Ikili paketi alacagim cnm , 1000 euro bastan sonrasi transferde dediler. Ama isteyen fazlada ödeyebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikili paketi alacagim cnm , 1000 euro bastan sonrasi transferde dediler. Ama isteyen fazlada ödeyebilir
Ayy canim dualarim onunla kiyamam.Allah sifa versinAllah kimin ne derdi varsa dermanini versin insaallahbu arada benim canım kedim çok hasta fip ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum dua edin nolur
Rabbim kucağınızi doldursun inşallah, dualarimiz sizinle
Kizler kibrisa giden kibrisa ayak basan herkes turist sayiliyormus tedavi icin gidenlerede elektronik bileklik takilacakmis tedavi suresince elinde kalacakmis bu bileklik kibris tvde izledim
O bileklik yakılınca otel dışı çıkış yapa bilinicek mi
Birde otelde odada kilitli değilde denize falan girilirmi
Nedenki tv de oyle dedi ama canimBizi saymadılar
Aaaaa bu ne ya bende bugun tvde izleyince enis beyle konustum oda bana otel icinde ve cevresinde bilekliklerinizle dolasabilirsiniz ben dedim kibris tvde duydum dedim dogru dedi bileklik herkese uygulanicak dedi duydugunuz dogru dedi bende anlamadim canim bu isi anaaaaaa kesin kibrisa gidince suprizle karsilasacagizOdadan çıkmak yasak denildi bize. hiç öyle bir bilgi vermediler.
Amiiinnnn insallahhNe guzel haberler böyle yavas yavaşguzel haberler geliyr çok umutlanıyorum bu yıl güzel olacak guzel ins
Geç olsun da güç olmadın kuzum inş hepimizin yüzü gülsünAmmiiiiiiiiiinnnnnn yarabbimmmm❤❤❤❤❤❤❤❤ bol bol dua edicem hepinize transferi olan gidecek olan herkese rabbim yüzünüzü guldursun hepinizin en son ben gidecem galiba hayirlisi olsun hepiniz icin
Tamaracım, siz şu an Kıbrısta mısınız?Odadan çıkmak yasak denildi bize. hiç öyle bir bilgi vermediler.
Ben hiç kıskanmıyorumKızlar ya Ukrayna’da yumurta donasyonu yaptıracağım da bu donör seçme işi beni düşündürüyor. Yani eşimin donörü görmesini istemiyorum. saçmalıyorum biliyorum ama garip bir kıskançlık mıdır nedir çözemedim sizde böyle bir his olmadı mı? Ben mi anormalim
27 mayıs tedaviye başlıyacam inşallahZazacım 27 Haziran mı? Mayıs mı?
Acele etme ve akarına burakoteldeyim canim geri geldik. Tese de halledildi. Artik ayin 21 ni bekleyecegim. Ultrasyon sonucu istedikleri gibiyse hemen ilaclara baslancak.istedikleri gibi degilse fazladan zoladex vercekler yanima gerekirse bir kez daha vurulacagim. Ilaclarim yarina kaldi. Sabah tekrar alacaklar bizi . Paket imzalamak icin.Doktor 2 ayda sürebilir dedi.Yani hersey ayin 21 ne bagli
Kız sen dil biliyorsun hiç değilse konuşuyorsunHer ülkeden var masallah italyan kiz var transfer transfer deyip konusmaya calistim
Morkanatlarım kendi yumurtasıyla 40 yaşınde ikizlerine kavuştuarkadaşlar öyle demeyin nir keresinde denk gelmiştim kadının üç embriyosu da tutmuş 39 yaşında kendi yumurtası