Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

öncesinde tahlil yaptılar mı e2 progestoren tsh yoksa direk estrofeme mi başladılar
tesekkur ederim Bulent hocaya gıtmeden ve burayı okumadan son tup bebek yaptıgım de ısrarla dogus demıstı ben de bır orada denıyeyım dıye bugun esteofem ve coraspin ılaclarına basladım bakalım size de bu ılacları mı verdıler don oncesı?

Evet yumurtam kalitesiz olduğu için böle olmuş. Genetik bozukluğu varmış o yüZden düşmüş. Kimden ne koparırlarsa işte 200 euro vermek zorunda kaldım. Orada fiyatlar nasıl? Kaç gün kalacaksın.
Sen niye inanıyorsun onlara canını sıkma olacağı varmis düşmüş tekrar denemende olumlu sonuç alıp kucağına alırsın insallah

Yumurta kalitesini arttirmak konusunda morkanatlarim in gecmis yazilarini okuyabilirsiniz.
Bu forumu okumasaydim ben de firdevs e gidecektim. Iyi dusunmek lazim. Nasip isi elbette ama musteri olarak degil de hasta olarak gorulmek lazim.
Ben tedaviye baslarken estrofem crinone jel, cleksan igne , progesteron igne baslamistik.

Canım bu konuda hiçbir fikrim yok, bende senin gibi araştırma içerisindeyim belki sen bana yardımcı olursun fiatları konusunda.
Gynolife fiat ne kadar?
Doğuş fiat ne kadar?
Merhaba siz sanırım murat önal da sperm donasyonu yaptırdınız? Nasıldı? İlaç olarak ne kullandınız? Ne kadar tuttu? Fiyat ne ödediniz?

Merhaba siz sanırım murat önal da sperm donasyonu yaptırdınız? Nasıldı? İlaç olarak ne kullandınız? Ne kadar tuttu? Fiyat ne ödediniz?
Mor kanatlarına yazmak istemiştim sanırım beceremedim:)) bu arada araştırmlarıma göre eğriçayır arı sütünün ii olduğunu duydum. Sipariş verdim bakalım hayırlısı

Firdevs hanımda yaşadığınız kötü tecrübeleri paylaşmanız bize ders oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firdevs hanımda yaşadığınız kötü tecrübeleri paylaşmanız bize ders oldu. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, umut tacirlerinin elinde çaresiz kalmışız
Hepimizin inşallah. Çok teşekkürler. Maalesef özellikle sizden ricam iremin o tatlı diline kanmayın ilgisi parayı alana kadar

Bence sayı gayet iyi önemli olan kaçı embriyo oluştrp 3. veya 5. güne gelmesi
Merhaba
Ben geçen sene firdevs uğuz da sperm donasyonu oldum. Kısaca özetlemek isterim başımdan geçenleri. İrem hanımın tatlı dili sayesinde mucize ekipte transferimi yaptırmaya karar verdim. Transfer gününe kadar ilgiliydiler. Ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Önce sizin seçeceğiniz donör olacak dediler. Son güne kadar o olmaz bu olmaz diye diye kendilerinin gösterdikler donörü kabul etmek zorunda kaldım. Transferden sonra 200 euro eksta aerum için para istediler ki bundan hiç bahsetmemişlerdi. Ve firdevs hanım yanıma bir dakika gelip bir geçmiş olsun bile demedi. Sonuçta gebe kaldım ama 6 haftada gebe kesesi gelişmediği için düşük yaptım. Transfer sonrası ilgilenmediler arayıp sormadılar aramalarıma çok ısrarlı aradığım içim cevap verdiler. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Ama kime güveneceğimi bilmiyorum. Bana önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkür ederim

Merhaba
Ben geçen sene firdevs uğuz da sperm donasyonu oldum. Kısaca özetlemek isterim başımdan geçenleri. İrem hanımın tatlı dili sayesinde mucize ekipte transferimi yaptırmaya karar verdim. Transfer gününe kadar ilgiliydiler. Ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Önce sizin seçeceğiniz donör olacak dediler. Son güne kadar o olmaz bu olmaz diye diye kendilerinin gösterdikler donörü kabul etmek zorunda kaldım. Transferden sonra 200 euro eksta aerum için para istediler ki bundan hiç bahsetmemişlerdi. Ve firdevs hanım yanıma bir dakika gelip bir geçmiş olsun bile demedi. Sonuçta gebe kaldım ama 6 haftada gebe kesesi gelişmediği için düşük yaptım. Transfer sonrası ilgilenmediler arayıp sormadılar aramalarıma çok ısrarlı aradığım içim cevap verdiler. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Ama kime güveneceğimi bilmiyorum. Bana önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkür ederim
ya arkadaslarim kusura bakmayin da bizim tek secenegimiz neden kibris. Kibris artik ticarete odonustu. baska ulkelerde de var Gurcistan,Azerbaycan Yunanistan. neden buralari arastirmiyoruz. Kibrista basta bizim bi onceligimiz olmali. yurt disindan gelen insanlarla bizim kazancimiz ayni mi? Ayni ucretlere tabi tutuluyoruz. diger ulkelerin cazip avantajlari var. konaklama karsilama ilaclari karsilama dondurma ucreti yok mesela e zaten sirf bunlara +10 bin tl gitmiyor mu? kibristan en asagi 15 bin dusuk e birde diger masraflar var. cogumuz kredi cekip araba satip gidiyoruz. bence artik baska yerleri arastirmanin zamani geldi
ya arkadaslarim kusura bakmayin da bizim tek secenegimiz neden kibris. Kibris artik ticarete odonustu. baska ulkelerde de var Gurcistan,Azerbaycan Yunanistan. neden buralari arastirmiyoruz. Kibrista basta bizim bi onceligimiz olmali. yurt disindan gelen insanlarla bizim kazancimiz ayni mi? Ayni ucretlere tabi tutuluyoruz. diger ulkelerin cazip avantajlari var. konaklama karsilama ilaclari karsilama dondurma ucreti yok mesela e zaten sirf bunlara +10 bin tl gitmiyor mu? kibristan en asagi 15 bin dusuk e birde diger masraflar var. cogumuz kredi cekip araba satip gidiyoruz. bence artik baska yerleri arastirmanin zamani geldi
bizde toplu bir anlasma yaparak bir mezle gorusebiliriz aslinda indirim olursa isteriz. tipki bahceci gibi suan 5000 euro 37 bin tl buna ek yol konaklama ilac ve dondurma ucreti var ama mesela 3500euro Azerbaycan 26 bin tl yapiyor. ve dondurma ucreti dahil. hadi gitsin ucak biletini de 4 bin tlye alalim yine 30 bin tl yapar. e kibris dondurma ucreti 500 euro ile 1000 euro aliyor. yola verecegiz otele verecgiz. ilavclara verecegiz. 40 bin tlyi gececek.
Yumurta kalitesini arttirmak konusunda morkanatlarim in gecmis yazilarini okuyabilirsiniz.
Bu forumu okumasaydim ben de firdevs e gidecektim. Iyi dusunmek lazim. Nasip isi elbette ama musteri olarak degil de hasta olarak gorulmek lazim.
Ben tedaviye baslarken estrofem crinone jel, cleksan igne , progesteron igne baslamistik.
Bu forma girmeden bende firdevs diyordum hatta irem ile tel de görüsmeye baslamistim okudukca ve daha fazla arastirdikca duygular içim sesi bana gynolife dedi

Yas41 hamilemi ...hemde ikiz...ayyy nasıl sevindim..Sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı yavrularını olsun Yas41 çim tebrikleeerrr:) @Yas41...
@mentha ne yaptı acaba inşallah ondanda iyi haberler vardır. ..
Darısı başına zazacim hadi bu sefer tamam olsun canım. ...
evet kuzum yas41 ikizlere gebe
menta dondurulmuşlarını kullandı ikiz gebe oda maşallah
hata bir embriyo ikiye bölünmüş 3 kese oluşmuş ikisi,nin kalbi duyuldu
darısı başımıza
bahçeci son zaman hakını veriyor -))

Saol canım inşallaj sende bşr an önce bebeğini kucağına alırsın. Bugün de murat önal aradı ama görüşemedim dersteydim yarın tekrar arayacak. En azından muhatap alıp aradı. Ama firdevs transferden çıkınca bir geçmiş olsun bile demedi. Yumurta kalitesini arttırmak için birşeyler yapıyor musunuz?
ben yumurta donasyonu yaptırıyorum elimizde kalan spermi iyileştirmeye çalışıyorum-))
halilden son negativi alınca bu topiği başlardan okudum ve çok kişi firdevste gebe kaldığını okurken direk merkezle görüştüm iremle muhatap oldum sonra doktorunuzla konuşa bilirmiyim sordum irem doktor çok yoğun ne sorunuz varsa bana sorun,bu durum beni gane etmediyinden bahçeciye gitim
iyikide gitim dr murat beye her zaman her konuda ulaşa biliyorum

sanırım dogus la devam edecegım cok socak kanlı geldıker ama burayı okuyunca da aklım kaldı artık hayırlısı. Bır sey soracagım sızlere ne ılaclar verdiler transfer oncesı
hiç kafanı karıştırma burda her kes yaşadığını duyduğunu yazar
eğer berk bey içine sindiyse kalbinin sesini dinle ve allah de başla
inşallah evladına kavuşursun

Ben 2 defa tüp bebek denedim canım firdevs te şimdide batum da aşılama yaptırıyorum ilk asilamada 23 filan cıktı sonra düştü 2. De pazartesi oldum sonuç için gün sayiyorum
inşallah güzel sonuçla topiğimize umut ol

Evet yumurtam kalitesiz olduğu için böle olmuş. Genetik bozukluğu varmış o yüZden düşmüş. Kimden ne koparırlarsa işte 200 euro vermek zorunda kaldım. Orada fiyatlar nasıl? Kaç gün kalacaksın.
morkanat arkadaşımız geçen sene kendi yumurtasıyla orada denedi negativ aldı bu sene gynolayfta ikiz gebelik yakaladı çok şükür yşıda 39
bundan artık yola çıkın merkez kaliteli

X