mimoza karnın nasıl sivrimi yoksa yayvanmı söylede kız mı erkek mi söyleyeyim sana birde seni görenler daha güzelleş mi mi buluyorlar sonuç çoğunlukla doğru çıkıyor eskiler böyle anlıyorlarmış kız mı erkek mi...
inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olur....

rosacı son 15 gün allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

hoşgeldiinn :) keşke uğrasaydınız:) iyi gelmiştir tatil şimdi sana.. peki nasıl kaçtın derslerden.. okuldan bu dönemde rapor flanmı aldın?

Evet canım rapor aldım çünkü nisan ayından beri sürekli bu koyla ilgilendik çok bunaldık eşimle ikimiz.Özelikle eşim çok bunladığını söyledi tabi iş streside binince üstüne.Eşim yılık izninden kullandı bende rapor aldım doktora tüp bebek için Ankaraya gidiyoruz dedik:)Okula da tabi aynı şeyi söyledik.Yoksa müdür onaylamazdı raporu:)Dedimya rahatsız etmiyelim dedim ama marmaris fethye yol ayrımında seni andım eşim de söyledim hatta seni.

tam zamanında gelip dönmüşsünüz.. dünden beri uyarı yapılıyor burada.. fırtına, sel, su baskını olacakmış..bu akşam başlayıp, salı akşamına kadar artarak devam edecekmiş

İyi akşamlarrrr

Arya hoşgeldin . Sefalar getrdin.

Baharcığım karın var ama minicik yani sivri ya da yayvan diye yorumlanamayacak kadar küçük Çünkü hala aynı kilodayım. sıfır kilo aldım. Darısı herkesinnnnnnnn başınaaaa.

Karyacığım,
Takvime baktım.
29. Haziran Ginera bitti.
5 temmuz _ adet başlamış ben de günde 3 estrofeme başlamışım
12 Temmuz - kalınlık 7.3
18 Temmuz Kıbrıstayım transfer 17 pazar sinde olacaktı. 18 ine( pazartesi) alalım dediler dr yoktu. O tarihte de kalınlık 8 ( erteleme ) Estrofem günde 6 ya çıktı
21. Temmuz perşembe transfer ( adetimin 16. günü )

Diyorum ki adetin 15 ila 20 . günü olabliyor. Bunu dr embriyonun dayanıklılığına ve rahim kalınlığına göre karar veriyor. İşte merkez farkı burada yatıyor daha çok.
Seni düşünen ve ikisini de senkronize edecek zekaya sahip bir dr gerekiyor. Morfolojisi bozuk eşler ile sanıyorum 3. gün transfer yapılıyor belki embriyo lab ortamında bozulur diye. Ama donör çok genç ise ve iyi yumi vermişse morfolojıde sorun yoksa ve rahim kalınsa 7. gün blastı bile yapılabiliyor hatta daha iyi oluyor. Ben herşeyi dr uma bırakrım ama herşeyi. O da sağolsun beni üzmedi. Halil bey de çok zeki En iyi okullardan mezun ancak işte kardeşine de iş çıksın diye bazen kalınlığı yok sayıyor.
Bir de diyorum ki dünya da hep ikiz hep ikiz sonuçlar alıyorlar diye mi transfer edilecek yumi sayısı 2 ye indirmeye eğilimlendiler ? Kim bilir ?

Son düzenleme:
tam zamanında gelip dönmüşsünüz.. dünden beri uyarı yapılıyor burada.. fırtına, sel, su baskını olacakmış..bu akşam başlayıp, salı akşamına kadar artarak devam edecekmiş

Evet iyi zamanda geldik ve gittik hatta pazartesi günü azda olsa marmarise yağmur yağdı.Ben açık tenli olduğum ve cildim lekenmeye müsait olduğu için bu mevsim tatil açısından benim için çok iyi oluyor.

Hoş bulduk mimozacığım.Yalnız şu transfer meselesi kafamı kurcaladı ben donör yaptıracaktım lucrinimi yaptırdım estrofome başladım merkezle konuştum ama daha olayın başındayken doktor 3 folükülün var dedi belki az ama bende umut doğdu bir kez daha tüp denemye karar verdim.Tabi bu arada dünya ile görüştüm ve estrofem başandıktan sonra 6 ila 50. gün arası transfer yapılıyor dedi.Şimdi de 15 ile 20. gün arası diyorsunuz.Ha tabi estofem de kullandım rahim kalınlığım 9.27mm oldu doktor çok iyi dedi.Ben bir korkak gibi kaçtım resmen donördenBelkide içimin sesini dinledim umarım pişman olmam am sizleri yinede takip ediyorum ve buraya yazıyorum çünkü biliyormki bu forumdaki herkes birbirini çok iyi anlıyor.Acılarını sevinçlerini yürekten paylaşıyor.
Sizleri seviyoprum kızlar.Ve hepinizi eşime anlatıyorum tek tek.O bile gıyaben tanıyor sizleri.

Günaydın Arya

Ben estrofeme başladıktan sonraki 15 20 gün demediim. Adetten sonraki 15-20 gün . Çünkü bundan sonra Aymene göre progestan vücuta artmaya başlıyor. Sen kafanı karıştırma . Benim üstüste tüp denemeleri konuusnda ki fikrimi bilyorsun . 3 tane yeter. Sonrası zaman kaybı.
Donore hazır değilsen bekle hazır ol. Biraz dünyaya evrensel bak Hepimiz ölümlü yaratıklarız ve misyonumuz bu dünyayı yaşanabilir halde tutmak mümkünse şu anki durmumuzu bir adım daha ileri götürmek hayırlı evlatlarla Evladın biyolojık anne babası çok mu önemli bu koskoca evrende ? Zaten genetikle geçtiğine inanılan kötü huylar ( ben sadece bağımılık eğiimini duydum ) çevreyle bastırılıyor daha ne isteniyor ? Zeka da halledilir. Bizim lisede bir kız vardı inek derdik Zeka ileri değildi paso ezber yapardı Ankara tıbbı kazandı tıpkı sınıfın en zekisi ( zeka testine tabii tutulmuştuk askeriyenın )gibi. aynı sınıfta eğitim göüp dr oldular İkisi de uzman. Canlı örnekler karşımda çocuğa düzenli çalışma alışkanlığı verdikten sonra gerisini boşver .

Sanırım ben hazır değildim eşimin ısrarıyla giriştim bu işe ama benim halimi görünce oda bir süreliğine askıya aldı.Bunda belkide en büyük etken tüp bebek merekzindeki benden yaşça büyük ve iki folükülünm peşinden giden kadınlar oldu.Ben zane bir kez denedim tüp bebek bu da ikinci olacak.Hem devlette hem kendim açısından tüp bebek şansımı doldurmuş olacam:)Donörü tüp denemesi tutmazssa(inşallah tutur) düşünüyorum tabi tutma olayı ayrı bir boyut yumurta olur ve gelişirse diyelim.Bakalım hayırlısı diyelim.Estrofem genelde adetin 5. günü başlanmıyor mu?

sevgili aqrkadaslar merhaba hayirli pazarlar dilerim.
mikrodan düsük oldu adetimi beklyiorum ama hala olmadim yakalsik 5-6 hafta olacak sizce normalmi yoksa daha beklememi gerek.Tekrar mikro icin kibrisa gidecegim kasim icin hazirlik yapiyordum...
sizden haberler beklyiorum paylasimalriniz cook degerli.
esenkalin.

günaydın arkadaşlar.... herkese güzel, mutlu, umutlu bir hafta diliyorum......

mimozacım verdiğin açıklayıcı bilgiler için teşekkürler ediyorum..............
canım ssen estrofem içtiğin sürede nar suyu içebilmişmiydin...
nar suyunun rahim kalınlığına etkisi oluyor dediyor ya..
sevgiler...

merhaba kızlarrrrrrr ben geldimmmm

herkes nerelerde görmedim kimseleri.ben çok çok iyiyim.herşey harika geçti.ama geldim bir dünya iş beni bekliyordu ve birkaç gün bu işlerle uğraşmam gerekecek.eskiye yönelikte hepsini okuyamadım.umarım herkesler iyidir.hepinizi çoooookkkkkk özledim:)

jadesciğim en yakın yazı seninki olduğu için hemen cevaplayım dedim;benimde düşüklerimden sonra en son 2 ay sonra adet oldum herşey normal dediler.bekle stres yapma mutlaka olursun.ama kürtajda inde plastik kanüller kullanılmıştı ve onlarla olmak iyiymiş çünkü diğerleri rahimde yapışıklık yyapma ihtimali varmış.hormonların dengesi bozulduğu için 2 aya kadar normal diyorlar

merhaba Aysevi hosgeldin aramiza,

geldim derken mikrodanmi geldin? Kibristanmi geldin cnm? Tsk ederim bilgilerin icin.2 ay uzun bir süre ama bekeleyecegim mecburen..tekrar mikro denemek icin gün sayiyiorum yilbasina denk gelemden gidip geleyim dedim.tatilimiz vareken evde gecirmek istedim tarnsfer sonrasini...
Güzel paylasimalr icin burdayiz tekrarar görüsmek üzere
sevgiler.

aymen hoşgeldin... iyi olmana sevindim güzel bir tatilin ardından deşarz olmuş kafan rahat işler senden korksun... hadi artık buralar şenlensin

efsuneeee yok olmaz sensiz olmaz senin yazdığın her satırı okuyorum şimdi bir eksiklik hissediyorum keşke hep yazsan bizler kendimize pay çıkarsak sorgulasak kendimizi...

sevgili aymen,
hoş geldin. amerikanın tozu ile sana bir "hi girl give five" diye eski yılların bir kolej esprisini yapayım..

zümrüt selam,
alemsin valla..bu aralarki sessziliğim nedenleri çok..
ama en önemlisi işimle ilgili bir genel kurul toplantısı arkamda bıraktım hazırlıkları çok zamanımı aldı.
birde terapi de daha derinleştik karanlık ve geride kalmış anı parçacıkları yukarı geliyor. bu enerji çıkışları yani duygusal farkındalıklar çok yoruyor.

birde şuan için bir deneme yapmak istemediğimi fark ediyorum.
sen yeterki iste hangi konuda olsun yazarımda buradaki arkadaşlara gidecekleri yolda sadece psikolojik destek verir. teknik veri aslında bu forumun amacı.
bu konuya ben saygı gösteriyorum. öylede olmalı.
ama dersenki şu konu da da konuşaşlım dertleşelim. ben açığım.

tüm foruma önerim:)
çocuk ile ilgili rüyaları paylaşabiliriz burada aslında bilinçaltından gelen en yalın bize ait bilgi ""rüyalar"". çocuk rüyalarının kıymetini bilin . kalktığınızdaki duyguda çok önemli tabiiki.

hepiniz sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
mimoza=papatya selam,

tatile idaaya girelim demişsin. bence forumda idaaya girmek yeterli:))

efsunlamak benim en sevdiğim fiildir. efsune de oradan geliyor. büyülemek ama pozitif anlamda ..

maaalesefffffff kendime bir çocuk büyüsü yapıpta popomu kaldırıp kıbrıs yoluna düşemedim. tozun dozajı üzerinde çalışmalarım devam ediyor:)

bu hafta senden haber bekliyoruz..
kız mı erkek mi?
ne güzel ya bu heyecan...

bu arada bence pek hastanede oarda burada beklentilerin olmayıca kendini germe. bebeğe zararı oluyor. en ihitiyacın olan şey huzur.. nereden bulayım diye sakın bana sorma ben doğru adres değilim.
:79::80::81:

Son düzenleme:
efsune rüyada:)
Bir yerdeyim sokakta indirimde kıyafetler satılıyor. öbek öbek herşey var. bir çok şey deniyorum. genelde sona kalmış parçalar. ama bir kutudan (hiç açılmamış yeni ilk kutuyu ben açıyorum)çok şeker işlemeli bebek beresi çıkıyor rengi kırmızı üzerinde çiçek var işlenmiş. çok beğeniyorum çok mutlu oluyorum gayri ihtiyari almak istiyorum. sonra hatırlıyorum "ama benim çocuğum olmuyorki diyorum". sonra omuzumu silkip olsun arkadaşlarımın çocukları var onlara veririm diyorum. 2 tane alıyorum diğeride yeşil.

efsuneden yorum:)
kıyafet denemek çok özel birşey eski alışkanlıklar eski yönler değişiyor gidiyor yenileri geliyor demek. değişim dönüşüme işaret. bebek beresi ise içimde çocukla ilgili isteğin daha yeni açıldığı ve ortaya çıktığı. kutu hiç açılmamıştı ya.
yıllardır o karanlık sokakta beni beklemiş. öyle mutlu oluyorum ki bu da aslında gerçek yaşamda olamadığım anneliğin eksik bıraktığı mutluluğun rüyada ikamesi. herşeye rağmen almam ise bu konuda dirateyimi gösteriyor.kırmızı murada ereceğime yeşil ise sonra huzura ereceğime delalet. bir diğer yandan da 2 bere ikiz mi olacak acep??
efsune mutlu şimdi..:)

mimozacığım ben gelecek ay tüp bebek denicem şu aralarda doktora gidecem tüp denemsi için.Benim daha önceki denememde femera protokolü uygulandı tekrar enicem.Geçen gün elinde femera olduğunu yazmıştın mümkünse bana verir msin.Samsunda o ilcı tek tek almam biraz zor .Ankarada 5 tane satıyorlardı.Bir kutu alıpta ziyan olmasın diyorum.Tabi başkasına söz vermediysen ben kargoyu öderim.Özleden sana adresimi veririm.Şimdiden teşkeürler.

hoş geldin aymenciğim.

selam saba,

rezervinde-azalma-olupta-tup-bebekte-basarili-olanlar başlığı altında yapılan bir liste vardı. kullanılan ilaçları dozları ve sonuçları diye malesef silinmiş.

ADI YAŞ DENEME HASTANE SORUN AMH FSH/E2 TRANSFER ÖNCESİ KULLANDIĞI İLAÇLAR TRANSFER SONRASI KULLANDIĞI İLAÇLAR KAÇINCI GÜN YUMURTA TOPLANDI? EMBRYO KAÇ GÜNLÜK TRANSFER EDİLDİ? OLUŞAN YUMURTA TRANSFER EDİLEN EMBRYO DONDU- RULAN HAMİLELİK DÜŞÜK KAÇINCI HAFTA? DESTEKLEYİCİ TEDAVİ
gibi sınıflandırma vardı.

istersen sana e-mailleyeyimm..
ben femarada transfere gidemedim. menegon, gonal f hep transfere götürdü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…