Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İlgi konusunda bahçeci dier merkezlerden iyi galiba fiyatttn dolayı onlarla hiç görüşmedim keşke fiyatta birzck daha yardımcı olabilselrdi de bizde bahçeciye gelseydik

Hosgelmis şeker küpü...:) sağlıkla ilerlesinler inşallah. ..

Saol canım inşallaj sende bşr an önce bebeğini kucağına alırsın. Bugün de murat önal aradı ama görüşemedim dersteydim yarın tekrar arayacak. En azından muhatap alıp aradı. Ama firdevs transferden çıkınca bir geçmiş olsun bile demedi. Yumurta kalitesini arttırmak için birşeyler yapıyor musunuz?

Sen ne zaman denedin canım orda ben 2 defa denedim kaç euro verdin toplam

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım dogus la devam edecegım cok socak kanlı geldıker ama burayı okuyunca da aklım kaldı artık hayırlısı. Bır sey soracagım sızlere ne ılaclar verdiler transfer oncesı

Yumurta toplamada evrim yanıma geldi 10 yumurta topladık dedi sonra 1 yumurta çok kaliteli diğerleri bozuk dedi fotoğraf istiyorum dedim göstermedi zorla 1 'tane gösterdi transfer sonrası elimize verilen kâğıtta da 13 yazıyor ne denir buna ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bana da mesaj atmıslar kampanya ar dıye cok sacma geldı acıkcası bu ne ya magazadan alısverıs eder gıbı

Yaptırdın mı? Yaptıracak mısın? Arı sütüne ne zaman başladın canım? Şimdi nerde yaptıracaksın?
Ben 2 defa tüp bebek denedim canım firdevs te şimdide batum da aşılama yaptırıyorum ilk asilamada 23 filan cıktı sonra düştü 2. De pazartesi oldum sonuç için gün sayiyorum

Ben 2 defa tüp bebek denedim canım firdevs te şimdide batum da aşılama yaptırıyorum ilk asilamada 23 filan cıktı sonra düştü 2. De pazartesi oldum sonuç için gün sayiyorum
İnşallah bebeğini kucağına alırsın canım. Orası nasıl? Senden güzel haberler bekliyoruz. Ben kasım yada aralıkta düşünüyorum o zamana kadar yumurta kalitesini arttırmak istiyorum

İnşallah bebeğini kucağına alırsın canım. Orası nasıl? Senden güzel haberler bekliyoruz. Ben kasım yada aralıkta düşünüyorum o zamana kadar yumurta kalitesini arttırmak istiyorum
Yumurta kalitenin kötü olduğunu nerden çıkarttın canım başarısız olunca evrim gil mi dedi başarısızlık hep bizden zaten gittiğim yer küçük bir merkez ama temiz Allah razı olsun doğan hoca ilgileniyor bütün sorularıma cevap veriyor ve kibrisa göre makul fiyatları var bu kötü oldukları için değil ticaret yapmadıkları için türkiye den başarılı bir embriyologlari var tanıştım ve doktor muayene ediyor bana kalırsa en önemli detay bu

Arkadaslar ben dun basladım dogus ile gorustum mantıklı geldı bulent hoca da gynolife demıstı ama ne bıleyım burada ku embryolog sıcak geldı. Bır de burada kı tup bebek yaptıgım dr bır de nkarada bır hekım de orayı onermıstı. Neyse bana coraspin be estrofem basladılar sızde de oyle mı? Yasım 44 Allah yardımcım olsun. Buyuk paralar 6 tup bebek istanbul da zaten cok harcadık umarım Allah yardım eder. Dua edin.

tesekkur ederim Bulent hocaya gıtmeden ve burayı okumadan son tup bebek yaptıgım de ısrarla dogus demıstı ben de bır orada denıyeyım dıye bugun esteofem ve coraspin ılaclarına basladım bakalım size de bu ılacları mı verdıler don oncesı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…