• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizler kibrisa giden kibrisa ayak basan herkes turist sayiliyormus tedavi icin gidenlerede elektronik bileklik takilacakmis tedavi suresince elinde kalacakmis bu bileklik kibris tvde izledim

Bizi saymadılar :KK43:

Odadan çıkmak yasak denildi bize. hiç öyle bir bilgi vermediler.
Aaaaa bu ne ya bende bugun tvde izleyince enis beyle konustum oda bana otel icinde ve cevresinde bilekliklerinizle dolasabilirsiniz ben dedim kibris tvde duydum dedim dogru dedi bileklik herkese uygulanicak dedi duydugunuz dogru dedi bende anlamadim canim bu isi anaaaaaa kesin kibrisa gidince suprizle karsilasacagiz

Ammiiiiiiiiiinnnnnn yarabbimmmm❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 bol bol dua edicem hepinize transferi olan gidecek olan herkese rabbim yüzünüzü guldursun hepinizin en son ben gidecem galiba hayirlisi olsun hepiniz icin
Geç olsun da güç olmadın kuzum inş hepimizin yüzü gülsün

Kızlar ya Ukrayna’da yumurta donasyonu yaptıracağım da bu donör seçme işi beni düşündürüyor. Yani eşimin donörü görmesini istemiyorum. saçmalıyorum biliyorum ama garip bir kıskançlık mıdır nedir çözemedim🤦‍♀️ sizde böyle bir his olmadı mı? Ben mi anormalim😥
Ben hiç kıskanmıyorum
Hata yolu açık,beni beyenmiyorsa beğendiyini bulsun derim😂
Ama tabii her kes ben kafada değil
Sen bu konuyu Andreye anlat ve şifreyi sana versin sen seç donörünü
Yada onlara burak

🥰🥰🥰 oteldeyim canim geri geldik. Tese de halledildi. Artik ayin 21 ni bekleyecegim. Ultrasyon sonucu istedikleri gibiyse hemen ilaclara baslancak.istedikleri gibi degilse fazladan zoladex vercekler yanima gerekirse bir kez daha vurulacagim. Ilaclarim yarina kaldi. Sabah tekrar alacaklar bizi . Paket imzalamak icin.Doktor 2 ayda sürebilir dedi.Yani hersey ayin 21 ne bagli😘
Acele etme ve akarına burak

Her ülkeden var masallah 😊italyan kiz var transfer transfer deyip konusmaya calistim😂
Kız sen dil biliyorsun hiç değilse konuşuyorsun
Ben ancak salak gibi yüzlerine bakıp gülümserdim😂.en sonuncu günümde otelden çıkarken asansörde bir türk bayanla konuştuk,ah dedim keşke burda olsaydın önceden dertleşirdik😂

Back