Zaza oraya mi yerlessekAnne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Dinyeper nehirinde tekne turu
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Ayağınıza çok rahat bir ayakkabı alın bol bol gezin
valla ayni seyi düsündüm suanZaza oraya mi yerlessek
Oralar gezmek için iyi kuzuuZaza oraya mi yerlessek
hayırlısı olsun çok sevindim herşeyin yolunda oluşuna. inşallah kucağın tez elden dolar. öncelikle zaza sonrada size çok teşekkürler öyle güzel aydınlatıyorsunuz ki kimse bunu yapmaz. sizin sayenizde içim kıpır kıpır biran önce iletişime geçip başlamak istiyorum. umarım bu yıl hepimizin yılı olsunKızlar slm, aslında dönünce her şeyi ayrıntılı yazacaktım ama merakınız gitsin diye şimdiye kadar olan kısmını özet geçeyim, perşembe gece yola çıktık uçağın yarısı zaten türkyabancı bir ülkeye gidiyor gibi hissetmiyorsunuz, havaalanına girince pasaport kontrolünden geçiyorsunuz biz tc kimlik kartlarımız ile giriş yaptığımız için bizden ülkeye giriş belgesi istediler aklınızda olsun pasaport kuyruğuna girmeden desklerde formlar var doldurup öyle kuyruğa girin pasaport işe giriş yapıcaksanız buna gerek yok, belge Kıbrıs’a girerken de doldurduğumuz belge gibi ad soyad cinsiyet vs bilgileri istiyorlar açık kahverengi bir kağıt (2 kağıt var beyaz olan değil) İngilizceniz yoksa bir sürü Türk olduğu için dolduran onlardan bakarsınız kolay bir evrak, pasaport geçişte ilk kez Ukrayna’ya gelenlere biraz zorluk çıkıyormuş ama biz de sorun olmadı çünkü biotex evrağını gösterip çocuk için deyince sorunsuz geçiliyor, çıkışta bir bayan bizi karşıladı yakın bir yerde ofislerinde burundan pcr yaptı 5 dk sürdü, oraya başka bir taksi gelip bizi otele bıraktı, çok kalabalık olduğu için merkezin otellerinden farklı bir otelde kaldık, temiz güzel bir oteldi, sabah yine taksi bizi otelden aldı, bu bilgiler Andrey tarafından size iletiliyor, merkeze geldik Andrey bizi karşıladı gayet samimi biri zaten köleni Türk yabancılık çekmiyorsunuz, merkez çok kalabalık dünyanın her yerinden insan var, Andrey bize yapılacakları aktardı, sonra eşim teste gitti, kan tahlillerimiz yapıldı, doktor muayenesine girdim, muayene bitince Andrey ve eşim doktorun yanına geçtik, Andrey her şeyi tercüme ediyor, doktor hiç bir sorun yok hemen başlayabiliriz dedi, tatlı sempatik bir bayan, tedavi işleyişi, ilaç kullanımı ile ilgili bilgiler verdi, baya ayrıntılı muayene yaptı, sonra ilaçlarımı verdi ve kullanımı aktardı, merkezde her şey çok sistemli ve profesyonelce ilerliyor kalabalığa rağmen çok sistemli çalışıyorlar, özet olarak benim tedavim başladı kızlar çok heyecanlıyım hemen zoladex iğnemi yaptılar 10 gün sonra muayene olup doktora ileticem, dün donör sistemine girip donörlere baktık acayip içim rahatladı görerek seçmek insanı rahatlatıyormuş kızlar, kara kaş kara göz, sarı, kızıl mavi göz her türlü seçenek var, şu ana kadar her şey güzel ilerledi çok memnun dönüyoruz özetle, sormak istediğiniz benim yazmayı unuttuğum bir şey varsa yazabilirsiniz, bu arada ilk gece farklı otelde kalıp sonraki gün onların anlaşmalı yerine geçtik orasıda gayet güzeldi, bizim özel harcamalarımız dışında cebimizden para da çıkmadı
benim de öğrenmek istediklerim var arkadaşlarım. benim adetim düzenli değil onu nasıl ayarlıyorlar. birde en merak ettiğim konuda kıbrısı düşünmeye başlayınca burada bir doktor aracılık yapacaktı pandemi karantina başlayınca askıya alındı pandemi bitince beni arayıp ayarlamaları yapacak beni hazırlayacaktı ve 500 € alacaktı. gidebilecek tek yerim kıbrıs sanıyordum allah sizden razı olsun. görüştüğüm doktor bana rahimi hazırlamak çok önemli demişti peki bu işlem nasıl olacaktırKızlar slm, aslında dönünce her şeyi ayrıntılı yazacaktım ama merakınız gitsin diye şimdiye kadar olan kısmını özet geçeyim, perşembe gece yola çıktık uçağın yarısı zaten türkyabancı bir ülkeye gidiyor gibi hissetmiyorsunuz, havaalanına girince pasaport kontrolünden geçiyorsunuz biz tc kimlik kartlarımız ile giriş yaptığımız için bizden ülkeye giriş belgesi istediler aklınızda olsun pasaport kuyruğuna girmeden desklerde formlar var doldurup öyle kuyruğa girin pasaport işe giriş yapıcaksanız buna gerek yok, belge Kıbrıs’a girerken de doldurduğumuz belge gibi ad soyad cinsiyet vs bilgileri istiyorlar açık kahverengi bir kağıt (2 kağıt var beyaz olan değil) İngilizceniz yoksa bir sürü Türk olduğu için dolduran onlardan bakarsınız kolay bir evrak, pasaport geçişte ilk kez Ukrayna’ya gelenlere biraz zorluk çıkıyormuş ama biz de sorun olmadı çünkü biotex evrağını gösterip çocuk için deyince sorunsuz geçiliyor, çıkışta bir bayan bizi karşıladı yakın bir yerde ofislerinde burundan pcr yaptı 5 dk sürdü, oraya başka bir taksi gelip bizi otele bıraktı, çok kalabalık olduğu için merkezin otellerinden farklı bir otelde kaldık, temiz güzel bir oteldi, sabah yine taksi bizi otelden aldı, bu bilgiler Andrey tarafından size iletiliyor, merkeze geldik Andrey bizi karşıladı gayet samimi biri zaten köleni Türk yabancılık çekmiyorsunuz, merkez çok kalabalık dünyanın her yerinden insan var, Andrey bize yapılacakları aktardı, sonra eşim teste gitti, kan tahlillerimiz yapıldı, doktor muayenesine girdim, muayene bitince Andrey ve eşim doktorun yanına geçtik, Andrey her şeyi tercüme ediyor, doktor hiç bir sorun yok hemen başlayabiliriz dedi, tatlı sempatik bir bayan, tedavi işleyişi, ilaç kullanımı ile ilgili bilgiler verdi, baya ayrıntılı muayene yaptı, sonra ilaçlarımı verdi ve kullanımı aktardı, merkezde her şey çok sistemli ve profesyonelce ilerliyor kalabalığa rağmen çok sistemli çalışıyorlar, özet olarak benim tedavim başladı kızlar çok heyecanlıyım hemen zoladex iğnemi yaptılar 10 gün sonra muayene olup doktora ileticem, dün donör sistemine girip donörlere baktık acayip içim rahatladı görerek seçmek insanı rahatlatıyormuş kızlar, kara kaş kara göz, sarı, kızıl mavi göz her türlü seçenek var, şu ana kadar her şey güzel ilerledi çok memnun dönüyoruz özetle, sormak istediğiniz benim yazmayı unuttuğum bir şey varsa yazabilirsiniz, bu arada ilk gece farklı otelde kalıp sonraki gün onların anlaşmalı yerine geçtik orasıda gayet güzeldi, bizim özel harcamalarımız dışında cebimizden para da çıkmadı
Canım 500 eu çok değilmi rahim hazırlaması için?benim de öğrenmek istediklerim var arkadaşlarım. benim adetim düzenli değil onu nasıl ayarlıyorlar. birde en merak ettiğim konuda kıbrısı düşünmeye başlayınca burada bir doktor aracılık yapacaktı pandemi karantina başlayınca askıya alındı pandemi bitince beni arayıp ayarlamaları yapacak beni hazırlayacaktı ve 500 € alacaktı. gidebilecek tek yerim kıbrıs sanıyordum allah sizden razı olsun. görüştüğüm doktor bana rahimi hazırlamak çok önemli demişti peki bu işlem nasıl olacaktır
Aziz sophia katedraline gittinizmi canim harika orasiBluemoon78 canım kieve ikinci defa gidince mutlaka tarihi kiliseleri gez
Muhteşem tarihi yerler var
Meryem ana kilsesinede git
Ben de temmuzda transfer için hazırlanacağım herşey yolunda giderse inşallah. Cyloprognova ile adet oluyorum Fsh 40 larda benim. Bu adetimde ultrason muayenesi oldum normal bir kadın doğum doktoruna herhangi bir sorun yok dedi Andrey’e ultrason fotolarını attım dr tamam demiş Hsg falan istememiş yani. ama hsg çektirmeli miyim sizce en son 2013 yılında çekinmiştim gerçi zamanımda pek kalmadı ama paylaşmak istedimCanım 500 eu çok değilmi rahim hazırlaması için?
İşlem mi yapıcak?mesela histero,salpingografi?
Donasyona hazırlanmadan önce iyi bir şekilde emin ol rahim içi sıkıntı(yapışıklı,polip ve s.) yok
Bunu ancak hsg ve ya ofis histeroskopiyle bilmek olur.rahim içinden,tüplerinden(hidrosalpinks) emin olunca adet düzenleyiciye başla(cyclo progynova,triseqvens) tabii bunu dpktor kontrolü altında alıcaksın.yaş 40 üstüyse mamografi yaptır
Artıkmerkezini seçince doktor donasyon için rahim kalınlaşması için sana estrofem veriyor ve transfere kadar maksimum 2 defa ultrasonda endometriyum kalınlaşmasına bakılıyor
Bunları ben çok yazdım eskilerdede
Tabii geriye dönüp okumak zor
Tedavi için seçtiğiniz merkez kendisi sizi bu prosedürleri yapılmanızı istiyecek içini ferah tut
Cernobil muzesini gördünmüAnne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Superdir buralar yaaaaAnne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
hayır hiç bir işlem yapılmayacak canım sadece rahim hazırlığı için istedi o parayı. ilk tüp bebek trnsferimden önce histeroskopi çekilmiştim her hangi bir sorun yoktu.6 ay önce filan hsg çekildim ondada bir sorun yok dediler hersey normalmiş. nasipse bugün yada yarın andrey le iletişime geçeceğim o izlemem gereken yolu gösterir herhaldeCanım 500 eu çok değilmi rahim hazırlaması için?
İşlem mi yapıcak?mesela histero,salpingografi?
Donasyona hazırlanmadan önce iyi bir şekilde emin ol rahim içi sıkıntı(yapışıklı,polip ve s.) yok
Bunu ancak hsg ve ya ofis histeroskopiyle bilmek olur.rahim içinden,tüplerinden(hidrosalpinks) emin olunca adet düzenleyiciye başla(cyclo progynova,triseqvens) tabii bunu dpktor kontrolü altında alıcaksın.yaş 40 üstüyse mamografi yaptır
Artıkmerkezini seçince doktor donasyon için rahim kalınlaşması için sana estrofem veriyor ve transfere kadar maksimum 2 defa ultrasonda endometriyum kalınlaşmasına bakılıyor
Bunları ben çok yazdım eskilerdede
Tabii geriye dönüp okumak zor
Tedavi için seçtiğiniz merkez kendisi sizi bu prosedürleri yapılmanızı istiyecek içini ferah tut
Canim hsg istememesi cok enteresan 2013 cok eski.Bence planinda degisiklik yap cektirmelisin ama niye istemedigini ogrenmelisin.Ben de temmuzda transfer için hazırlanacağım herşey yolunda giderse inşallah. Cyloprognova ile adet oluyorum Fsh 40 larda benim. Bu adetimde ultrason muayenesi oldum normal bir kadın doğum doktoruna herhangi bir sorun yok dedi Andrey’e ultrason fotolarını attım dr tamam demiş Hsg falan istememiş yani. ama hsg çektirmeli miyim sizce en son 2013 yılında çekinmiştim gerçi zamanımda pek kalmadı ama paylaşmak istedim
Sağol canım, inşallahCanım arkadaşım nakadar sevindim adına
İnşallah tedavin çok güzel geçer
Gözümüzle görmek acayip içimize sindi
İnşallah ard arda güzel sonuçlar alırız biotexden
Evet gezilecek çok yer var mağaralar manastırına gittik bayıldık çok güzeldi, 2. Gidiş daha uzun olacağı için hepsini not aldım, Kiev’i çok beğendim ben bizim 2 günlük tatil gibi oldu tabi yetmedi gidicek çok yer varmış, bu kadar güzel yerler olduğunu bilmiyordumAnne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Güzel dileklerin için çok teşekkürler, inşallah hepimiz en kısa sürede anne olalım, reglini ilaçla ayarlıyorlar benim düzenlidir ona rağmen donörle eş zamanla olması için şu an progesteron kullanıyorum, rahim hazırlığı için 500 eu mu ?? O doktordan direk uzaklaş bu nasıl fırsatçılık, herhangi bir cerrahi işlem yoksa gerçi olsa onun için ayrı ayrı ücret iletiyorlar, rahim hazırlığı dediğin usg ile rahim kalınlığı ölçme o ölçüyor tedavi protokolünü transfer yapan doktorun düzenliyor, ben Kıbrıs’taki transfere hazırlanırken kendi K.d doktoruma gittim 350 TL muayene ücreti ödedim, 2 kez rahim ölçümü ve muayene yaptı, rahim fotosunu Kıbrıs’a attım kalınlaşmaya göre ilaç dozunu onlar ayarladı, transferden 1 gün önce gittim o kadar, Ukrayna’daki doktorda rahim muayenesi istedi ama transferden 5 gün önce yani opu günü orada olmamı istedi son 5 gün kendi görüp hazırlamak istiyormuş. Rahim hazırlığı için bana bir çizelge hazırlandı ilaç kullanım dozum hazırlandı, ilaçlarım verildi son düzenleme buradaki muayene sonrası olucak rahim durumuna göre o çizelge bana gönderilecek.benim de öğrenmek istediklerim var arkadaşlarım. benim adetim düzenli değil onu nasıl ayarlıyorlar. birde en merak ettiğim konuda kıbrısı düşünmeye başlayınca burada bir doktor aracılık yapacaktı pandemi karantina başlayınca askıya alındı pandemi bitince beni arayıp ayarlamaları yapacak beni hazırlayacaktı ve 500 € alacaktı. gidebilecek tek yerim kıbrıs sanıyordum allah sizden razı olsun. görüştüğüm doktor bana rahimi hazırlamak çok önemli demişti peki bu işlem nasıl olacaktır
Yok kuzumAziz sophia katedraline gittinizmi canim harika orasi
Vallah iki doktor sorun yok demişBen de temmuzda transfer için hazırlanacağım herşey yolunda giderse inşallah. Cyloprognova ile adet oluyorum Fsh 40 larda benim. Bu adetimde ultrason muayenesi oldum normal bir kadın doğum doktoruna herhangi bir sorun yok dedi Andrey’e ultrason fotolarını attım dr tamam demiş Hsg falan istememiş yani. ama hsg çektirmeli miyim sizce en son 2013 yılında çekinmiştim gerçi zamanımda pek kalmadı ama paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?