Hayirli okur insallah hersey

Oncelikle hayirli olsun tedaviniz hersey su gibi aksin. benim de musadenizle bir sorum olacak zolofex igneyi neden vuruyorlar hersey yolundaysa bu konuda bir aciklma yapildi mi?

Evet sperm örneğiniz iyiyse bunu talep edip spermi donduruyorlar fakat kadını yumurta toplama gününden itibaren istiyorlar son hazırlığı ve tedaviyi onlar uygulamak istiyorlar. Biz ikili paket seçtik.

Teşekkür ederim inşallah her şey böyle güzel ilerler, evet zoladex lucrin benzeri bir ilaç işlev aynı yumurtlamayı baskılamak,biz taze transfer istedik fakat eşimin gelişiyle ilgili bir sorun olursa diye spermi dondurduk, donörle benim tedavim paralel ilerliycek o yüzden zoladex dışında progesteronverdiler bana da reglilerimizi birleştiricekler biz embriyoyu dondurmak istemedik

Oncelikle hayirli olsun tedaviniz hersey su gibi aksin. benim de musadenizle bir sorum olacak zolofex igneyi neden vuruyorlar hersey yolundaysa bu konuda bir aciklma yapildi mi?
Ne demek müsade tatbiki sorabilirsiniz arkadaşlarım hiç problem değil, bu bilgiler inanın çok değerli, zoladex problemden dolayı değil beni transfere hazırlamak için vurdular, gelecek reglim de yumurtam olmasın hormonlarım kontrol atında olsun diye, lucrin ile aynı görevde bir ilaç

Gittiğinizde adetin 21 . gününde miydiniz ? Bir de zoladex sadece bir defa mı vuruluyor?

Evet sperm örneğiniz iyiyse bunu talep edip spermi donduruyorlar fakat kadını yumurta toplama gününden itibaren istiyorlar son hazırlığı ve tedaviyi onlar uygulamak istiyorlar. Biz ikili paket seçtik.
Tedaviniz hayırlı olsun
Hayılısı ile evlatlarınıza kavuşun inşallah.

Merhaba,
hadi hayırlısııı bakalımm
Planlanan tedavinin süresi belli mi? mesela bir sonraki reglinizin akabinde embriyo transferi yapılma ihtimali var mı?

Otelde transfer saatimizi bekliyoruz aklıma gelenleri yazmaya devam edeyim, biz yanımıza dolar aldık burda her yerde change ofis var otelde de doları parasına çeviriyorlar, harcamalarınızı onların parasıyla yapıyorsunuz, onların parası bizim tl nin 1/3 i yani etikette 120 yazıyorsa bizim paramızla 40 tl, biz merkezde işimiz bitikten sonra otele sadece yatmaya gittik gezdik çok güzel bir yer her yer yemyeşil ve çok temiz kendi ülkemden utandım bizim memlekette bu kadar yeşillik yok, sokaklarda 1 çöp göremezseniz, tarihi çok yeri var internetten araştırdık Google a yazıp adreslerini bulduk, telf uber indirdik gideceğiniz yeri yazınca ne kadar tuttuğu yazıyor 20-25 km mesafe 40-50 tl tutuyor ve taksi max 5 dk geliyor gezicekseniz uber i mutlaka indirin, otelde hiç yemek yemedik ilk gün pizza 2. Gün kebapdaş adında Türk kebapçısına gittik, pizza 50 tl tuttu kebapçıdaki kebaplar süperdi fiyat burası için pahallı ama biz çok beğendik, pideler 35-40 TL kebaplar 70-80 TL sakın çay içmeyin en pahallı çay ve su bu mekanda çay ince bel bardak açıkmı açık bir çay 40 tl, Türk kahvesi 15 tl, onun dışında Migros gibi marketler hamur işi çok çeşit tatlılar çok çeşit meyvelerde öyle alıp odanıza getirebilirsiniz, fiyatlar 3-10 TL arası, peynir yönünden zayıflar bir sonraki gelişte valize bir ezine atıcam bizim otelde zaza nınki gibi çay kahve vs yoktu günlük 4 tane sallama çay su cola sprite çikolata, otelde de kahve ücretli marketten tekli nescafe aldık 1 tl, bir sonraki gelişte Türk kahve makinamı ve kahvemi de valize atıcam uzun kalacağım için, dil sorunu olan hiç problem etmesin İngilizce bilen az telefonda ne istediğini göstererek her şeyi hallettik, halledemezden telf andreyi arayıp konuştururuz dedik hiç gerek kalmadı,yazılı evraklarıda fotosunu google translate e tanıttığınızdan Türkçeye çeviriyor bilginiz olsun. Telf olayına gelince bizim turkcel hattımız yurt dışına açık ve onu kullandık her gün otomatik 49 TL paket yükleniyor konuşma ve internet onu kullandık, dışardan arandığınızdan Türkiye Deki gibi çalıyor bir fark yok arayan yurtdışında olduğunuzu bilmiyor, Andrey 7/24 sizle iletişimde ve çok ilgili sürekli msj gönderiyor her şey yolundamı diye, biz de her aklımıza takılan için ve bilgi için onu arayabildik her konuda yardımcı oldu, kullanacağım bütün ilaçlarımı doktor hanım hazırladı verdi, bu bişe değişik geldi ilaca para vermiycem hepsi hazır elimde, bu arada buranın bebekleri çok güzel kızlar gelenler görücek sokakta bebek arabasıyla çok bebek gördük aman allahım biblo gibi çok güzeller hiç bu kadar güzel bebeği bir arada görmemeiştim bayıldım hepsine, bu arada dönüşte pcr zorunluluğu 15 Mayıs itibariyle kalkmış biz yaptırmadık, bir de tr ye giriş belgesi geldiğiniz havayolunun internet sitesinden açıp doldurun çıktısını alın, şimdilik aklıma gelenler bunlar hatırladıkça yine yazarım. Saat 00/00 da otelden bizi alıp alana bırakacaklar memnun be mutlu dönüyorum, güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim inşallah bu yıl bizlerin yılı olsun hep güzel haberlerle burada iletişime geçelim, hepinize sevgiler

Te
Merhaba,
hadi hayırlısııı bakalımm
Planlanan tedavinin süresi belli mi? mesela bir sonraki reglinizin akabinde embriyo transferi yapılma ihtimali var mı?
teşekkür ederim, evet zoladexi vuruldum, progesteron hapa başladım 14 gün içicem bitince reglim gelicek ve endometrium hazırlama ilaçlarına başlayacam, tahmini Haziran ortası transfer olucak.

Te

teşekkür ederim, evet zoladexi vuruldum, progesteron hapa başladım 14 gün içicem bitince reglim gelicek ve endometrium hazırlama ilaçlarına başlayacam, tahmini Haziran ortası transfer olucak.
süpeeerrrr
sizin adınıza heyecanlandım vallaaaa

Otelde yemek ücretlimiydi ?

Canım arkadaşım nakadar sevindim adına
İnşallah tedavin çok güzel geçer
Gözümüzle görmek acayip içimize sindi
İnşallah ard arda güzel sonuçlar alırız biotexden

İnşallah ilk demende bir kız bir erkek ikiz evlatların olsun

Hayır canım ücretsiz, biz gezmek istedik diye dışarda yedik, kahvaltı öğlen akşam yemek var.
Bluemoon78 canım kieve ikinci defa gidince mutlaka tarihi kiliseleri gez
Muhteşem tarihi yerler var
Meryem ana kilsesinede git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…