siteye yeni üye oldum çünkü kafam karman çorman. burası çok güzel bi ortam. kafası çorman olanların buluştuğu nokta gibi geldi ehuehu :))
ben önce kendimi tanıtayım size,
30 yaşında 5 yıllık evli, normalde çalışan ama 1 yıldır evde olan bir şahsiyetim.
bulunduğum konu itibariyle anlayacağınız gibi, çocuğum olmuyor.
bizdeki sorun eşimde. sperm donasyonu yaptıracağız.muhtemelen aralıkta.
kafamın karışıklığı ise merkezle ilgili,
HİT'in merkezinden biri gayet resmi ve soğuk yazıyor. rahim filmiyle önce kıbrıs a görüşmeye gitmem lazımmış.
sonra tedaviye başlanacakmış. bende problem yok yeni muayene oldum daha diyorum ama umursamadı.
Savaş Bey'in merkeziyse sanki biraz fazla rahat. bende problem yok dedim. hormon tahliline bile gerek görmedi. direk başlayın ilaçlara dedi. bu da biraz profesyonellikten uzak gibi geldi. ama iletişim süper. hızlı ve samimi cevaplar veriyor Ahmet bey.
buradan bakıyorum dünya tüp bebekte yaptıran çok fazla insan var ama başka bi forumda da dünya daki personelin, ekibin çok tecrübesiz olduğunu, hiç memnun kalmadığını yazmış biri. o yüzden ben onu direk elemiştim ama burdaki yaptıran sayısını görünce elmesem mi dedim.
ayyyhhh işte böyle yeni arkadaşlarım. oraya gidip tek tek hepsini dolaşsam mı diye düşünüyorum artık!
hı bu arada rüyalara bir ek de benden, geçen gece rüyamda pudra pembesi (toz pembe gibi) uzun bir tuvalet giymiştim ve benim için bi davet veriliyordu. bildiğin prensesler gibiydim. nasıl bir egoysa artık :))