• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben biotex in sitesine baktım. Andrey diye biri yok. Googlea da da yok. İşten mi ayrıldı acaba? Başka türkçe bilen varmıdır? Tedirgin oldum şimdi

Kızlar merhaba. Ben de Andrey’le görüştüm. Öğretmenim ve bu yaz tatilinde transfer işlemini tamamlamayı planlıyorum ama araya rahim filmi girdi. Rahim filmi çektirdikten sonra transfer için beklemem gerekir mi?

Ben biotex in sitesine baktım. Andrey diye biri yok. Googlea da da yok. İşten mi ayrıldı acaba? Başka türkçe bilen varmıdır? Tedirgin oldum şimdi
Üstte ülke seçenekleri var. Türkiye’yi seçinde whatsapp iletişim kutucuğunda Andrey çıkıyor.

Kızlar merhaba. Ben de Andrey’le görüştüm. Öğretmenim ve bu yaz tatilinde transfer işlemini tamamlamayı planlıyorum ama araya rahim filmi girdi. Rahim filmi çektirdikten sonra transfer için beklemem gerekir mi?
Hayır canım rahim filminden sonraki regli ile başlaya bilirsin, ben bu ay çektirdim şimdi ön hazırlıktayım reglim gelince transfer hazırlık ilaçlarına başlıycam

Kizlar canlarim 19 mayis atatürk anma genclik ve spor bayraminiz kutlu olsun hepinize ben dun sporda belim agrimisti önemsememistim gece yarisi agridan duramadim tutuldu kizlar belim kipirdayamiyorum yatiyorum😫😫😫😫 rabbim bu agriyi kimsenin basina vermesin🙏🙏🙏 🙏🙏🙏🙏. Haziran basi kadin dogumda kontrolüm var benimde hic bir sorun cikmadan yaz ayinda gitmek istiyorum artik bende ya bazi sebeblerden gidemiyorum o beni cok yoruyor artik
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdi

Hayır canım rahim filminden sonraki regli ile başlaya bilirsin, ben bu ay çektirdim şimdi ön hazırlıktayım reglim gelince transfer hazırlık ilaçlarına başlıycam
su kadar işleme girip cıkıyoruz en sevmedigim rahim filmi..kasimda cekilmistim bende,umarim kabul ederler onu.

su kadar işleme girip cıkıyoruz en sevmedigim rahim filmi..kasimda cekilmistim bende,umarim kabul ederler onu.
Sorma ben de en son çekildiğimde nefret ettim ilk kez bayan erkek seçim sordular bayan dedim demez olaydım, bu kadar mı hoyrat davranılır bu kadar mı suratsız davranılır, paranla rezil ol, kabul edilir diye düşünüyorum en az 1 yıl kabul ediliyor bu süreçte ciddi bir operasyon, enfeksiyon, kürtaj olmadıysan kabul edilir canım. Ben kendim çektirmek istedim 2 başarısız transfer yaşadığım için kafamda soru işareti kalmasın dedim.

Çok teşekkür ederim bu haber beni çok sevindirdi. Art arda işlemler rahmi yorar mı beklemek gerekir mi diye kara kara düşüyordum. Teşekkür ederim🥰

Sorma ben de en son çekildiğimde nefret ettim ilk kez bayan erkek seçim sordular bayan dedim demez olaydım, bu kadar mı hoyrat davranılır bu kadar mı suratsız davranılır, paranla rezil ol, kabul edilir diye düşünüyorum en az 1 yıl kabul ediliyor bu süreçte ciddi bir operasyon, enfeksiyon, kürtaj olmadıysan kabul edilir canım. Ben kendim çektirmek istedim 2 başarısız transfer yaşadığım için kafamda soru işareti kalmasın dedim.
gercekten rezillik..ben en son mecburen unv hastanesinde cektirmistim.4 ogrenci yapti,Allah icin islemi yapan kız acıtmadı cokta ama digerleri dikiliyor başinda üstunde başinda dogru duzgun bir ortü bile yok.verdiler 1 metre bez parcasi.dikmiş gözünü camdan cekimi yapan teknisyen🤦🏼‍♀️ sözde baticon sürcekler bildigin üstüme bosaltti belime kadar...cok gerilmistim.he gerci daha once ist özelde yaptirdim sor cok farkli mi diye,değil hatta daha cok canim yanmisti.en azindan univ. hastanesine para vermemistim.
tesekkurler canim,herhangi bir durum olmadi cektirdigimden beri kabul olur umarim.sende iyi yapmissin tekrar cektirmekle🙏

gercekten rezillik..ben en son mecburen unv hastanesinde cektirmistim.4 ogrenci yapti,Allah icin islemi yapan kız acıtmadı cokta ama digerleri dikiliyor başinda üstunde başinda dogru duzgun bir ortü bile yok.verdiler 1 metre bez parcasi.dikmiş gözünü camdan cekimi yapan teknisyen🤦🏼‍♀️ sözde baticon sürcekler bildigin üstüme bosaltti belime kadar...cok gerilmistim.he gerci daha once ist özelde yaptirdim sor cok farkli mi diye,değil hatta daha cok canim yanmisti.en azindan univ. hastanesine para vermemistim.
tesekkurler canim,herhangi bir durum olmadi cektirdigimden beri kabul olur umarim.sende iyi yapmissin tekrar cektirmekle🙏
Benim gebelik düsuk vs olmadi 4 sene önce cektirmistjm yasim 29 hicbi sorun yoktu yine cektirmem gerekirmi sizce yaklasik 6.7 yildir menepozum

Benim gebelik düsuk vs olmadi 4 sene önce cektirmistjm yasim 29 hicbi sorun yoktu yine cektirmem gerekirmi sizce yaklasik 6.7 yildir menepozum
buyuk ihtimal 4 sene öncesi olduğu icin tedaviye başladıgınızda yenilemenizi ister doktorunuz.tabii en sağlıklı bilgiyi tedaviye basladığınız yer verir.ben 7 ay önce cektirdim ama benden de isteyebilirler tekrar

Ben de rahim filmi çektirmiştim. Uyutarak yapmıştı doktor. Ancak sonrasında kusma ve halsizlik olmuştu.internette ağrısız narkozsuz rahim filmi merkezleri buldum. C kollu cihaz ile çekim yapılıyormuş, Ben bu yöntemle çektirmeyi düşünüyorum.
İsterseniz sizler de bir araştırabilirsiniz.

Arkadaşlar gözümüz aydın kıbrısa çift aşılıları karantinasız alacaklarmış,3 hazirandan itibaren
Gözünüz aydin kizlarr ✈️Ayyy insallah bu sene hepimizz hamile kalirizzz Allahimmm gönlümüzdekini hayirli etsin insallah🥰

Aynen😫 İstanbuldaysanız Ekhomar ve ya Radıyomara gidin. Her ikisinde çektirdim hiç bir acı hiss etmedim. Kanama felan da olmadı çok hafif lekelenme sadece. Bulunduğum yerde çektırdiyimde canım çıkmışdı😞 2-3 gün kanama bitmedi

Back