• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba,
Ben 31 yaşında, 8 yıllık evli, aşılama , tüp denemiş ama yumurta kalitesizliğinden hiç transfer olamamış, yolu artık kıbrısa düşmüş bir yoldaşınızım :) T rahime sahibim bu yüzden önce histereskopiyi halledip rahim dinlendirme kısmını atlatıp o şekilde kıbrısa gitmeyi düşünüyorum.
Yurtdışında yaşıyorum ve Türkiye ziyaretimde bu işlemi halledip evime öyle dönmek gibi planım var. eski sayfalardan okumaya başladım. Hem süreci öğrenmek hem de merkez konusunda karara varmak için. Ama histereskopi için doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var çünkü yolculuk tarihim yaklaşıyor. sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ama olmuyor yetiştiremedim ve panik oluyorum 😔 ve önden doktor ile telefonda görüşüp program yapabilmek istiyorum. Okuduğum kadarıyla İstanbul için;
  • Bülent Urman (amerikan hast)
  • Yücel Karaman (brüksel tüp)
  • Bülent Tıraş (maslak acıbadem)
bu işte en iyi doktorlar (öyle anladım) bunların dışında bana önerebileceğiniz isimler varsa çok çok çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler 🙏
merhabalar;rahimle ilgili her turlu cerrahi işlemde Dr bülent Urman ı tavsiye edebilirim.çogu doktorun yapmaktan cekindigi açık miyom ameliyatımı yaptı.18 tane miyom aldı,ertesi gün kalktım gezdim evde.ve hicbir sorun yaşamadım daha sonra rahimde.sadece digerlerine göre daha pahalı bir doktor.

herkese merhabalar; bugun 6. tup bebek tedavimin (ama 3. transfer) negatif sonucunu aldım.ve artık yumurta donasyonun caremiz olduğuna karar verdik gibi..kısaca bahsetmek istiyorum.
38 yaşındayim,5 yılık evliyiz.ilk yıldan itibaren bebek istiyoruz.ve ilk ay doktora gittigimdd miyomlarim oldugunu ögrendik.fakat bunun haricinde baska bir sorun bulunmadı.(eşimde dahil,oda eşzamanlı spermgrm verdi)ve 1 sene deneme kararı aldık.olmayınca tedaviye gectik.ilk olarak miyomlarin engel oldugunu düsünerek(doktorlarin cogu bulundklari yer geregi engel olmadigini soylesede) laparoskobik miyom ameliyati oldum.ancak sağolsun doktor bey rahim dışındakileri alıp kapatmıs ve biz bunu iyileşme süreci sonunda ogrendik.ve bu sefer açık miyom ameliyati oldum.bu ameliyatta 18,toplamda 21 miyom alındı.sonra 6 ay daha doğal denedikten sonra tüp bebege basladik.özetle 6 tedavide(ki toplamda 70 yumurta) sadece 4 tane 6. gun blastı elde edebildik.ve onlarda kötü kalite.döllenmede bir sorun yok ancak gelişim bozuk ve yavaş.genetik testlerimizde de bir sorun yok.dedigim gibi eşimde de yok.yani sorun tam bir muallak olmakla birlikte %90 yumurta kaynaklı oldugu yönünde🤷🏼‍♀️
kafamız fena karışık..doktorum denemeyedevam diyor.15 .de de olabilir 7. cide de dedi.fakat biz pek umut görmuyiruz maddi olarakta tukendik.evimizi satmayi düsünuyrz.5 kere daha tup deneyecegime birkez donasyonu denemek istiyoruz.bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar.sizcede donasyonmu yoksa kendi yumurtamla devam mi etmeliyim.ama donasyon da da kalitesiz yumurtayla karsilasma olasiligim nedir? bunu enaza indirgeyebilecegimiz merkez vs neresidir?

merhabalar;rahimle ilgili her turlu cerrahi işlemde Dr bülent Urman ı tavsiye edebilirim.çogu doktorun yapmaktan cekindigi açık miyom ameliyatımı yaptı.18 tane miyom aldı,ertesi gün kalktım gezdim evde.ve hicbir sorun yaşamadım daha sonra rahimde.sadece digerlerine göre daha pahalı bir doktor.
Benim bir arkadaşımında dış gebelikten sonra rahim T şeklindeydi
Dr Bülent urman 3 defa histeroskopi ameliyatıyla kadının rahim içini genişleti
Sonra arkadaşım o rahimde ikizlerini taşıdı ve sağ salim doğurdu
Darısı bizlere🥰🤲

herkese merhabalar; bugun 6. tup bebek tedavimin (ama 3. transfer) negatif sonucunu aldım.ve artık yumurta donasyonun caremiz olduğuna karar verdik gibi..kısaca bahsetmek istiyorum.
38 yaşındayim,5 yılık evliyiz.ilk yıldan itibaren bebek istiyoruz.ve ilk ay doktora gittigimdd miyomlarim oldugunu ögrendik.fakat bunun haricinde baska bir sorun bulunmadı.(eşimde dahil,oda eşzamanlı spermgrm verdi)ve 1 sene deneme kararı aldık.olmayınca tedaviye gectik.ilk olarak miyomlarin engel oldugunu düsünerek(doktorlarin cogu bulundklari yer geregi engel olmadigini soylesede) laparoskobik miyom ameliyati oldum.ancak sağolsun doktor bey rahim dışındakileri alıp kapatmıs ve biz bunu iyileşme süreci sonunda ogrendik.ve bu sefer açık miyom ameliyati oldum.bu ameliyatta 18,toplamda 21 miyom alındı.sonra 6 ay daha doğal denedikten sonra tüp bebege basladik.özetle 6 tedavide(ki toplamda 70 yumurta) sadece 4 tane 6. gun blastı elde edebildik.ve onlarda kötü kalite.döllenmede bir sorun yok ancak gelişim bozuk ve yavaş.genetik testlerimizde de bir sorun yok.dedigim gibi eşimde de yok.yani sorun tam bir muallak olmakla birlikte %90 yumurta kaynaklı oldugu yönünde🤷🏼‍♀️
kafamız fena karışık..doktorum denemeyedevam diyor.15 .de de olabilir 7. cide de dedi.fakat biz pek umut görmuyiruz maddi olarakta tukendik.evimizi satmayi düsünuyrz.5 kere daha tup deneyecegime birkez donasyonu denemek istiyoruz.bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar.sizcede donasyonmu yoksa kendi yumurtamla devam mi etmeliyim.ama donasyon da da kalitesiz yumurtayla karsilasma olasiligim nedir? bunu enaza indirgeyebilecegimiz merkez vs neresidir?
Canim oncelikle cok gecmis olsun.Binlerce sayfa var bu forumda takipteysen cogumuzun oykusunun kesistigi yer hep ayni.Nacizane tavsiyem maddi kisimdan da bahsetmissin kendini toplayinca donasyon dene derim.

Darısı bizlere🥰🤲
Zazam 3 kere derken operasyonlar mi basarisiz genislemedigi icin mi niye 3 kere

Canim oncelikle cok gecmis olsun.Binlerce sayfa var bu forumda takipteysen cogumuzun oykusunun kesistigi yer hep ayni.Nacizane tavsiyem maddi kisimdan da bahsetmissin kendini toplayinca donasyon dene derim.
cok tesekkurederim.evet takipteyim sayfaları.donasyona yabanciyim ama,bana kalsa bugun giderim ama eşim yavas yavas bu fikre alisiyor.ama benimde gönlum donasyondan yana♥️

Darısı bizlere🥰🤲
evet,epey basarili.hatta bana bir hastasından bahsetmisti.kadın 42 yasinda 44 tane miyom almis kadindan ve arkasından dogal gebelik elde etmisler🍀

cok tesekkurederim.evet takipteyim sayfaları.donasyona yabanciyim ama,bana kalsa bugun giderim ama eşim yavas yavas bu fikre alisiyor.ama benimde gönlum donasyondan yana♥️
Olsun canim senin icin en dogru zamanda sans senden yana olsun🍀Ben kac yildir ancak ikna ettim😂😂Zaman herseyin ilaci❤

Olsun canim senin icin en dogru zamanda sans senden yana olsun🍀Ben kac yildir ancak ikna ettim😂😂Zaman herseyin ilaci❤
kesinliklee:) aslında onuda anliyorum o da maddiyati düsünüyor.olmazsa herseferinde nasil veririz derdinde..ama neyseki sıcak artik bu olaya.hatta yanimda okuyorum ilgimizi cekebilecek donasyon hikayelerini,selam söylüyomuş herkese😂😂😂

Canım öncelikle çok geçmiş olsu
Ama nakadar benimle benzer hikayen var,sonucun inşallah benden iyi olsun
37 yaşında evlendim 4-5 ay denedik olmadı,sonra doktora yönlendik,benim rahim dış kaslarda miyomlar var dediler,ama eşimin sperm sayısı az dedi ve direk tüp bebek tedavilerine başladım.kimyasal,negativ,miyom ameliyatı(9-10 miyom çıkartılar),ameliyat sonrası rahim içi yapışıklıklar(aşerman sendromu),saysız histeroskopiler.kendi yumurtamla 11 defa denedim.inan aklım olsaydı direk 37-38 yaşımda 1-2 tüp bebek denemesinden sonra donasyona başlasaydım
Çok denemeler,daha çok rahimin zarar görmesi
Şimdide donasyon tedavilerimin sayısı onu geçti
Şimdi son çare Kieve kararlandım
Oranıda seçmemin nedeni canlı,freş donörden yumurta alınması
İnşallah ordan kendi mutluluğuma kavuşurum
Onuda söyleyim,nakadar çok negativler yaşanırsa kalitesiz embriyolardan,bir okadar rahim zarar görüyormuş

evet,epey basarili.hatta bana bir hastasından bahsetmisti.kadın 42 yasinda 44 tane miyom almis kadindan ve arkasından dogal gebelik elde etmisler🍀
Ayy keşke ben miyom ameliyatımı Bülent beye yaptırsaydım
Benim ameliyatımı Recai pabbutcu yaptı,ama her halde yorgan iğnesiyle dikti😂
Rahim içine geçmiş dikişi

Canım öncelikle çok geçmiş olsu
Ama nakadar benimle benzer hikayen var,sonucun inşallah benden iyi olsun
37 yaşında evlendim 4-5 ay denedik olmadı,sonra doktora yönlendik,benim rahim dış kaslarda miyomlar var dediler,ama eşimin sperm sayısı az dedi ve direk tüp bebek tedavilerine başladım.kimyasal,negativ,miyom ameliyatı(9-10 miyom çıkartılar),ameliyat sonrası rahim içi yapışıklıklar(aşerman sendromu),saysız histeroskopiler.kendi yumurtamla 11 defa denedim.inan aklım olsaydı direk 37-38 yaşımda 1-2 tüp bebek denemesinden sonra donasyona başlasaydım
Çok denemeler,daha çok rahimin zarar görmesi
Şimdide donasyon tedavilerimin sayısı onu geçti
Şimdi son çare Kieve kararlandım
Oranıda seçmemin nedeni canlı,freş donörden yumurta alınması
İnşallah ordan kendi mutluluğuma kavuşurum
Onuda söyleyim,nakadar çok negativler yaşanırsa kalitesiz embriyolardan,bir okadar rahim zarar görüyormuş
sizede cok gecmis olsun🤲en kisa zamanda kavusun bebeginizee..cok zor seyler sizinde yasadiklariniz..umarim kievden bebeginizle ayrilirsiniz,son olur🍀
bende sizlerin yazdiklarinizas oyle bir göz gezdirdim.kiev benimde aklima yatti gibi.nasil görüsebilirim kievle?

merhaba bence kesinlikle donasyon yapın. Ben 5 kere yaptım hepsi de blast oldu ama hiç tutmadı . Bütğn değerlerim iyiydi sadece amh . 1 di. Sonra bir prof la görüştüm. Doktor yaşıma göre çok düşük olduğunu bir araba motorunun dibindeki tortuyu düşün yakıt dibe indikçe kalitesizleşir sençnki de öyle oldu bence donasyon yap 100 kere de tüp bebek yapsan tutmicak dedi. Onu dinledim pazartesi transfer yapıldı Cuma inşallah pozitifi alırsam burda paylaşacağım.

Yarın ultrason sonucum var onu atıcam dr Elenaya,bakalım ne diyecek
Bu merkezin neyini sevdim biliyormusun,hemen başlatmadı,iyice eski olayları dinledi,tüm eski ve yeni raporlarıma baktı,eşimi incelediler ve sonra yola çıkıldı
Ukrayna benimde aklima çok yatiyo kibristan çok cok daha iyi hakkinizda hayirlisi inşallah herşey guzel.olur bundan sonra cnm

oda bizim çocuğumuz oluyor zaten. Benim içşn spermmiş yumurtaymış hiç önemli değil sağlık bir bebek olsun da diğer konular aşılır her türlü

merhaba bence kesinlikle donasyon yapın. Ben 5 kere yaptım hepsi de blast oldu ama hiç tutmadı . Bütğn değerlerim iyiydi sadece amh . 1 di. Sonra bir prof la görüştüm. Doktor yaşıma göre çok düşük olduğunu bir araba motorunun dibindeki tortuyu düşün yakıt dibe indikçe kalitesizleşir sençnki de öyle oldu bence donasyon yap 100 kere de tüp bebek yapsan tutmicak dedi. Onu dinledim pazartesi transfer yapıldı Cuma inşallah pozitifi alırsam burda paylaşacağım.
Umarim pozitifi gorur,saglikla kucaginiza alirsiniz🍀 bizde oyle düşünuyrz,simdiye kdr birtane kaliteli cikmamis yas ilerledikce mi cıkcak..bu yuzde %5-10 ihtimale bukadar emek ve para harcamak bizede artik uzak geliyor.siz nerde yaptirdiniz?

Kızlar selam, inşallah perşembe gecesi Ukrayna yolcusuyuz, biletlerimizi aldık, yarın da ordan belgeler gelicek, dönüşte gelişmeleri paylaşırım. Bu arada hsg yi de çektirdim ben de bir problem olmadığı da netleşti, ya doktor transferi düzgün yapmadı ya embriyoları bozdular ya da kısmet en azından benim bir sağlık sorunum olmadığı netleşti kafam rahatladı.

Back