Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Evet canim ucak bileti ve havaalanindan almak ve konaklama dahil
ben bugun Hasan bey diye birisi ile konustum o merkezin genel kordinatoruymus ucak bileti dahil degil dedi hakli olarak aciklama yapti tedavi baslandiginda endometrium ne zaman hazrilanacak veya yumurtalar ne kadar zamanda olgunlasacak bilinmedigi icin ucak bileti ayarlayamayacaklarini fakat ankara antalya izmir ve istanbuldan direk ucuslarin oldugunu ogrendim. butun tedavi icin ilaclari 1000 euro on odeme ile adresime gondereceklerini ve hazir oldugumda da havalimanindan karsilayip otele yerlestireceklerini bildirdiler paranin geri kalan 2500 eurosunuda islem gunu odeyebilecegimizi bildirdiler. yani kisacasi ilaclar otel havalimani transferi ve donasyon islemi toplam 3500 euro. fiyat cok uygun ama biz bi yerden para bekliyoruz o gelince gidecegiz.

canım hangi klinik neresi

canım hangi klinik neresi
mkedikal plaza tup bebek merkezi Hasan Beyle Gorusmek isterseniz whatsaptan hemen cevap veriyor gece gunduz hastalarla ilgileniyor sirketin genel kordinotoruymus sanirim isterseniz bu numaraya yazin

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatil fotolarını gördüm bende murat beyin ondan sordum merkezdmydi diye inşallah çok ve sağlıklı embriyoların oluşur hakkında herşeyin hayırlsı ve güzeli olsun
Demek tatildeymis cumartesi gunu benim toplamam vardi ve merkezdeydim murat beyin acil isi ciktigi icin yok oldugunu islemi hayat beyin yapicagini soylediler ve hayat bey yapti

Benide az once aradi merkez 2 gun once aradiklarinda 23 tane oldugunu soylemislerdi bugun 3.gun sayi olarak soylemediler sordum ama sayi olarak cok iyi dediler kalite olarak iyiymis 5.gune gidicez 5.gun sizi tekrar ariycaz dediler

arkadaslar kibris mi baku mu kararsiz kaldim.

yardimci olun lutfen yumurta donasyonu yaptiracagim ama kafam cok karisti. (

Kızlar batumide 1600 dolar mis sperm dona syonu türk hastalar için haberiniz olsun tabi yanlış anlamadiysam

Reactions: cal
Arkadaşlar donasyona gitmeden önce doktor bizden tahlil istiyormu? ?
İstiyorsa hangi tahlilleri istiyor

Bu fiyat nerede acaba
Ben kaçırdım galiba

Demek tatildeymis cumartesi gunu benim toplamam vardi ve merkezdeydim murat beyin acil isi ciktigi icin yok oldugunu islemi hayat beyin yapicagini soylediler ve hayat bey yapti
Belki işide vardır gittigi yerde önemli olan transfer de olması canm hem ne güzel embriyolarn gelişimleride iymş

Diger Arkadaslar yazinca, 22 veya 24 yumurta toplanmis, o yüzden bende ki az gibi geldi ama dedigin gibi onemli olan kalite ve sonuna kadar ne kadar olusmasi
22 yazan kişinin kendi yumurtası hatta ağrısı vardı. Donasyonda zaten 10 yumurta garantisi veriliyor ortalama 11-14 arası çıkıyor donörlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…