İlgi konusunda bahçeci dier merkezlerden iyi galiba fiyatttn dolayı onlarla hiç görüşmedim keşke fiyatta birzck daha yardımcı olabilselrdi de bizde bahçeciye gelseydikbende senin gibi düşünüyordum halil beyde 4 defa denedim kendimi kullanmış olarak hiss ediyordum
problem olunca ne arayan ne soran nede aradığında dönen vardı
ama şimdi bahçecideyim ve çok farklı davranış görüyorum
bilmiyorum kime nasıl davranıyorlar ama her mesaj çektiyimde mutlaka dönüş yapıyorlar doktor dahil
Hosgelmis şeker küpü...:) sağlıkla ilerlesinler inşallah. ..Merhaba arkadaşlarım. Uzun zamandır sizleri sessiz takip ediyorum sebebi ise yüksek düzeyde düşük tehdidi ve kese etrafındaki kanama alanimdan kaynaklı olarak moral bozukluğu yasamamdi. Aynı zamanda yeni transfer olan ve olmayı düşünen arkadaşlarımız bu aralar çok fazla onlara acaba bizde mi böyle oluruz paniği yaşatmak isyemememden kaynaklı aktif olamadim forumda. Bugün doktor kontrolum vardı bal küpüm benimle kalacak mı diye deli sorularla. Doktor bir de ne görsün, bal küpümün yanında bir de şeker küpü :))) fakat sonradan görünen kese diğerinden iki hafta geri de doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi. Hayır dualarinizi lutfen benden de esirgemeyin. Rabbim isteyen özlemini duyan herkese nasip etsin. Hepinize bol şans diliyorum. Sevgiler.
Saol canım inşallaj sende bşr an önce bebeğini kucağına alırsın. Bugün de murat önal aradı ama görüşemedim dersteydim yarın tekrar arayacak. En azından muhatap alıp aradı. Ama firdevs transferden çıkınca bir geçmiş olsun bile demedi. Yumurta kalitesini arttırmak için birşeyler yapıyor musunuz?Çok geçmiş olsun canım arkadaşım
malesef son zamanlar firdevs hanımın ekibinden çok arkadaşımız sıkıntı yaşadı
yas41 arkadaşımız iki negativ aldı firdevste şimdi bahçeciden ikizlerine hamile
morkanatlarım geçen sene firdevste negativ aldı şimdi gynolife de ikizlerine gebe darısı sana kuzum
Amin inşallah arkadaşım Rabbim isteyen herkese versin insallah. Sende saglikla sihhatle kucagina alırsın inşallah :)Hosgelmis şeker küpü...:) sağlıkla ilerlesinler inşallah. ..
Geçen sene mayıs ayında 3800 € ve daha önce söylemedikleri halde 200€ transfer sonrası serum parası aldılar.Sen ne zaman denedin canım orda ben 2 defa denedim kaç euro verdin toplam
Ben de sperm donasyon yaptırıyorum arı sütü kullanmanı tavsiye ederimHit ve önal arasında kaldım.. bana yol gösterin lütfen. Sperm donasyonu yaptırıcam bir de yumurta kalitesini arttırma konusunda bilginiz var mı?
sanırım dogus la devam edecegım cok socak kanlı geldıker ama burayı okuyunca da aklım kaldı artık hayırlısı. Bır sey soracagım sızlere ne ılaclar verdiler transfer oncesıTabiki net bi şekilde gynolife derim.
Eğer 30ların sonrasında olmuş olsaydınız kendi yumurtanızı denemeye devam edin derdim ama sanırım 44 yaşındasınız.
En iyisi daha fazla hormon yüklemesi yapmadan içinize sinen bi merkezde yum donasyonu yapıp biran evvel bebeginize kavuşmamız daha doğru bencede.
Yaptırdın mı? Yaptıracak mısın? Arı sütüne ne zaman başladın canım? Şimdi nerde yaptıracaksın?Ben de sperm donasyon yaptırıyorum arı sütü kullanmanı tavsiye ederim
bana da mesaj atmıslar kampanya ar dıye cok sacma geldı acıkcası bu ne ya magazadan alısverıs eder gıbıMerhaba
Ben geçen sene firdevs uğuz da sperm donasyonu oldum. Kısaca özetlemek isterim başımdan geçenleri. İrem hanımın tatlı dili sayesinde mucize ekipte transferimi yaptırmaya karar verdim. Transfer gününe kadar ilgiliydiler. Ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Önce sizin seçeceğiniz donör olacak dediler. Son güne kadar o olmaz bu olmaz diye diye kendilerinin gösterdikler donörü kabul etmek zorunda kaldım. Transferden sonra 200 euro eksta aerum için para istediler ki bundan hiç bahsetmemişlerdi. Ve firdevs hanım yanıma bir dakika gelip bir geçmiş olsun bile demedi. Sonuçta gebe kaldım ama 6 haftada gebe kesesi gelişmediği için düşük yaptım. Transfer sonrası ilgilenmediler arayıp sormadılar aramalarıma çok ısrarlı aradığım içim cevap verdiler. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Ama kime güveneceğimi bilmiyorum. Bana önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkür ederim
Ben 2 defa tüp bebek denedim canım firdevs te şimdide batum da aşılama yaptırıyorum ilk asilamada 23 filan cıktı sonra düştü 2. De pazartesi oldum sonuç için gün sayiyorumYaptırdın mı? Yaptıracak mısın? Arı sütüne ne zaman başladın canım? Şimdi nerde yaptıracaksın?
Bende kasım ve şubat gibi ordaydimGeçen sene mayıs ayında 3800 € ve daha önce söylemedikleri halde 200€ transfer sonrası serum parası aldılar.
İnşallah bebeğini kucağına alırsın canım. Orası nasıl? Senden güzel haberler bekliyoruz. Ben kasım yada aralıkta düşünüyorum o zamana kadar yumurta kalitesini arttırmak istiyorumBen 2 defa tüp bebek denedim canım firdevs te şimdide batum da aşılama yaptırıyorum ilk asilamada 23 filan cıktı sonra düştü 2. De pazartesi oldum sonuç için gün sayiyorum
Senden de serum parası aldılar mı? Beyaz bi sıvı vardı serumda onun için. Bende 10 yada 9 topladılar 6 sı döllendi 3 blast ii kalite dediler. Ama düşükle sonuçlandı maalesef.Bende kasım ve şubat gibi ordaydim
Yumurta kalitenin kötü olduğunu nerden çıkarttın canım başarısız olunca evrim gil mi dedi başarısızlık hep bizden zaten gittiğim yer küçük bir merkez ama temiz Allah razı olsun doğan hoca ilgileniyor bütün sorularıma cevap veriyor ve kibrisa göre makul fiyatları var bu kötü oldukları için değil ticaret yapmadıkları için türkiye den başarılı bir embriyologlari var tanıştım ve doktor muayene ediyor bana kalırsa en önemli detay buİnşallah bebeğini kucağına alırsın canım. Orası nasıl? Senden güzel haberler bekliyoruz. Ben kasım yada aralıkta düşünüyorum o zamana kadar yumurta kalitesini arttırmak istiyorum
Bana serum takmadılar canımSenden de serum parası aldılar mı? Beyaz bi sıvı vardı serumda onun için. Bende 10 yada 9 topladılar 6 sı döllendi 3 blast ii kalite dediler. Ama düşükle sonuçlandı maalesef.
Evet yumurtam kalitesiz olduğu için böle olmuş. Genetik bozukluğu varmış o yüZden düşmüş. Kimden ne koparırlarsa işte 200 euro vermek zorunda kaldım. Orada fiyatlar nasıl? Kaç gün kalacaksın.Bana serum takmadılar canım
tesekkur ederim Bulent hocaya gıtmeden ve burayı okumadan son tup bebek yaptıgım de ısrarla dogus demıstı ben de bır orada denıyeyım dıye bugun esteofem ve coraspin ılaclarına basladım bakalım size de bu ılacları mı verdıler don oncesı?Tabiki net bi şekilde gynolife derim.
Eğer 30ların sonrasında olmuş olsaydınız kendi yumurtanızı denemeye devam edin derdim ama sanırım 44 yaşındasınız.
En iyisi daha fazla hormon yüklemesi yapmadan içinize sinen bi merkezde yum donasyonu yapıp biran evvel bebeginize kavuşmamız daha doğru bencede.