkadaşımızdada senin durumdur
Onun eşinede tese yapıcaklar
Ben kendi düşüncemi söyleyim,eğer tesede sperm bulmasalar hazır embriyo transferine girin
Oncelikle size cok tesekkur etmem gerekiyor.Kiev hakkinda hic bilgim yoktu.Sizin burada paylastiklarinizi okuyunca hemen esimi aradim ve kıbrısı unut direk kiev'e gidiyoruz dedim.Kıbrıs konusunda endiseliydim artik isi tamamen ticarete dönüstürmüsler Paykasimlariniz sayesinde hic dusunmeden icim cok rahat karar verebildim.Allah razi olsun kucaginizi bos birakmasin.Umarim tese sonrasi olumlu haberler aliriz.Malesef olumsuz olursa defteri kapaticaz cunku esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor.

Çok geçmiş olsun kardeşim
Beyzanur arkadaşımızdada senin durumdur
Onun eşinede tese yapıcaklar
Ben kendi düşüncemi söyleyim,eğer tesede sperm bulmasalar hazır embriyo transferine girin
Oncelikle size cok tesekkur etmem gerekiyor.Kiev hakkinda hic bilgim yoktu.Sizin burada paylastiklarinizi okuyunca hemen esimi aradim ve kıbrısı unut direk kiev'e gidiyoruz dedim.Kıbrıs konusunda endiseliydim artik isi tamamen ticarete dönüstürmüsler Paykasimlariniz sayesinde hic dusunmeden icim cok rahat karar verebildim.Allah razi olsun kucaginizi bos birakmasin.Umarim tese sonrasi olumlu haberler aliriz.Malesef olumsuz oursa defteri kapaticaz cunku esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor.
Biz kiew de basladik, simdi döndük kizlar eve simdi girdim dilerim en yakin zamanda transfer icin giderim
Hayirli olsun rabbim 2 kisi gidip 3 kisi donmeyi nasip etsin.Esiniz tese icin orada tekrar operasyon gecirecek mi yoksa embriyo transferi mi kusura bakmayim forumda yeniyim sureç nasil isliyor bilemiyorumda

Sağolun teşekkür ederim evet Zeynep hemşirede aynısını söyledi doktor bi sıkıntı olsa tedaviyi durdurdu benim de gözümde aman para almak için mi yapıyorlar diyorum dünden beri o kadar kötüyüm ki bu fsh yüzünden ama dünden beri okuyorum fsh 5o olmasına rağmen dogal gebelik oluşmuş ki sadece fsh ye bakılmıyormuş dün doktorum yumurtaların çok canlı ama bide hormona bakalım dedi amh falan zaten ölçtürmedim bu dönem de bunları düşündükçe kafayı yiyorum

Gercekten amac nedir!!! Zorunlu giden tupculer disinda kim gider baska
Tatilciler kibrisa dunyanin sayili zenginleri tatil icin gelir genelde dunyada jet sosyete dedigimiz lefkosayi tercih ederler turkiyede de tatil icin kibris tercih edilirdi gunu birlik turlara rehberlik ettigimi bilirim ben ozel jetlerle gelen yabanci turistlerede . Pandemi nedeniyle bir cok otel lux ve revacta olan hoteller fazla is yapamadi hatta cogu karantina oteli oldu birde kibris baya kapali kaldi turkiyeden farkli olarak dolayisiyla fazla para kazanma olayi olamadi bir cok hotel ve esnaf kotu duruma gelmis o yuzden hersey normale donunce dunyada sezon 2 kati fiatlarla acildi. biz burdan pek gormedik duymadik ama kibrista pandemiden etkilenen ulkelerden biri oldu ada kucuk gelir olarak turizm ve bu merkezler para kazandiriyordu pandemiye kadar . o yuzden herseye zam geldi.

Arkadaşlar Kiev'e gitmeden önce Corona virüs için PCR testi yaptırdınız değil mi? Birde Kiev'e giderken pasaportlamı gittiniz tc kimliği ile mi?

Kapali otel turizmini elektronik bileklikle yapacaksa onlardan zaten krnatina ucreti almayacak,
Geriye kaliyor bir tek tupculer o zaman onlari soyalim mi dediler
Aklim almiyor ki, zaten 10 gun karantinali odadan cikmadan tatil icin kimse gitmez. Geriye bi biz saflar kaliyoruz gidecek. Ama bu da ayip gercekten Adanin yaptigi.

Maalesef öyle herkesten aliyorlar bu paralari bizim merkezler azcik insafli yine vallahi adanin para kazanma yollari

Karantina ücreti yazın biter diye düşünürken daha da artmış. Offff of
hangi merkeze karar vermiştiniz?

3 haziranda şu açıklamaları bi yapsalarda bize ne girecek çıkacak bi anlasak
Karantina otel ücretini arttırmak nedir ya? Zaten kalmayacağımız günleri ödüyoruz bir d eüceet arttırımı yapıyorlar.
Çift aşılı ve tatil için gidenlerden alınmayacak sanırım bu karantina ücreti ama bileklik uygulaması olacak, tedavi için gidenlere mi uygulayacaklar bi tek bi netleşselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…