Canım biraz abartmıyor musun ? Taşıyıcı annelik durumu olsa bunu anlarım da donörden niye kıskanıyorsun. Takılma böyle şeylere.Kızlar ya Ukrayna’da yumurta donasyonu yaptıracağım da bu donör seçme işi beni düşündürüyor. Yani eşimin donörü görmesini istemiyorum. saçmalıyorum biliyorum ama garip bir kıskançlık mıdır nedir çözemedimsizde böyle bir his olmadı mı? Ben mi anormalim
Çok teşekkür ederimGünaydın canım
Yani çok yumurta vermesi rezervi azaltır ve kaliteyi düşürür.
Bende yaş olarak 20-25 arası seçerdim
İnşallah o altın yumurtlayan donör hepimize denkgelsindonörüde altin yumurtlayan verirseler havamdan gecilmez
Dün senin dedigin doktordaydim cnmbugun digerine gitcez cünki esimin tesesini yapacak olan doktor digerinin yakin arkadasiymis onunla tese icin görüsxez
Amin cnmmmm insallahhh , transfer olanlari görünce cok heycan yapiyom vallaİnşallah o altın yumurtlayan donör hepimize denkgelsin
genelde kaç adet transfer yapılmış, Beyzacım?Amin cnmmmm insallahhh , transfer olanlari görünce cok heycan yapiyom vallahemen soruyom kactane transfer yapildi diye
Be
Beyzosum nerelerdesin kizzz vallahi merak ediyorum seni yuruyuse gidicem birazdan gitmeden bakayim dedim sana
3/4 yapilmis cnm . Her gördügüme dua ediyorumgenelde kaç adet transfer yapılmış, Beyzacım?
Sevindim vallahiii guzel haberler al insallah canim benimoteldeyim canim geri geldik. Tese de halledildi. Artik ayin 21 ni bekleyecegim. Ultrasyon sonucu istedikleri gibiyse hemen ilaclara baslancak.istedikleri gibi degilse fazladan zoladex vercekler yanima gerekirse bir kez daha vurulacagim. Ilaclarim yarina kaldi. Sabah tekrar alacaklar bizi . Paket imzalamak icin.Doktor 2 ayda sürebilir dedi.Yani hersey ayin 21 ne bagli
3/4 yapilmis cnm . Her gördügüme dua ediyorumCogu transfere gelmis, ayyy bizlerede nasip olur insallahhh valla aradan girip transfer olasim geldi
Aminnn cnm hepimiz insallahhh kavuscaz yavrularimizaSevindim vallahiii guzel haberler al insallah canim benim❤❤❤❤❤ dualarimiz seninle
Insallah canim benim bebis haberleriyle senlensin sayfamizAminnn cnm hepimiz insallahhh kavuscaz yavrularimiza
ayyyy3/4 yapilmis cnm . Her gördügüme dua ediyorumCogu transfere gelmis, ayyy bizlerede nasip olur insallahhh valla aradan girip transfer olasim geldi
Bence 38 genç38 miiben 38 im yahuu
Vallahi kizlar sayfanin tv kanalinin birinde 18 38 yas arasi donorler araniyor muracat ............ merkezi diye yazmislar bunu gördüm
Beyzacim bu bahsettiklerin türk mü yoksa butun milletlerden miAmin cnmmmm insallahhh , transfer olanlari görünce cok heycan yapiyom vallahemen soruyom kactane transfer yapildi diye
Her ülkeden var masallahBeyzacim bu bahsettiklerin türk mü yoksa butun milletlerden mibi de 3-4 tane de goz korkutucuymus valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?