Kiz benim burdaki doktor suratima sürekli soyleyip duruyordu kilo almissin diye bak tedaviye zor gidersin boyle falan filan diye bana sürekli bu gidisle kibrista tedavin olmaz deyip duruyordu .gecenlerde online gorusmedede demezmi erimissin kizim sen sen ne oldun boyle cok zayiflama demezmi benim tereller atti he heee deyip gecistirdim kadini kiskandi kadin

Öncelikle merhaba. Bende 22 yaşındayım ve 2 kere negatifle sonuçlanan yumurta transferi işlemi gördüm fakat mayısın 2sinde yapılan 3. Transferim pozitifle sonuçlandı şuan 4 haftalık gebeyim çok şükür. Size verebilecegim tavsiye rahim duvarınız en az 10 mm olsun. İlk transferimde rahim duvari 6 mm di genç yaşıma ve sağlıklı beslenmeme herşeyi usulünce yapmama rağmen negatif olmuştu o sebepten ben rahim duvarı inceligine bağladım negatifi. 2. Cide ise 9mm di ve yine negatif olmuştu. 3. De 13tu ve pozitif oldu. İnşallah sizde yaşarsınız

Geçmiş olsun canım. senin için doğru zaman ne zamansa o gün sağlıkla git ve dön inşallah canım.

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Arkadaşlar yumurta donasyonu yaptırmayı düşünürken,eşimin total sperm sayısı 4 milyon çıktı.Valla bayağı moralim bozuldu.Bu şekilde olup olumlu sonuç alan var mı içimizde?

Gözünüz aydın canım kardeşim
İnşallah sağ salim evladınızı kucağınıza alırsınız
Ama inanın bu en son gebeliğiyakaladığınız embriyoyu 6 mm yakalaya bilirdiniz
Embriyo kalitesi her şeyden önde gidiyor
Bu sayfada okadar arkadaşım 4-5-6 mm endometriyumla gebeliği yakaladıki

Arkadaşlar yumurta donasyonu yaptırmayı düşünürken,eşimin total sperm sayısı 4 milyon çıktı.Valla bayağı moralim bozuldu.Bu şekilde olup olumlu sonuç alan var mı içimizde?
Benim eşimin sperm sayısı az
Kıbrısta çok mücadele verdik kucağım hala boş
Şimdi kiev biotexcomda başladım
Bakalım ne olucak

Ayy süper, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, ben de tedavi ye başlamayı düşünüyorum yakın zamandaonun için pür dikkat okuyorum tüm yazılanları
Pozitifleri okuyunca çok mutlu oluyorum
Inşallah Rabbim bizlerede bu günü gösterir

İğne yerinden ziyade, yumurtalar olgunlşıyor ya, kasıklarda sürekli bi gerginlik ve dolgunlunluk hissi veriyor, bırak spor yapmayı rahatça oturup kalkamıyorum bile
iğnelere başlayınca sadece yürüyüş yapıcam ztn ağır kardiyo egzersizi ya da bölgesel çalışma çok zor..

Oooo hemde nasıl oluyor
Sel
Ben zolodex iğneyi femoston ilacıyla beraber kullandım
Yani doktorum öyle bir yol çizdi benim için
Kievdeki tüp bebek merkezinin türkiyede anlaşmalı olduğu bi doktor varmi süreci burdan takip etmek icin yoksa herhangi bir kadin dogum doktoru yeterli oluyormu gerci bunlari tedaviye baslarken onlar söyler ama merak ettim

Bilirim canim o igne yerlerinin acisini hareketlerin kisitlaniyor resmen ben yampiri yampiri yuruyodum yolda tekrar igne olmaya giderken insanlar bakiyodu suratima bu kadin niye boyle yuruyor diye

Zoladex ile adet oladabilirsiniz olmayadabilirsiniz bana doktorum öyle demişti ikisi de normalmiş. Kimi insan zoladexe rağmen adet görüyormuş çünkü..
Siklüs düzenleyici hormon ilacının progesteron arefesinde vurulan zolodex veya lukrin depot,muhakak adet görüyorsunuz

Kievdeki tüp bebek merkezinin türkiyede anlaşmalı olduğu bi doktor varmi süreci burdan takip etmek icin yoksa herhangi bir kadin dogum doktoru yeterli oluyormu gerci bunlari tedaviye baslarken onlar söyler ama merak ettim
Vallah ben bunu sormadım,çünkü türkiyede senelerce güvenerek gitiyim doktorum var

Valla sen bunu yazinca yine aklima geldi , ben kendim icin sordum almanyada yokmus ben nasil bulcam bilmiyom. Kendi doktorum var ama ben onun dogru dürüst ilgilwncegini sanmiyorum . Bir tane randevu aldim temmuz 1 ne verdiler bir tane de türk doktor var onu arayacagim belki tedavimi yapar.

Oooo hemde nasıl oluyor
Sel
Ben zolodex iğneyi femoston ilacıyla beraber kullandım
Yani doktorum öyle bir yol çizdi benim için
Abooo banada versin ondan 2,5 senenin acisini cikarayim sistim iyce gecici menopoz cok kötü yaaa

Gözün aydin olsun cnm Rabbim Sag saglim kucagina almayi nasip etsin Insallah Darisi hepimizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…