2019 eylülde kievde eşimle iyi gezdik
Açık hava müzesi var tanklar,füzeler
1941-45 savaşının tankları
Nüklear bombaya kadar var
Çok büyük çelik heykelde var orda Rodina Mat isimli(Ana Vatan)

Eklentiler

• 707DB892-9966-449F-8E08-F1AD91F52A90.png
    320 KB · Görüntüleme: 61
Anne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Dinyeper nehirinde tekne turu
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Ayağınıza çok rahat bir ayakkabı alın bol bol gezin

Eklentiler

• CC565502-963D-481F-8E59-EE70E821C0CC.png
    935,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 767EC500-A703-4F86-86AF-AF430E79867F.png
    418,2 KB · Görüntüleme: 59
  • FC6CE9C5-1CC6-42CB-BAF4-C590C9554292.png
    388,1 KB · Görüntüleme: 58
  • B6FCF5BD-B307-4D96-B3CD-CAE0EB72B2A8.png
    442,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 351862CE-56D2-43C6-ACED-52E7F79231DE.png
    708,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 3BD5BC32-6296-4A11-BA99-4BC8CC4CC428.png
    512 KB · Görüntüleme: 56
hayırlısı olsun çok sevindim herşeyin yolunda oluşuna. inşallah kucağın tez elden dolar. öncelikle zaza sonrada size çok teşekkürler öyle güzel aydınlatıyorsunuz ki kimse bunu yapmaz. sizin sayenizde içim kıpır kıpır biran önce iletişime geçip başlamak istiyorum. umarım bu yıl hepimizin yılı olsun

benim de öğrenmek istediklerim var arkadaşlarım. benim adetim düzenli değil onu nasıl ayarlıyorlar. birde en merak ettiğim konuda kıbrısı düşünmeye başlayınca burada bir doktor aracılık yapacaktı pandemi karantina başlayınca askıya alındı pandemi bitince beni arayıp ayarlamaları yapacak beni hazırlayacaktı ve 500 € alacaktı. gidebilecek tek yerim kıbrıs sanıyordum allah sizden razı olsun. görüştüğüm doktor bana rahimi hazırlamak çok önemli demişti peki bu işlem nasıl olacaktır

Canım 500 eu çok değilmi rahim hazırlaması için?
İşlem mi yapıcak?mesela histero,salpingografi?
Donasyona hazırlanmadan önce iyi bir şekilde emin ol rahim içi sıkıntı(yapışıklı,polip ve s.) yok
Bunu ancak hsg ve ya ofis histeroskopiyle bilmek olur.rahim içinden,tüplerinden(hidrosalpinks) emin olunca adet düzenleyiciye başla(cyclo progynova,triseqvens) tabii bunu dpktor kontrolü altında alıcaksın.yaş 40 üstüyse mamografi yaptır
Artıkmerkezini seçince doktor donasyon için rahim kalınlaşması için sana estrofem veriyor ve transfere kadar maksimum 2 defa ultrasonda endometriyum kalınlaşmasına bakılıyor
Bunları ben çok yazdım eskilerdede
Tabii geriye dönüp okumak zor
Tedavi için seçtiğiniz merkez kendisi sizi bu prosedürleri yapılmanızı istiyecek içini ferah tut

Ben de temmuzda transfer için hazırlanacağım herşey yolunda giderse inşallah. Cyloprognova ile adet oluyorum Fsh 40 larda benim. Bu adetimde ultrason muayenesi oldum normal bir kadın doğum doktoruna herhangi bir sorun yok dedi Andrey’e ultrason fotolarını attım dr tamam demiş Hsg falan istememiş yani. ama hsg çektirmeli miyim sizce en son 2013 yılında çekinmiştim gerçi zamanımda pek kalmadı ama paylaşmak istedim

Anne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Cernobil muzesini gördünmü

hayır hiç bir işlem yapılmayacak canım sadece rahim hazırlığı için istedi o parayı. ilk tüp bebek trnsferimden önce histeroskopi çekilmiştim her hangi bir sorun yoktu.6 ay önce filan hsg çekildim ondada bir sorun yok dediler hersey normalmiş. nasipse bugün yada yarın andrey le iletişime geçeceğim o izlemem gereken yolu gösterir herhalde

Canim hsg istememesi cok enteresan 2013 cok eski.Bence planinda degisiklik yap cektirmelisin ama niye istemedigini ogrenmelisin.

Canım arkadaşım nakadar sevindim adına
İnşallah tedavin çok güzel geçer
Gözümüzle görmek acayip içimize sindi
İnşallah ard arda güzel sonuçlar alırız biotexden
Sağol canım, inşallah Evet insan gözüyle görünce içi daha da rahatlıyor, hepimiz sırayla buradan güzel haberler verelim inşallah

Anne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Evet gezilecek çok yer var mağaralar manastırına gittik bayıldık çok güzeldi, 2. Gidiş daha uzun olacağı için hepsini not aldım, Kiev’i çok beğendim ben bizim 2 günlük tatil gibi oldu tabi yetmedi gidicek çok yer varmış, bu kadar güzel yerler olduğunu bilmiyordum

Güzel dileklerin için çok teşekkürler, inşallah hepimiz en kısa sürede anne olalım, reglini ilaçla ayarlıyorlar benim düzenlidir ona rağmen donörle eş zamanla olması için şu an progesteron kullanıyorum, rahim hazırlığı için 500 eu mu ?? O doktordan direk uzaklaş bu nasıl fırsatçılık, herhangi bir cerrahi işlem yoksa gerçi olsa onun için ayrı ayrı ücret iletiyorlar, rahim hazırlığı dediğin usg ile rahim kalınlığı ölçme o ölçüyor tedavi protokolünü transfer yapan doktorun düzenliyor, ben Kıbrıs’taki transfere hazırlanırken kendi K.d doktoruma gittim 350 TL muayene ücreti ödedim, 2 kez rahim ölçümü ve muayene yaptı, rahim fotosunu Kıbrıs’a attım kalınlaşmaya göre ilaç dozunu onlar ayarladı, transferden 1 gün önce gittim o kadar, Ukrayna’daki doktorda rahim muayenesi istedi ama transferden 5 gün önce yani opu günü orada olmamı istedi son 5 gün kendi görüp hazırlamak istiyormuş. Rahim hazırlığı için bana bir çizelge hazırlandı ilaç kullanım dozum hazırlandı, ilaçlarım verildi son düzenleme buradaki muayene sonrası olucak rahim durumuna göre o çizelge bana gönderilecek.

Bu arada kızlar yeni çipli kimlik kartıyla gidecek arkadaşlara bir bilgi daha vereyim, girişte doldurun dediğim evrağın yarısını il girişte almışlardı, kalan yarısını da çıkışta pasaporta veriyorsunuz o belge önemli kaybetmeyin, belgenin dün akşam teslim ettiğim yarısının fotosunuda çektim, pasaport no kısmına TC numaralarınızı giriyorsunuz

Eklentiler

• 396D5221-0CFA-4465-BDE1-EC42D69DFBB9.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 65
Vallah iki doktor sorun yok demiş
Demek var bildikleri
İnşallah tedavin evladını kucağına almakla sonlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…