- 4 Nisan 2021
- 11
- 11
- 3
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstte ülke seçenekleri var. Türkiye’yi seçinde whatsapp iletişim kutucuğunda Andrey çıkıyor.Ben biotex in sitesine baktım. Andrey diye biri yok. Googlea da da yok. İşten mi ayrıldı acaba? Başka türkçe bilen varmıdır? Tedirgin oldum şimdi
Hayır canım rahim filminden sonraki regli ile başlaya bilirsin, ben bu ay çektirdim şimdi ön hazırlıktayım reglim gelince transfer hazırlık ilaçlarına başlıycamKızlar merhaba. Ben de Andrey’le görüştüm. Öğretmenim ve bu yaz tatilinde transfer işlemini tamamlamayı planlıyorum ama araya rahim filmi girdi. Rahim filmi çektirdikten sonra transfer için beklemem gerekir mi?
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdiKizlar canlarim 19 mayis atatürk anma genclik ve spor bayraminiz kutlu olsun hepinize ben dun sporda belim agrimisti önemsememistim gece yarisi agridan duramadim tutuldu kizlar belim kipirdayamiyorum yatiyorum rabbim bu agriyi kimsenin basina vermesin . Haziran basi kadin dogumda kontrolüm var benimde hic bir sorun cikmadan yaz ayinda gitmek istiyorum artik bende ya bazi sebeblerden gidemiyorum o beni cok yoruyor artik
su kadar işleme girip cıkıyoruz en sevmedigim rahim filmi..kasimda cekilmistim bende,umarim kabul ederler onu.Hayır canım rahim filminden sonraki regli ile başlaya bilirsin, ben bu ay çektirdim şimdi ön hazırlıktayım reglim gelince transfer hazırlık ilaçlarına başlıycam
Canim benim cok tesekkur ederim cok sukur iyiyim birazdaha birazcik egilebiyoruz az az buna şükür saolasin canim benim❤❤❤❤❤❤❤❤Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdi
Sorma ben de en son çekildiğimde nefret ettim ilk kez bayan erkek seçim sordular bayan dedim demez olaydım, bu kadar mı hoyrat davranılır bu kadar mı suratsız davranılır, paranla rezil ol, kabul edilir diye düşünüyorum en az 1 yıl kabul ediliyor bu süreçte ciddi bir operasyon, enfeksiyon, kürtaj olmadıysan kabul edilir canım. Ben kendim çektirmek istedim 2 başarısız transfer yaşadığım için kafamda soru işareti kalmasın dedim.su kadar işleme girip cıkıyoruz en sevmedigim rahim filmi..kasimda cekilmistim bende,umarim kabul ederler onu.
Çok teşekkür ederim bu haber beni çok sevindirdi. Art arda işlemler rahmi yorar mı beklemek gerekir mi diye kara kara düşüyordum. Teşekkür ederimHayır canım rahim filminden sonraki regli ile başlaya bilirsin, ben bu ay çektirdim şimdi ön hazırlıktayım reglim gelince transfer hazırlık ilaçlarına başlıycam
gercekten rezillik..ben en son mecburen unv hastanesinde cektirmistim.4 ogrenci yapti,Allah icin islemi yapan kız acıtmadı cokta ama digerleri dikiliyor başinda üstunde başinda dogru duzgun bir ortü bile yok.verdiler 1 metre bez parcasi.dikmiş gözünü camdan cekimi yapan teknisyen sözde baticon sürcekler bildigin üstüme bosaltti belime kadar...cok gerilmistim.he gerci daha once ist özelde yaptirdim sor cok farkli mi diye,değil hatta daha cok canim yanmisti.en azindan univ. hastanesine para vermemistim.Sorma ben de en son çekildiğimde nefret ettim ilk kez bayan erkek seçim sordular bayan dedim demez olaydım, bu kadar mı hoyrat davranılır bu kadar mı suratsız davranılır, paranla rezil ol, kabul edilir diye düşünüyorum en az 1 yıl kabul ediliyor bu süreçte ciddi bir operasyon, enfeksiyon, kürtaj olmadıysan kabul edilir canım. Ben kendim çektirmek istedim 2 başarısız transfer yaşadığım için kafamda soru işareti kalmasın dedim.
Benim gebelik düsuk vs olmadi 4 sene önce cektirmistjm yasim 29 hicbi sorun yoktu yine cektirmem gerekirmi sizce yaklasik 6.7 yildir menepozumgercekten rezillik..ben en son mecburen unv hastanesinde cektirmistim.4 ogrenci yapti,Allah icin islemi yapan kız acıtmadı cokta ama digerleri dikiliyor başinda üstunde başinda dogru duzgun bir ortü bile yok.verdiler 1 metre bez parcasi.dikmiş gözünü camdan cekimi yapan teknisyen sözde baticon sürcekler bildigin üstüme bosaltti belime kadar...cok gerilmistim.he gerci daha once ist özelde yaptirdim sor cok farkli mi diye,değil hatta daha cok canim yanmisti.en azindan univ. hastanesine para vermemistim.
tesekkurler canim,herhangi bir durum olmadi cektirdigimden beri kabul olur umarim.sende iyi yapmissin tekrar cektirmekle
buyuk ihtimal 4 sene öncesi olduğu icin tedaviye başladıgınızda yenilemenizi ister doktorunuz.tabii en sağlıklı bilgiyi tedaviye basladığınız yer verir.ben 7 ay önce cektirdim ama benden de isteyebilirler tekrarBenim gebelik düsuk vs olmadi 4 sene önce cektirmistjm yasim 29 hicbi sorun yoktu yine cektirmem gerekirmi sizce yaklasik 6.7 yildir menepozum
Oleeeyyyyyyy yaa esime asilama basladi es durunundan benide asi yapacaklar o zaman super haber buuArkadaşlar gözümüz aydın kıbrısa çift aşılıları karantinasız alacaklarmış,3 hazirandan itibaren
Gözünüz aydin kizlarr Ayyy insallah bu sene hepimizz hamile kalirizzz Allahimmm gönlümüzdekini hayirli etsin insallahArkadaşlar gözümüz aydın kıbrısa çift aşılıları karantinasız alacaklarmış,3 hazirandan itibaren
Bu zolodeks gecici menapoza sokduğu icin adet olmuyur diye duşünmüşdüm. Öyle deyilmiş demek ki ne zaman gidiyorsun canımSiklüs düzenleyici hormon ilacının progesteron arefesinde vurulan zolodex veya lukrin depot,muhakak adet görüyorsunuz