• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayır hiç bir işlem yapılmayacak canım sadece rahim hazırlığı için istedi o parayı. ilk tüp bebek trnsferimden önce histeroskopi çekilmiştim her hangi bir sorun yoktu.6 ay önce filan hsg çekildim ondada bir sorun yok dediler hersey normalmiş. nasipse bugün yada yarın andrey le iletişime geçeceğim o izlemem gereken yolu gösterir herhalde
Canım sen nerde yaşıyorsun
Acaba tavsiye etdiyimiz doktorladamı görüşsen
Boşuna 500 eu verme

Evet gezilecek çok yer var mağaralar manastırına gittik bayıldık çok güzeldi, 2. Gidiş daha uzun olacağı için hepsini not aldım, Kiev’i çok beğendim ben bizim 2 günlük tatil gibi oldu tabi yetmedi gidicek çok yer varmış, bu kadar güzel yerler olduğunu bilmiyordum
Bende kievi sevdim
Mevsimleri doya doya geçiyor
Yeşillik bol
Orman bol
Havası güzel
Süt ürünleri çok güzel ve çok çeşitde
Bir daha gitiğinde sırok al ye
Çok güzel

Canim hsg istememesi cok enteresan 2013 cok eski.Bence planinda degisiklik yap cektirmelisin ama niye istemedigini ogrenmelisin.
Evet benim de içim rahat etmedi ama Temmuz transferine göre ayarladım kendimi. Ultrason muayenesinde myom polip gibi sorun olanlarda sanırım istiyormuş burası. Burda tedavi olan bir arkadaştanda istememiş öyle yazmıştı hatta doğumunu yaptı. Hayırlısı artık

izmirde yaşıyorum cnm
Malesef izmirde tanıdığım doktor yok
Ama sen o 500 eu isteyen doktorda hemen kaç
En iyisi kadın doğum doktoruna git
Ultrason müayinesi yaptır kieve at
Onlar sana yol gösterirler
En iyisi tabii eğer ora gitsen ön görüşmeye

Evet benim de içim rahat etmedi ama Temmuz transferine göre ayarladım kendimi. Ultrason muayenesinde myom polip gibi sorun olanlarda sanırım istiyormuş burası. Burda tedavi olan bir arkadaştanda istememiş öyle yazmıştı hatta doğumunu yaptı. Hayırlısı artık
Hakkindan hayirlisi olsun canim🙏

Bende kievi sevdim
Mevsimleri doya doya geçiyor
Yeşillik bol
Orman bol
Havası güzel
Süt ürünleri çok güzel ve çok çeşitde
Bir daha gitiğinde sırok al ye
Çok güzel
İtalyadan sonra en keyif aldığım yer oldu, niye hiç turizm reklamı yapmıyorlar, valla Dubai’ye girmektense Kiev’e 10 kez gitmeyi tercih ederim, gezmek istediğimiz aklımızda kalan çok yer oldu, 2 gün diye plan yapmamıştık gidince fırsat bulursak bakarız demiştik, 2. Gidişte mutlaka daha fazla gezicem,, yemekleri güzel havası güzel gezilecek yerler güzel Avrupa’ya göre çok çok ucuz, pasaportsuz gidilebiliyor, tavsiyelerini not aldım, sağol canım 🌷

Birde donasyon sonrasi kendiliginden gebe kalan oldumu tüp bebek sonrası bazen kendiliğinden gebe kalanlar oluyr ya bunda da oyke birsey mümkün mü acaba
Bu sayfayı 2016 senelerden okursan 3 arkadaşımız donasyon sonrası kendiliğinden gebe kaldı ve doğurdu
Hata içinden birisi donasyon denemelerinden 2 kez başarısız tedavilerle sonlandı
Büyük hayal kırıklığının ardından Rabbimin mucizesi geldi
Efsun arkadaşımız
Rabbim evlat isteyen her kese versin inşallah🤲

kızlar hayırlısıyla andrey ile iletişime geçtim.ilk adımı attım hayırlısıyla gerisi güzelliklerle gelir hepimiz için.
Zumrom izmirde yasiyormussun ben izmirde dokuz eylülde prof.dr erbil dogan var o cok arastirmaci bir doktordur ben 5 sene kadar gitmistim izmirde hala ordami bilmiyorum ama muayeneye gitmesen bile aklina takilan butun sorulari sorabiliyorsun ona

Bu sayfayı 2016 senelerden okursan 3 arkadaşımız donasyon sonrası kendiliğinden gebe kaldı ve doğurdu
Hata içinden birisi donasyon denemelerinden 2 kez başarısız tedavilerle sonlandı
Büyük hayal kırıklığının ardından Rabbimin mucizesi geldi
Efsun arkadaşımız
Rabbim evlat isteyen her kese versin inşallah🤲
Böyle hikayeler duyunca çok mutlu oluyorum valla. Cidden dunyada yiyecek ekmeği olan bir şekilde yolunu bulup doğuyor. Bize beklemek ve umut etmek kalıyor. Ben de bu haziran başında kıbrıstayım. Bi hafta sonra doktora gidip yumurtam var mı kaç tane var görmek için ultrasona girecem. Embriyo donduracam karar verdim çünkü ilkten embriyo dondurayım ki yumurtalarım ne kadar kaliteli embriyoya gidecek mi 5. Güne elimde ne kalacak goreyim ona göre kaç kere yumurta donduracağima karar vereyim dedim. Sormak istediğim bu yumurta toplanirken alınan hormonların zararı var mı? Kaç kere yapılabiliyor örneğin 3 4 kere yapabilir miyim bana bi zarari dokunmadan. Bi de arada bi adet dönemi dinlenmek gerekiyormus sanırım değil mi? Cok sorduysam kusura bakmayın

Zumrom izmirde yasiyormussun ben izmirde dokuz eylülde prof.dr erbil dogan var o cok arastirmaci bir doktordur ben 5 sene kadar gitmistim izmirde hala ordami bilmiyorum ama muayeneye gitmesen bile aklina takilan butun sorulari sorabiliyorsun ona
çok teşekkürler araştırıp mümkün olursa ona gideyim

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı 🥰🥰 Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Çok sevindim inanın, biraz veriden okudum mesajınızı,Inşallah sağlıkla mucaginiza alirsiniz. Bize umut oldunuz💙

Back