Günaydın arkadaşlarrrr
Efsune olmaz olmaz senşnle sadece teknik paylaşım olmaz. O zaman sen sen olmaktan çıkarsın.Senin eski kimlğine alıştık biz. Bir de demişsin ya hamişler duygusallığı filan bırakıp illa da bebek diyenler diye evet benim için haklısın ama bir dolu insan iççin değilsin Çok isteyip varamayanlara ise senin yorumların lazım gerçekten lazım. Ya da korkularını bir kenara atıp bebek diyenler mi başarılı acaba ? Kısmet diye de bir şeyin varlığına da inanıyorum gerçi.
Bharcığım hadi bakalım kolay gelsin İnşallah olacak. buna inan sadece.
Zümrütüm ben lesitin tozunu günde 2 tatlı kaşığı almıştım. bir de ruşeym özü aktardan aldım bir çorba kaşığı da onu sütle karıştırdım . Günde 6 estrofeme rağmen 12. gün 8 idi ve transferimi yapmadı dr um. 15. gün yaptı.Kürlere sabrım hiç olmadı o yüzden bilemeyeceğim ama arı poleni hapı da olabilir ya da üzüm çekirdeği hapı . Ben artık bitkilerden çok yoğun tabletlerin daha yararlı olduğuna inanıyorum.
Yosuncuğummm sana da kolay gelsina rkadaşım Günaydınlar. Rosa son 15 gün ay inanmıyorum hazırladın mı maviş yumoş body leri battaniyeni. Bakalım bebeişin gözleri açık mı gelecek sana yoksa kapalı mı ?
merhaba bende donmuslarimla yola devam diyorum.Kibris agitmeden önce neler yapacagiz?ne hazirlik icinde olacagiz paylaslim arkadaslar.
cok memnun olurum.
sevgiler
Efsune şu nickinle bir Efsun yapsan da herkese bebeek tozu ( baby dust deniyor ya ) üfürsen. Sen de kafayı resetleyip birdenbire Kıbrıs a uçsan
Borsadan iyidir valla yosuncum, bu arada okuyorumda internetten, opusunce cok artiyormus, heyecanda, askta, kacamak iliski yasarlar hemen hamile kalirlar ya bundan demek ki, romantizmi arttirmak lazim:) hi hi hii bu endorfin olayi kocalarin isine yarayacak gibi gozukuyor:))
Günaydınn kızlar... sabah sabah herkesi online görmek çok güzel.. endorfin konsunda bir bilgim yok.. ama gelecek yorumları merakla bekliyorum...
Zümrüt nar konusunda ciddiyim.. burada her yer nar ağaçları ile dolu :)
yosuncum ben aşağıdakileri yapmaya başlayarak ilk adımı atıyorum kasıma yetişmez belki ama bakarsın aralıkta kıbrısta oluruz inşallah
ilk iş adet görmek için bir dr. başvurucam..
dhea - Q10 - omega 3 6 9 içmeye başlayacağım
folik ve elevit uzun zamandır içiyorum
akupunktur için görüştüm
bal - polen - çörekotu karışımı her sabah aç karnıma yiyorum
aklımıza gelenleri ve eski yazıları karıştırarak bir liste elde edebiliriz sevgili yosuna duyurulur
shanti bebğine bakım için yazdığın yazıyı saklayacağım ve bunu birgün hepimizin kullanacağını ümit ediyorum...
bana diğer forumda bir dr. bahsetmiştin ben hala merkeze karar vermediğim için kendi doktoruma gidemiyorum şimdi bu ilk testler ve adet görmek için yapmam gereken ve kullanmam gereken ilçları düzenleyecek ve ben merkeze karar verdiğimde kıbrısa yönlendirecek iyi ve önemli konuları atlamayan aynı zamanda yaşımdan dolayı beni yönlendirebilecek istanbulda bir doktora ihtiyacım var ....
diğer forma dönüp eski yazıları okumak oldukça uzun sürecek bana bu konuda eski bilgilerini detaylı olarak aktarabilirmisin lütfen ben bugün bir adım atıp artık durmak istemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim...doktor bilgileri için diğer forumu özelini kullanabilirsin şimdiden çok teşekkür ederim yolçizmemde yardımcı olacağın için....
....
merhaba kaderdaşlarım 10 gündür siteye giremedim tatile gittik çünkü marmaristeydik hatta fethiyeye geçecektik aklıma yosun geldi oraya uğrayalım filan dedim:)Ben daha önce fethiyeye gittiğim için tabi oraya geönedik ama marmaris datça vs gezdik.Ben öteki nıcki özelikle sildirdim o siteden çünkü saba55 sanki çok ortalarda bir nıckti eşimde bu konuda uyarınca sildirdim o nicki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?