Kiz benim burdaki doktor suratima sürekli soyleyip duruyordu kilo almissin diye bak tedaviye zor gidersin boyle falan filan diye bana sürekli bu gidisle kibrista tedavin olmaz deyip duruyorduAboo ben totomu kaldıramıyomcok tembelleştim valla , calısırken hep dıyodum evde kalsam dıye şimdi coronadan dolayı evdeyım bana geliri sadece kilo oldu 20 kılo aldım ben 1 sene 2 ay icinde benim adam dıyorkı doktor kılon cok derse sen ozaman görürsün
Öncelikle merhaba. Bende 22 yaşındayım ve 2 kere negatifle sonuçlanan yumurta transferi işlemi gördüm fakat mayısın 2sinde yapılan 3. Transferim pozitifle sonuçlandı şuan 4 haftalık gebeyim çok şükür.Merhabalar ,biriktirip okuduğum için zamanında yazamıyorum cevap veremiyorumPozitif alan arkadaşı tebrik ediyırum yürek dolusu sevgiler darısı isteyen herkesin hepimizin başına inşş 1/2 haftadır andrey ile iletişim halindeyim 2/3 gün önce konuştuğumuzda bana bu ay gelme çok kalabalık dedi şuan 3/4 tür var dedi.Ben bu hafta gitmek istemiştim ama planladık 3 haziran perşembe orada olucaz inşş Benden rahim ve meme usg istendi hepsi temiz çıktı.Rahimimde hiç kist miyom polip vs olmamıştı ve şimdi de yoktu fakat kafama takılan birşey oldu.Muayene eden doktora kendi hikayemi anlatıp donasyondan bahsetmedim .Yurtdışında tanıdığımız doktor hunları istedi dedim.Kadın da işiniz çok çok zor rahim duvarın çok ince dedi 2 mm .Bende tüpbebek yapıcağımızı düşündüğü için zor dedi diye düşündüm .Andreye sonuçları gönderdim ilk görüşme kesin! Diye yazınca şüphelendim .Başta bi anlaşma zorluğu yaşadık ama sonra telefonda konuşunca bir nebze içim rahatşadı .Zaten tedavi başlatacaklar 0’50 mm gördük vs dedi .Bende size sormak danışmak istedim .Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?araştırdım ama bulamadım nette .Böyle olup donasyonla hamile kalan yada bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.Biraz modum düştü açıkçası .Bu arada 2 aydır da adet görmüyorum öncesinde de düzensizdi ama olurdum .
Kizlar canlarim 19 mayis atatürk anma genclik ve spor bayraminiz kutlu olsun hepinize ben dun sporda belim agrimisti önemsememistim gece yarisi agridan duramadim tutuldu kizlar belim kipirdayamiyorum yatiyorumrabbim bu agriyi kimsenin basina vermesin . Haziran basi kadin dogumda kontrolüm var benimde hic bir sorun cikmadan yaz ayinda gitmek istiyorum artik bende ya bazi sebeblerden gidemiyorum o beni cok yoruyor artik
Saol canim tamaram cok tesekkur ederim. Insallah canim gec olsun guc olmasin hepimiz icinGeçmiş olsun canım. senin için doğru zaman ne zamansa o gün sağlıkla git ve dön inşallah canım.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahÖncelikle merhaba. Bende 22 yaşındayım ve 2 kere negatifle sonuçlanan yumurta transferi işlemi gördüm fakat mayısın 2sinde yapılan 3. Transferim pozitifle sonuçlandı şuan 4 haftalık gebeyim çok şükür.Size verebilecegim tavsiye rahim duvarınız en az 10 mm olsun. İlk transferimde rahim duvari 6 mm di genç yaşıma ve sağlıklı beslenmeme herşeyi usulünce yapmama rağmen negatif olmuştu o sebepten ben rahim duvarı inceligine bağladım negatifi. 2. Cide ise 9mm di ve yine negatif olmuştu. 3. De 13tu ve pozitif oldu. İnşallah sizde yaşarsınız
Canim zolodeks iynesi olurken adet olmuyor sanirdimÇok geçmiş olsun kuzum
Bende bugün adet oldun bel kasık karışmış bir birine
Gözünüz aydın canım kardeşimÖncelikle merhaba. Bende 22 yaşındayım ve 2 kere negatifle sonuçlanan yumurta transferi işlemi gördüm fakat mayısın 2sinde yapılan 3. Transferim pozitifle sonuçlandı şuan 4 haftalık gebeyim çok şükür.Size verebilecegim tavsiye rahim duvarınız en az 10 mm olsun. İlk transferimde rahim duvari 6 mm di genç yaşıma ve sağlıklı beslenmeme herşeyi usulünce yapmama rağmen negatif olmuştu o sebepten ben rahim duvarı inceligine bağladım negatifi. 2. Cide ise 9mm di ve yine negatif olmuştu. 3. De 13tu ve pozitif oldu. İnşallah sizde yaşarsınız
Benim eşimin sperm sayısı azArkadaşlar yumurta donasyonu yaptırmayı düşünürken,eşimin total sperm sayısı 4 milyon çıktı.Valla bayağı moralim bozuldu.Bu şekilde olup olumlu sonuç alan var mı içimizde?
Oooo hemde nasıl oluyorCanim zolodeks iynesi olurken adet olmuyor sanirdim
Ayy süper, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, ben de tedavi ye başlamayı düşünüyorum yakın zamandaonun için pür dikkat okuyorum tüm yazılanlarıÖncelikle merhaba. Bende 22 yaşındayım ve 2 kere negatifle sonuçlanan yumurta transferi işlemi gördüm fakat mayısın 2sinde yapılan 3. Transferim pozitifle sonuçlandı şuan 4 haftalık gebeyim çok şükür.Size verebilecegim tavsiye rahim duvarınız en az 10 mm olsun. İlk transferimde rahim duvari 6 mm di genç yaşıma ve sağlıklı beslenmeme herşeyi usulünce yapmama rağmen negatif olmuştu o sebepten ben rahim duvarı inceligine bağladım negatifi. 2. Cide ise 9mm di ve yine negatif olmuştu. 3. De 13tu ve pozitif oldu. İnşallah sizde yaşarsınız
İğne yerinden ziyade, yumurtalar olgunlşıyor ya, kasıklarda sürekli bi gerginlik ve dolgunlunluk hissi veriyor, bırak spor yapmayı rahatça oturup kalkamıyorum bileIgne yerleri aciyor demi ahh ben ne cektim o acidan oturamiyosun hareket kisitlaniyor spor yaparken bacagini kaldirsan agrir bilirim canim benim mosmor olmustu gobegimde arka tarafimda 2.ciye giderken bu igneler cok korkutuyor yine hareket edemezsem spor yapamazsam diye .yatamazsam diye yuzu koyun bile yatamiyordum acisindan ben .canim ama bak yavas yavas yuruyus yapabilirsin . Yavas yavas kalcana fazla yuklenmeden hafif hafif iyi gelir yürüyüş
Zoladex ile adet oladabilirsiniz olmayadabilirsiniz bana doktorum öyle demişti ikisi de normalmiş. Kimi insan zoladexe rağmen adet görüyormuş çünkü..Canim zolodeks iynesi olurken adet olmuyor sanirdim
Kievdeki tüp bebek merkezinin türkiyede anlaşmalı olduğu bi doktor varmi süreci burdan takip etmek icin yoksa herhangi bir kadin dogum doktoru yeterli oluyormu gerci bunlari tedaviye baslarken onlar söyler ama merak ettimOooo hemde nasıl oluyor
Sel
Ben zolodex iğneyi femoston ilacıyla beraber kullandım
Yani doktorum öyle bir yol çizdi benim için
Bilirim canim o igne yerlerinin acisini hareketlerin kisitlaniyor resmen ben yampiri yampiri yuruyodum yolda tekrar igne olmaya giderken insanlar bakiyodu suratima bu kadin niye boyle yuruyor diyeİğne yerinden ziyade, yumurtalar olgunlşıyor ya, kasıklarda sürekli bi gerginlik ve dolgunlunluk hissi veriyor, bırak spor yapmayı rahatça oturup kalkamıyorum bile
iğnelere başlayınca sadece yürüyüş yapıcam ztn ağır kardiyo egzersizi ya da bölgesel çalışma çok zor..
Siklüs düzenleyici hormon ilacının progesteron arefesinde vurulan zolodex veya lukrin depot,muhakak adet görüyorsunuzZoladex ile adet oladabilirsiniz olmayadabilirsiniz bana doktorum öyle demişti ikisi de normalmiş. Kimi insan zoladexe rağmen adet görüyormuş çünkü..
Vallah ben bunu sormadım,çünkü türkiyede senelerce güvenerek gitiyim doktorum varKievdeki tüp bebek merkezinin türkiyede anlaşmalı olduğu bi doktor varmi süreci burdan takip etmek icin yoksa herhangi bir kadin dogum doktoru yeterli oluyormu gerci bunlari tedaviye baslarken onlar söyler ama merak ettim
Valla sen bunu yazinca yine aklima geldi , ben kendim icin sordum almanyada yokmusKievdeki tüp bebek merkezinin türkiyede anlaşmalı olduğu bi doktor varmi süreci burdan takip etmek icin yoksa herhangi bir kadin dogum doktoru yeterli oluyormu gerci bunlari tedaviye baslarken onlar söyler ama merak ettim
Abooo banada versin ondanOooo hemde nasıl oluyor
Sel
Ben zolodex iğneyi femoston ilacıyla beraber kullandım
Yani doktorum öyle bir yol çizdi benim için
Gözün aydin olsun cnm Rabbim Sag saglim kucagina almayi nasip etsin InsallahÖncelikle merhaba. Bende 22 yaşındayım ve 2 kere negatifle sonuçlanan yumurta transferi işlemi gördüm fakat mayısın 2sinde yapılan 3. Transferim pozitifle sonuçlandı şuan 4 haftalık gebeyim çok şükür.Size verebilecegim tavsiye rahim duvarınız en az 10 mm olsun. İlk transferimde rahim duvari 6 mm di genç yaşıma ve sağlıklı beslenmeme herşeyi usulünce yapmama rağmen negatif olmuştu o sebepten ben rahim duvarı inceligine bağladım negatifi. 2. Cide ise 9mm di ve yine negatif olmuştu. 3. De 13tu ve pozitif oldu. İnşallah sizde yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?